Тичат и се смеят Юнските деца, слънчицата ни сияят сред есенни листа!

• 10 155
  • 255
  •   1
Отговори
# 240
Момичета, ако щете ме бийте, ама мен вече на черен хумор ме избива #Crazy
Аз - на път да оглушея
Сиси - на път да сложи очила
Нансето - губи зъбки и слага нови (ако съм разбрала)
 Сънчо, аз - главоболие
Хот - взе да позабравя напоследък
-за другите - и азвече позабравям сериозно, та ШЪ мЪ извИнИте , ако държите да сте в тоя Личен и Критичен списък Peace

Китна дружинка сме, втори като нас  - няма!!!

Днес спрях колата в една тиха уличка и прекарах така близо час в размисъл. Навън времето бе чудно, последните златни дни на есента грееха по кестените, обаче в душата ме тъмно и мрачно.
Изводите, до които стигнах, хич не ме радват. Сега трябва да се взема в ръце и да се опитам да оправя нещата. Да изчистя живота си от хилядите затлачващи нещица и да ми просветне и на мен!
Радвам се, че ви има и много, ама много се извинявам, ако съм ви натоварила по някакъв начин!

# 241
  • No Line On The Horizon
Гале, горе главата. Стягай се и никакви такива черни мисли  Naughty
Пожелавам весело прекарване довечера на съфорумките софиянки!
Ето малко снимки и от нас: http://new.photos.yahoo.com/fromija/album/576460762335615120

# 242
ОООО, откога чакам да се появи Фроска Crazy Laughing Grinning
Мило, имам много въпроси към теб, ама тук ли или на лични - за хомеопатката  - видях, че се дала мнение и силно ме интересува. Възнамерявам утре да водя Кали пак напреглед, ама дали при Пепеланов или при тази твоята Недева.
Искам коренно да променя политиката си по опазването на здравето на Калина.
Кажи нещо? Praynig

# 243
Аааааааааа Гале, глухи, сляпи, позабравящи и т.н.т няма да се предаваме горе главата, ааааа НЕМОЖЕ ТАКА, кога ще пием с теб кафенце я кажи сега? Wink Глуха и сляпа да се видят hahaha майта пя се ей да не обидиш нещо Hug При коя джипка водиш Кали?

# 244
  • София
Гале споко мила ша са опраят нещата да знаиш!Скоро ша е,на мен тъй ми думат,ама кога е туй скорото не знам...
Хич и не държа да съм в критичния списък,дори не искам,ама май натам отиват нещата.Просто гледам да не се оплаквам и да не хленча,че много ме бива за последните две неща.Ама на моменти наистина не издържам...
Аз пък да Ви се оплача от много четене из форума,реших,че хормоните ми може да не са наред. Четох признаците,ами аз ги имам всичките...чупливи нокти /само дето винаги са ми били чупливи/,падаща коса /и друг път се е получавало при силен стрес/,скъсяване на цикъла /в сравнение с това,което беше преди раждането/,слабеене /мойто беше с диетка,ама и след нея си посвалих още мъничко/.Факир съм в слагането на диагнози!
Оф мъжът ми ако разбере,ще ми забрани достъпа до Нета.

# 245
Еееееееееееееей всички сте изчезнали, за Софиянките знаем ами всички други къде се изпокрихте.
Аз пък одеви си угодих и си спретнах  chef една  newsm38 тортичка стана чудна сега похапвамем и  tvгледаме Биг Брадър  и шаря из форумчето.
Хайде Лека нощ!

# 246
  • София
Аз ли да се отчитам първа   Wink? Ами не можахме да се наприказваме  Heart Eyes  Hug. Толкоз. Правете си изводите дали е било хубаво или не  Laughing.

# 247
  • София
Мно-о-о-го хубаво беше,като се съберат толкоз жени на едно място нали се сещате какво става...и накрая не им се тръгва!

# 248
Хайде сколасах и сядам да пия кафенце с тортичка Wink
Ей май хубавко сте се забавлявяли БРАВОС на вас момичета Hug

# 249
Ааа, ало, софиянки - мами гиздави, много сте лаконични след тия срещи Wink Кажете и на нас, де!

Сиси, предлагам другата седмица да се видим с теб и да пийнем кафенце някъде в квартала, или където кажеш! Аз предлагам да е през деня, за да съм без дете, тада гушкам твойто Peace Надявам се да сме здрави дотогава Peace
Ако има други желаещи - да заповядат!

А аз сега трябвя да се стегна и да приготвя багажите, защото ще ходим при мама!!!!!!!!!!!!! Party Flutter Grinning Тя, милата ми, утре е рожденничка, става на 55, та по този повод искам да ви почерпя за нейно здраве, защото утре ще сме при нея, а там още интернета е категорично липсващо понятие Sunglasses
  cook  party023 beer3 beer Drunk Wine Glass eat  food010 Popcorn cook cook

Хайде, после, ако ми остане време, пак ще се включа Heart Eyes

# 250
Галя  Peaceсъгласна за кафенце, да из квартала става, който иска да заповяда. Ааааааааааама не е честно и аз искам да нагушкам сладката Кали Sad
Да ти е жива и здрава мамичката Гале, хайде колко ли се е затъжила за внучката си, като знам че моите родители един ден като не я видят и звънят по гсм та представям си. Колко време ще сте там?
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 251
  • София
Гале да е жива и здрава майка ти!

Какво ли му става на форума?Сутринта реших да си изпия кафето с Вас,ама нъц!
Снощи наистина беше много приятно,макар да бяхме в скромен състав-моя милост, Бети /Сънчо/ ,Хот Ели и Ериа.Е това не ни попречи да се надприкзваме.С нетърпение очаквам следващата такава среща,ама тя май ще бъде на Коледното парти на децата,но там Хот Елито има думата.
Ох нещо тъпнята ме е налегнала та мисля след малко да излезнем с Мели,че не ме свърта на едно място сиреч в къщи!
Чао засега!

# 252
  • София
Сладкишки, пуснала съм новата тема, но да изпишем първо тази.
Излизам с Еммата.

Бети, как е Ивайла?

# 253
  • София, център
Е снимки няма ли smile3518

# 254
  • София
Да си дошла  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт