Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 100)

• 28 447
  • 748
  •   1
Отговори
# 495
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден изпълнен с много настроение и усмивки Wink

# 496
Добро утро 💮🌼💜. Пожелавам ви много хубава седмица изпълнена с много прекрасни емоции

Ханде ✨

# 497
Хубав ден и от мен Coffee Nature Sun With Face
Азул отново е в ръцете на Мави

# 498
Добро утро, момичета!

mury9,🌸!
Загледах "Великолепния тандем" заради Керем и го гледах до 4-ти епизод. Според мен започна много силно, но напълно споделям: "Не знам дали заради слаб сценарий, неумение да се развие подходящо сюжета ли, липса на достатъчно далновидни идеи за по-нататъшните събития ли, не знам какво се случи, но някак си не им се получи.." Тук не можем да стоварим вината на рейтинга и вкуса на турския зрител.
Точно затова мисля, че годината за Керем е доста продуктивна, но не дотам успешна.
Същата година излиза комедийната драма „Kelebekler“ (Пеперуди), на която той е съпродуцент. И тук мненията са разнополюсни.
"Беше ужасно. Не ми хареса. Върнете ми 2 часа назад."
Моята субективна оценка е 8/10. И това е най-доброто филмово приключение, което съм предприела напоследък.

Усмихнат и ползотворен ден!

# 499
  • София
Опитах се да се скрия, но любовта в крайна сметка ме намери...

# 500
вече и Ситаре не следва Ханде
Най-високо оценен: 23 август-29 август от Dizilah

# 501
Като гледам стари и нови снимки на Ханде, имам чувството, че с всеки изминал ден става все по-хубава.

# 502
  • София
Погледи, погледи... Всеки един от тях изразява емоция. На изненада, на гняв, на харесване, на любов...

# 503
# 504
Ханде и Керем отново се споменават с добро.👏 През юли, заради усложнения от ковид, почина Селчук Текташ-братът на турския певец и актьор Алишан. Той има две малки момиченца на възраст под 11 години. Децата много харесвали Ханде и Керем и Алишан ги е завел на сета на сериала, за да ги зарадва. Една от водещите на предаването Серен Серенгил разказва как Ханде и Керем с часове са се занимавали с децата и макар и за кратко, са ги накарали да се усмихнат!🙏❤Невероятни хора със златни сърца!🙌

Вероятно това е била и причината за сторито на певицата Демет Акалън, която е близка приятелка на Селчук и Алишан.

Тук можете да видите и частта от епизода, в която Серен говори за Ханде и Керем:
https://twitter.com/dailykerembrs/status/1432272354252570628?s=20

# 505
  • София
Поздрав! Kissing Heart

Видеото е истински шедьовър! Heart Eyes

Последна редакция: пн, 30 авг 2021, 14:02 от Бърборанка с розови очила

# 506
  • София
Все още има някои хора, които продължават да не вярват във връзката между Ханде и Керем. Твърдят, че няма любов, а те продължавали да правят PR.
По повод на тези писаници на вечно  невярващите и отричащите, една фенка е качила следното мнение:

Наистина има истински психични пациенти. Те не вярват в каквото и да е. Хората не се женят за нас. Сега се отървете от болестта си и се занимавайте с бизнеса си. Научете се да желаете щастие, за да може Бог да го даде на сърцето ви. Ханде и Керем заслужават тази любов. Казахте, че рейтингът е приключил. Ханкер са влюбени. Да живее. Кой какво преживява? Няма глас. Нека Бог ви даде мъдрост и щастие в тях завинаги.

Браво на ХанКер. Големи артисти ще се окажат. Продължават да не излизат от роля. Така както са го подкарали, могат да си "играят" на влюбени още доста време. Колко ли пари ще изкарат от този техен PR.

Последна редакция: пн, 30 авг 2021, 15:19 от БлагаВест

# 507
Жълтото й отива....

# 508
  • София
На сета са си организирали турнир по табла... 

# 509
И  в сериала и извън него те са си истинки, няма фалш в тях.

Общи условия

Активация на акаунт