Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 100)

• 28 444
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
Най-накрая!🙌Аз откога чакам Гамзе да качи нещо с Керем.😂
Досега видях поне десетина медии, отразили "новината". До утре ще е пълно със статии за събитието.😁😁А феновете в туитър и инстаграм са се побъркали от радост.🥳

# 526
За баланс трябва и Джанер и Ханде да качат нещо Stuck Out Tongue Winking Eye

Гамзе е в тренда Wink По-често да се снима със Зетя ....

Gift Heart

# 527
  • София
Ето ги Ханде & Джанер и Гамзе & Керем.  Сродили са се, няма шега.

# 528
Голям шемет е Керем 🤣

# 529
Champagne
Ето ги Ханде & Джанер и Гамзе & Керем.  Сродили са се, няма шега.

Щом сме се сродили, скоро ще викаме дружно... "Сго-дих-ме се, сго-дих-ме се... " Wear Ring Champagne Ще отваряме шампанското... Абе...к'во стана с "Бялата роза"... ?!... Smirk

# 530
  • София
Sob Sob Sob (От щастие е.)

Последно тези очила на Керем или на Ханде са?? Grinning

# 531
Ииии изненада. Отново нещо ново.

# 532
  • София
БРО изпревари ме на финалната права. Но пак ще я сложа, защото и аз съм много щастлива. Пу, пу, пу, да не са им уроки. Много са красиви.

И само двамата...

# 533
Stuck Out Tongue Winking Eye
БРО изпревари ме на финалната права. Но пак ще я сложа, защото и аз съм много щастлива. Пу, пу, пу, да не са им уроки. Много са красиви.

И само двамата...

Пу-пу... Да са пукат завистниците... Дет ги знаем и дет не ги знаем... Мурат 1, Мурат 2 и сие...Stuck Out Tongue Winking Eye

П.П. Керемчо е заслабнал от любов, горкият... Хандето - кракът й, замерен от единия край, та чак до безкрай.... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 534
Семейството се сплотява.

# 535
Бро, няма на кога са. Общи са, семейни. Trollface

Неслихан ще участва в нов сериал по Фокс. Не е приключил нашия, а вече е в трейлърът на новия. Няма нищо лошо, може би просто аз не мога да възприема този начин на работа при съседите. Ще е епизодична роля , така поне пишат в туитър. Башак също пое нова роля, дано всички от каста се възползват максималко от популярността, която набраха покрай сериала.

Скрит текст:

Красавица Sparkling Heart

Последна редакция: пн, 30 авг 2021, 22:58 от midnight__sun

# 536
# 537
Видяхме Гамзе и Керем заедно, сега е ред и на Джанер, а него никакъв го няма.😁

midnight_sun, Неслихан е само гост актьор в първия епизод. Иначе и аз не разбирам това преминаване от един проект в друг за толкова кратко време.

# 538
  • София
Няма как и без Джанер.

# 539
Да, прочетох, че ще е епизодична роля. Simple Smile

Не се притеснявайте за Джанер. Като не го включват в семейната снимка, фендома се намеси.  Stuck Out Tongue Closed Eyes

Общи условия

Активация на акаунт