Тичат и се смеят Юнските деца, слънчицата ни сияят сред есенни листа!

• 10 155
  • 255
  •   1
Отговори
# 30
Аз разгледах само единия албум на Хрис  - този който е "Хрис на 1 г. и 4 м." е PRIVATE и не мога да го отворя.
Забравих да отбележа че малкия разбойник е голям салдурко и много е порастнал.

Последна редакция: пт, 27 окт 2006, 05:17 от hamelionche

# 31
Да се отчета - гледах комедията "Д-р" от Бранислав Нушич.Почти два часа смях,много завладяваща игра на Тончо Токмакчиев и бургаските артисти.Като се прибрах Гинко си играеше,всичко беше наред.Довечера ще доведат каката за почивните дни да ни гостува,така че ми предстоят приятни емоции.Много съм се затъжила за нея,че все някой болен и скоро не е идвала за по-дълго.
Рали,вие сте много напред с Ники, с това което можете да правите.Аз се надявам,че и ние сега като тръгнем,бързо ще развием и другите умения.Маринка е много сладко жирафче.Не мога да видя тия снимки,дето ги показвате с кръстче,извинявайте за невежеството,но уж знам как се отварят,пък все не мога.ЕлиТ беше написала един начин и аз веднага го пробвах,но не винаги става.Бубанка,твоите маймунки могат да се явят на конкурс за най-хубави очи,направо омагьосват.На Хриси снимките много хубави,явно добре си прекарвате,мама да не би да е фотограф?На Хриси се ориентирах как да отворя албумчето - с  една думичка дето не я запомних,но ми подсказа,че е намери. Чао и лек ден.

Последна редакция: пт, 27 окт 2006, 09:01 от Галя2

# 32
  • някъде ... тук ...
Здрасти Hug
Галя, браво на вас. И на мен ми се ходи на театър Confused
Гледах снимки - много сладки и пораснали хлапета. Ей, мина си времето, няма бебета вече Sunglasses
При нас - едно и също Simple Smile
Лек ден Heart Eyes

# 33
Здравейте всички!
Не помня кога последно съм писала тук, пуста липса на време, но понякога ме обзема някаква носталгия и хвърлям по едно око да видя как са мами и дечица. Много са пораснали всички!

Боян вече тича, опитва се да говори и става все по-палав и своенравен. Има дни, когато търпението ми е на изчерпване  и се питам просто ми се падна дете дивак или аз съм лоша майка и не мога да го възпитам Sad ... ако не се е покатерил и изправил на масата, си е качил столчето върху дивана и се опитва да седне отгоре, ако не се опитва да измие тоалетната чиния, то ще рови саксиите и ще разхвърля пръстта из цялата стая ... а когато проявя нахалството да му се скарам и да прекъсна някое от увлекателните му занимания, се тръшва на пода и реве до посиняване  #Cussing out

Вили, прочетох постинга ти и леко се подразних на негативната ти нагласа. Вярно, с връзки е по-лесно, но и без тях не е невъзможно да вървиш напред - трябват само търпение и повечко усърдие! Желая ти успех!

Много целувки на всички малки сладурковци!

# 34

Здравейте!

Лелеее, какви са сладури всички деца. Да са живи и здрави и все така щастливи!

Живот и здраве, ние утре тръгваме за Хасково. Така че може би за последно пиша. Когато се върнем, веднага ще се включа.
Успех на всички, децата да слушкат и по-малко бели да правят!
Чао засега!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 35
  • Sofia
Хамелеонче не знам защо не се вижда снимката? Жирафчето е много сладко, само за гушкане и цункане и! Grinning
Мимес малката хубавица много е пораснала. Голяма мома е!
Сладък Бонбон малкият мъж е направо бижу. Много е хубав и сладък.
Бубанке момиченцата ти са като 2 слънчица. Много сте щастливи вкъщи с 2 съкровища.
А само Хрис ли ще отсрами "мъжете" тук. Някой друг няма ли да направи модно ревю? Wink

# 36
  • някъде ... тук ...
Влизам само да кажа, че Мона е уговорила среща във вторник с Jungle (Петя) - час и място - както се разберем.
Хотчето е говорила с Мона, но компа и не е наред и аз обещах да пиша в темата.
Ако има желаещи - разбирайте се, бройте ме (засега), защото най-вероятно ще липсвам събота и неделя от форума и ще чета в най-добрия случай в неделя вечер.

чао Hug

# 37
Привет, ние се завърнахме! Много е хубаво да си при мама и тати и кака.......... супер си изкарахме с Роси, починах си. От там отидохме на село при моята баба, там свършихме някоя друга работа, натоварихме зимнината, която мама и тати са ни направили - то така лесно ама newsm78 да са живи и здрави.  Преди малко се прибрахме и бързам да седна на компа., но сега изчезвам че не сме обядвали.
На бързо видях Маринка, голямо ангелче е. Страхотен костюм Hug
Бубените щерки и те са стахотни мацки, абе в нашия отбор лоши деца няма Naughty всички са сладурчета.
 Heart Eyes до после!

# 38
Здравейте!
Аз от страшно много време не съм писала, но честно казано и време нямам. Ходя на работа, даже и сега съм на работа, Никол е на ясла. Свикна вече, ходи с удоволствие и освен заспиването нямаме друг проблем. С болестите засега се справяме. Само веднъж имаше хрема, но мина много бързо. Вече говори много и се опитва да повтаря почти всичко. С белите се справя чудесно - може да отваря всички шкафове, хладилника, пералната, включва печката и какво ли още не, но предполагам, че и вашите сладурчета са така. С храната няма проблеми, вече яде всичко, т.е. всичко което й дам.
Иначе около нас нищо интересно. Аз от време на време влизам да чета, но докато стигна до писане се е появела някаква работа и все не мога.
Поздрави за всички, да нацелувате сладурчетата!
Чао!

# 39
Мамита, хубаво ли е при вас времето, че толкова дни седим на 2-ра страница във форума. Може би слънцето препича и всички мами използват за да скиторят, или пазарят или насмагат с работата.
Ние пък си мързелуваме в нас. Студено е тук и чакаме с нетърпение да се приберем при нашия тати вече. Много ни домъчня за него. Разбира  се после ще ни е мъчно за баба, дядо и вуйчо, но няма как да сме и на двете места едновременно. Прекарваме си страхотно тук, качих малко снимки от предната седмица ето тук : http://family.webshots.com/album/555174116amGvSH  а ако ви е по-лесно от линка по-долу албум "Едно, две, три - играта започни" Simple Smile
Я да питам аз мами - ние си пием водата само от авентското шише, с биберон. Струва ми се дърто магаренцето за биберон вече, ама пусто макар като не иска да пие от друго. Изпива по 3 шишета на ден от него вода, а ако е нещо друго и 10 грама не може да изпие. Имаме 2 Авентски чаши с мек и твърд накрайник, но не ги поглежда, давам от друга чаша пак не иска. Не знам какво да правя - как да я отуча моля ви дайте съвет.

# 40
Хамелионче, при нас в Пловдив времето беше много хубаво и бяхме днес по разходки. Имаме договаряне на панаира и бяхме там със Роси, мъжо и свеки. На Роси взехме разни дрешки, свеки си купи много хубав тоалет понеже има годишнина, дънки си взе и други работи само аз не си купих нищо Sad ама не си харесах. Когато излеза сама повече ми върви на покупки.

Как се настроиха децата ви към новото време, как им се отразява? Роси изобщо не го усети пак си заспа 22.30ч.по старому и стана 8.30ч. Следобяд 14.30ч. и стана 16.50ч. Така мина нашата промяна.
Сега изчезвам до после дано някой да се включи та да си побъбрим Grinning

# 41
Ние ходихме на Вършец.Натам пътувахме кошмарно  Sick Sick Sick.Иначе в събота през целия ден бяхме навън.През деня отказа да  спи,заспа чак в 21ч.Събуди се в 6.30ч.  Rolling Eyes.Пак се разхождахме много,на връщане  спа през целия път (да живее Вомакур-а!!!).Сега е малка лудница- не са се виждали два дена и беснеят.Утре Бобсънът е отново на ясла,като го прибера пак ще пиша.

# 42
Здравейте на всички,
при мен лудницата е пълна, та нямам много време, пък и ми липсвате.
В момента е 2.50, коте означава, че май и аз съм мръднала.
Дечицата нирастат и хубавеят със страшна сила. Laughing
Ще следя, каквото се разберете за срещата, пък ще видя дали ще се вместя, много искам да ви видя, пък и с Петя икам да се запозная.
Утре ще опитам да пусна и аз малко снимки.
Успех на всички, яслоходещи!
Ние сме екстра: щъкат,  говорят непрекъснато на техния си език и радват всички нас.
Целувки Hug

# 43
Добро утро хайде на кафетооооооо  food010 kaffeetrmker_2 Coffee и  typeuu

# 44
  • София
Добро утро! Мога да пиша вече.

Какво става със срещата? Кой ще идва? Пишете, за да знаем какво да правим. 

Общи условия

Активация на акаунт