Тичат и се смеят Юнските деца, слънчицата ни сияят сред есенни листа!

• 10 155
  • 255
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Радвам се, че ви хареса аватара  Hug. Другият път ще пусна питанка преди да си го сменя  Wink. И аз съм на настроения и на този принцип ги сменям  Laughing.

За срещата: Последно остава 19-19.30 на Попа. Освен ако Бети не се включи, че е запазила маса някъде. И Рали ще дойде.

Момичета, кажете ми приемането на около литър и половина течности за денонощие много ли е? За Луси става дума!
Малко множко ми се струва  Thinking. А нормално ли се храни? Да не пълни стомахчето с вода за сметка на храната?

# 226
  • София, център
Нот, нормално си яде, но много течности поема, уф, не знам, много нещо ми е притеснено. Всяка втора дума й е "Дида, дида".

# 227
  • София
Нот, нормално си яде, но много течности поема, уф, не знам, много нещо ми е притеснено. Всяка втора дума й е "Дида, дида".
Знам, че имаше някаква причина за многото пиене на вода, но не мога да се сетя какво беше Thinking. На една от мамите в квартала бебенцето й пие много вода, знам, че се беше консултирала с някакъв доктор, но не помня вече. Старост-нерадост  Tired

# 228
  • София, център
Нот, сети се, моля се!

Педиатърката каза, че ще й даде направление, да пуснем урина, ама другата седмица. А аз до тогава ще изкукуригам. Чета тука из нета разни щуротии, и...

# 229
  • София
Нот, сети се, моля се!
Ще я питам следобед и по-късно ще пиша. Няма ли да се присъединиш довечера?

# 230
  • София
Нансен естествено,че лекар и изследвания ще дадат най-точния отговор на притесненията ти,но защо не попиташ и тук във здравословния форум.
А е много вероятно на Луси нищо да и няма,да не е много топло у вас или да я пренавличате?От кога е това приемане на повече вода?
А ако много се притесняваш защо направо не пуснеш една урина на Луси още утре,мисля че беше до 4-5 лева, не повече в Цибалаб,вместо да чакаш до другата седмица?

# 231
  • София
Нансен, опитай се да не се тревожиш и недей да четеш из нета, така наистина само ще се шашкаш.
Бобсъна нали пиеше доста вода, както и Марина? На мен не ми изглежда чак пък толкова много, но знам ли. Ако Лусито е палава и не се спира, може би си има нужда от водица.

Нансенчо, ти що не вземеш да дойдеш довечера,а! Поне за половин - максимум един час. Ще гаврътнеш един бирчок, ще подкукудякаме и после ще си ходиш да почиваш. Айдеее деееееее.

# 232
  • София
Запазих маса в Примавера за 19 и 30 часа, за който не се сеща пицарията се намира точно срещу спирката на тролея на Попа в посока паметника Левски.

Всички, които не са ръчкани до дойдат, са добре дошли.

# 233
  • София
Запазих маса в Примавера за 19 и 30 часа, за който не се сеща пицарията се намира точно срещу спирката на тролея на Попа в посока паметника Левски.

Всички, които не са ръчкани до дойдат, са добре дошли.

Това не е ли,където бяхме лятото?В такъв случай,в колко е срещата и направо вътре ли?

# 234
  • София
Лятото бяхме в Бохеми, Примавера е до него.
Както искаш - може и направо там, масата е на мое име - т.е. на Елисавета. Иначе с Ериа се уговорихме да се чакаме на Попа. Аз ще оставя Ивайла в офиса на Стоян, който е на петте кьошета и после направо на Попа.

Мона май няма да успее да дойде, до 18 и 30 е на работа, после ще бърза да се прибира, че свекър и гледал Ади, а мъжо и бил до късно на работа. Пак ще ни е скромно съставчето.

# 235
  • София
Скромно,но от сърце  Hug!Значи последно в 19.30 на Попа!

# 236
  • София, център
Майка ми сега говорила с една нейна приятелка професорка педиатър, чиято тясна специалност е детският диабет, та се поуспокоих, но жената й е казала един трик за проверка в домашни условия, та ще го приложат в къщи, и общо взето й е казала, че родителските притеснения не бива да се пренебрегват, но при положение, че няма друга ясно изразена симптоматика, не бива да се шашардисвам излишно. А изследвания ще й направя, даже сега взех колектор, да не преливам от гърнето. Посъветвала е, да изчакам до другата седмица за изследването, да не пресирам излишно, за да ида с направление, не заради парите, опазил ме Господ, а за да знаят в Лабораторията какво да проследят. Уф, ама объркано го написах...

Благодаря за поканата за довечера, ще се опитам, ама нали знаете, че маман е с гипс, а аз съм обеззъбена. Сега пак ми се отлепиха коронките, та ходих да ми ги лепят. Ша земат пак да хвръкнат в Примавера в на някой чашата, че се движат при шипящите  newsm62

# 237
Аууууууу срещичка довечера браво момичета колко бързо се организирате Peace
Нансе, не се притеснявай мила, Роси също пие много течности, сокове, компоти по-малко вода но са повече от вашите шишето и е 300мл. и го пълня по 6 пъти поне на ден. Моя приятелка също са така прави изследвания на дъщеря си и нищо всичко е ОК. Какъв е този трик???
Ей Хот, страхотен аватар Wink
Аз да ви се оплача набързо, бях на очен лекар понеже много ме боли главата напоследък и се оказа че съм късогледа ooooh! и трябва да си слагам очила за гледане на ТВ, за комп., за четене, но не постоянно 0,5, така само че не свършва до тук. Очната ми даде направление за невролог  Tired за всеки случай и аз днес отивам натискаме тук там, пипай си носа, клекни- стани, с чукчето ме поудари, абе какво да ви разправям и ми изписа някакви хапчета за глава и др. седмица пак да съм идела newsm78 аз и викам на докторката какво ми е? а тя нищо само за преглед като изпиеш прахчетата да видим как е главоболието е ДА ЗНАЕТЕ под наблюдение съм ха-ха-ха Joy. И другото да не съм се претоварвала,, да ме слушали в къщи всички  ooooh!
е оплаках се.

# 238
  • София, център
Трика: обуваш гащички, или там някакво тънко панталонче без памперс, оставяш детето да се напишка, след което оставяш дрешката да изсъхне на стайна температура. Ако напишканото се втвърди сериозно и лепка, има опасения за наличие на захар в урината.

То е логично де, като се накапеш с нещо сладко, след това лепка и се втвърдява.

И още нещо, ако урината е портокалова, или безцветна, също има опасения. Светложълтата си е нормална. Но когато следиш за цвят, трябва да имаш пред вид и храните, които преди това са поети, примерно моркови, тиква, царевица и други подобни оцветяват в портокалово.

Но основно трябва да се има пред вид, че изследването си е най-чистата работа.

Горните са малко бабини деветини, ама все пак проф. ги е казал.!!!

# 239
  • София
Нансе, забравих, че маман ти е с гипс. Не се притеснявай за зъбките, нали няма да ви правят парно. хехе, шегувам се, нали помните чичко Снегов от Топло: момиценце, момиценце, дай ми съпките, дай ми съпките - татко, татко, зъбите на чичко Снегов са у нас.

Лично аз много ще се радвам, ако сколасаш да дойдеш.
То не те ли само аз познавам персонално? - ама че словоред - напомня ми на една учителка, дето все ни питаше - Е ли е това разглобяемо съединение, е ли не е?

Сиси, така е с очичките, като се увеличават годинките и очичките се уморяват. Аз съм с минус 5, но съм с лещи. Това, което правех докато бях с диоптри до 2,5 е да не си нося постоянно очилата: ако нямаш нужда, не го прави и ти, защото според мен много се свиква и ще почнеш да искаш само с очила да ходиш. Носи си ги само като имаш нужда, както и си написала де.

Аз пък имам едни главоболни кризи 2-3 пъти в годината, много е странно. Ще взема при следващата да отида също на невролог. То не е лошо човек да си се следи, но засега само в зъбната и АГ частта се справям.

Общи условия

Активация на акаунт