Тичат и се смеят Юнските деца, слънчицата ни сияят сред есенни листа!

• 10 165
  • 255
  •   1
Отговори
# 210
  • някъде ... тук ...
И аз се надявам да не е скарлатина, защото само гърлото му е много зле и езика му е зачервен. Бузите му бяха зачервени и изпръхнали сутринта, но като го взех към 11 от градина нямаше и помен от зачервяване. Няма обрив, няма Т. Утре и да разбера кога ще станат резултатите ще ми е трудно да ви кажа дали евентуално ще идвам. Злати си остава в къщи с Ради. Аз сутринта съм на един научен симпозиум по моите науки, а след обяд - на английски.
Уговаряйте си се както решите. Много е малка вероятността да дойда изобщо.
Надявам се всичко да е наред и поне на форумската среща в Славяни на 18-ти да отида Praynig
Иначе за коледно парти - все още изобщо не знам плановете за декември, кога ще имат коледно парти фирмата на мъжът ми, ще пътуваме ли... изобщо тъмна Индия Rolling Eyes
Хайде лека нощ Hug

# 211
  • София
Само аз ли съм бухалица и в този час не спя, а пия чай с мед, щото ме дразни гърлото (мъжо каза да се радвам, че само гърлото ме дразни, него всичко го дразнело  Mr. Green)

Мила родна картинка - цъкам на компа с чая, Стоян цъка семки, докато си чете Фондацията на А. Азимов, блеролеро спи, след като рева само 15 минути. Нещо и е станало и протестира ужасно като я слагаме да спи. Едни ревове, едни плачове, ужасноо. Добре че днеска кандиса и на 15-тата минута заспа. Онзи ден не се предаде - рева 1 час и накрая ви писах какво стана.

Я да ви питам - имате ли болки в гърба? Мен ужасно ме боли лявата половина и предполагам, че е защото нося Ивка 5 етажа нагоре, 5 етажа надолу, някой път като иска по улиците и сме без количка, също я нося. Може да не е много тежка, но постоянното натоварване явно доста натоварва.
С какво да се мажа? Или пък да взема да отида на един масажист? Мъжо каза, че ми трябва Момо - ако сте гледале онзи хахав филм за Дидро и енциклопедията с Венсан не Касел, а другия, ще разберете кво имам предвид. Ох, как се казвашееее пустия филм - в него всички само правеха или говореха за секс.

Айде дълго стана. Отивам да чета другите форуми, хич не ми се спи.

# 212
Хайде кафеджийки   food010.Аз гълтам кафето на бегом и на работа.Бобсънът си е още болен,подобрение няма.А и антибиотика го повръща,та общо взета нищо не правим.Цяла нощ е ревал,не може да диша от тъпия нос,не съм мигнала.Днес ще се гледат с баща си,да видим какъв ще е резултата.

# 213
  • София
Добро утро поспаланки,на линия съм вече с кафето в ръка!
Изабела честита ти нова работа,пиши за нея,как се чувстваш?Херувимчето ще оздравее,много е неприятно когато са хремави и не могат да дишат!Аз и преди бях писала,че Мели я държа 12 дни хремата /само хрема/,бях спряла капките.
Сънчо и аз някой път бухалея в тез часове!Дръж се не се давай на гърлото,иначе и на мен то ми се слабо място.

# 214
Добро утро хайде и аз съм на линия вече с кайвето Wink
Чакаме още малко да се стопли и хайде бягаме на вънка, че май май от утре го дават пак да се разваля пустото му време.
Целувки и приятен ден Heart Eyes Hug

# 215
  • София
А Бубанката къде е?Що така ни разлюби напоследък  newsm78?

# 216
  • София
И аз бухалях, само че в леглото  Close. Не можах да заспя и това е положението  Crossing Arms. Довечера ще си настъпвам торбичките под очите  Mr. Green.

Гърбът и мен ме понаболява понякога, но аз си имам 2-3 точки, където ме боли. Оле, като бабичка взех да говоря  ooooh!. При по-голямо натоварване ме боли кръстът или целия гръб. МъжО мачка, нищо че не може  Laughing, аз и не обичам и само пищя... Уф. Бети, мажи с Фастум гел. Преди години се мажех. Не помня какво ми беше, но усещането беше приятно  Crazy. И, моля те, ако не те домързи и имаш възможност, запази някъде маса  Praynig

Изчезвам, че само глЮпости пиша  bye

# 217
  • София
Али, беше обещала да си снимаш ботушите!

# 218
Мили мои, благодаря за пожеланията и съчувствието!

Нещо ми е свито и притеснено, тревожно ми е някак си, не знам защо.....уф, няма да пиша!

Целувки на всички Heart Eyes

# 219
  • София
А довечера ще има ли среща?
Ша снимам ботушите,ама съм пишман фотограф и цветовете не ги докарвам като истинските.

# 220
  • София
А довечера ще има ли среща?
Ша снимам ботушите,ама съм пишман фотограф и цветовете не ги докарвам като истинските.
Да.

# 221
Уауууууууууууууу, Хот!!!
Много ти е хот!!! аватара!

Целувки на Еммичка!

# 222
  • София
Уауууууууууууууу, Хот!!!
Много ти е хот!!! аватара!

Целувки на Еммичка!
Ама тя и на живо е така Хот!
В колко часа и къде последно е срещата?Сега Ви казвам аливедерчи,че излизаме с Мела-Бела,до скив след обед в Нета!

# 223
А-а--а-а, знам я аз нея - хот си е, спор няма, ама за аватара ми беше думата, че предния много носталгично ме настройваше лично мен, а аз и без друго съм нагазила в депресията, та....
Хот,  Heart Eyes

# 224
  • София, център
Момичета, кажете ми приемането на около литър и половина течности за денонощие много ли е? За Луси става дума!

Общи условия

Активация на акаунт