Тичат и се смеят Юнските деца, слънчицата ни сияят сред есенни листа!

• 10 161
  • 255
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте, мамита и дечица  Hug
Разгледах малко снимки Simple Smile Всички са много сладки  Heart Eyes. Ина, Хрис нещо не го видях  Thinking
За срещата, щом е в петък ме бройте Simple Smile Мога по всяко време Simple Smile. Стига да не стане като миналия път нещо непредвидено.
Хамелеонче, за пиенето а водичка, със сламка даваш ли и? Ники много обича и сме му купили 100 сламки и всичко пие така. Дори и мляко. Само вечерното мляко е с биберон, защото мързела трябва да лежи и да пие Simple Smile

Аз реших за сега да отложа яслата. Та си намерихме една баба-гледачка. С Ники се харесаха и за сега решихме да го гледа 3 дни седмично. Ще видим шефа какво ще каже, но се надявам да няма нищо против. И така от утре съм на работа, пък да видим как ще се развият нещата Simple Smile

# 46
Привет и от мен!
Чета, чета, а като започна да пиша всичко ми изфирясва от главата! Уж внимавам, пия витамини Laughing
Пратих щерката на ясла, татко й на работа, а аз сега ще се пробвам да си почина, че цяла нощ превеждах и съм като размазана от ТИР Cry
Да, не мога да си събера мислите, исках нещо за Хрис и Маринка да пиша, ама...
Целувки на всички бебоци и сили на мамитата!

Лошото е, че имам гадна кашлица и ми е заглъхнало едното ухо, много ме боли, за пръв път ми се случва и не знам какво се прави в такива случаи...На лекар чак в сряда ще мога да отида Thinking

# 47
  • София, център
Здравейте момичета!

Нямаше ме известно време, защото имахме големи неволи с майка ми. Миналата неделя си счупи глезена, и сега е в гипс, трудно подвижна, гадост пълна. Баща ми е за опериране на коремна херния, аз за зъбна операция, свекърва ми с хипертонични кризи, на Луси май ечемик и излиза на едното око, направо сме я втасали...

Та аз си поседях една седмица в къщи, но от днес съм отново на работа.

Нещо много черна серия ни се включи, но дано като отшумят тези неща лошото да мине.

# 48
  • някъде ... тук ...
Здрасти Hug
Нансе, дано по-бързо отминава черната серия Praynig
Гале, върви на доктор по-скоро Naughty
Рали, аз за ВТОРНИК писах, не петък Wink
Аз се гласих за срещата, ама най-вероятно няма да мога да дойда Confused
Като гледам - никой нищо почти не пише по въпроса, та не знам какво ще излезе  Thinking

Гого е на ясла, Ради - на градина. В събота ходихме на разходка до Боровец. Времето беше супер, но там е много прашно и са едни бетоновози Confused

Долу, в www-то, Октомври'2006 има няколко нови снимки - на който му се гледа Simple Smile

Хайде чао за сега Heart Eyes

Последна редакция: пн, 30 окт 2006, 11:22 от ЕлиТ

# 49
Къде сте цял ден времето кофти а вас ви няма newsm78

Нансе, дано този кошмар отмине бързо и всички да се оправят, трябва да си много силна  Hug

# 50
Нансен наистина много неприятни неща са ви се случили, а още по-лошото че всичките на веднъж. Дано всички с еоправят колкото се може по-бързо.
Ели Т - разгледах снимките ви - големи сладури двете ти момченца. Наистина изглеждаш много щастлива и горда с тримата си мъжлета Simple Smile
Весело изкарване на срещата с Петя, ние които не можем да присъстваме ще чакаме поне снимки.
Съкровище - бързо да се оправяш и ти и да оздравяваш.
Аз изчезвам на разходка с малката.

# 51
Нансен, стискам палци от тук насетне само хубави неща да се случват Hug

Съкровище, до Сряда може много да си се влошила, затова по-скоро отивай да те прегледат.  Naughty
Дари до края на тази седмица трябва да е напълно здрава. Нали борим вируса без антибиотик и се проточи почти две седмици. Но е почнала доста да се пооправя. Praynig

И малко оффф: момичета, гледате ли ОРХИДЕЯ в къщи. Искам нещо да питам, ако е така, плз Praynig

# 52
Добро утро на всички които са станали и пият кафенце. Хайде поспаланкиииииииии на кафето. Heart Eyes

# 53
Привет, момичета!

Послушах ви вчера (но и заканите на мъжа ми да ми издърпа ушите:D ако не отида на лекар) и отидох на лекар. Диагнозата ми е - втасала си я!!! - каквото и да значи това Wink Та, иначе съм на антибиотик, защото възпаленото и гнойно гърло  е засегнало и ушите, тази нощ за пръв път в живота ми охках на глас от болки в ушите! Ужас! На никой но го пожелавам Cry

Нансен, съжалявам, че ти се е струпало толковоа много, но спокойно! След всяка зима идва пролет! Пожелавам по-бързо да мине тази черна серия и всички болни у вас да се оправяте бързо-бързо!

ЕлиТ, благодаря за съвета - отидох на лекар Mr. Green Хубави са ви снимките, ама може някой уикенд до Пловдив да дойдете на разходка, а?
Как върви английския?

Мимес, дано дасте здравички вече! Хубаво е, че сте избегнали Аб-то, аз досегасамо веднъж успях да я хвана на време и да ни се размине...май не съм мн наблюдателна!

Хотче, как си мило, много се затъжих за теб! Нацелувай Еммичката от мен, ама много-много!

Айде, по-късно пак ще се включа Laughing

# 54
Добро утро от Бургас.Времето за сега не е за разходки,дано до обяд малко да се повишат температурите.
Рали,успех в работата и да споделиш доволна ли си от гледачката,че и на нас ни предстои.
Нансен,да се надяваме,че лошото е минало и предстоят добри неща.Как се оправяте с гледането на Луси?
ЕлиТ,възхищавам ви се,че винаги почивате пълноценно.Не можах да видя снимките,но после пак ще опитам.
Хамелионче,чакаме ви с малката красавица да долетите у нас и да се нагушкате с татито.
Мимес, да преборите вируса и Дари да е здравичка.
Много ми се иска Петя да се включи и напише как се чувства тук.Липсват нейните свежи разказчета.
Галя, не се товари много с работа,намирай време за почивка.
Сиси, ти май си най-редовна - браво на теб,че намираш време да  се справяш с всичко,сигурно си отличен организатор.

# 55
  • някъде ... тук ...
Добрутру Hug
Гале, аз доколкото знам уши се лекуват задължително с АБ Confused Знам и колко болят - имах доста проблеми като малка Confused Иначе за разходката - ако ни щукне да ходим на гости на едни приятели в Асеновград, ще се обадим, ама едва ли ще е скоро Thinking Ако всичко е наред, идващия уикенд ще ходим в Банско, следващия - в Говедарци, а за по-натам има идея за Смолянско някъде. Изобщо мойто мъж това разбира за "разпускане от работната седмица" - ние нямаме нищо против Mr. Green (умря циганката...)

Мимес, аз не мога да се изкажа за Орхидеите, че у нас никакви цветя не виреят - забравям, че трябва да се гледат Embarassed

Хайде чао за сега Heart Eyes
Сядам да пиша домашни Wink

# 56
 Гале, много лошо мила оправяй се бързо Praynig Hug Как е Кали в яслата, свикна ли вече?

Галя2, за сега имам време, сутрин ставаме оправяме се с малката слагам кафета, чайчета, изпращаме работарите и сме свободни особено сега в това лошо време излизаме по-късно. Роси се заиграва ВЕЧЕ сама, а понякога ме дърпа да си играя с нея. После обядваме, тя заспива а за започвам да действам готвя, оправям и ако остане време полягвам и аз, игри и така вечерта си идват всички вечеряме................ все процедури слагане-дигане на масата .............. и вече имам замесници с игрите на малката е така протичат общо взето нашите дни.
Ели, много е хубаво да си почиваш на такива места Wink

# 57
Какво правите клюкарки и клюкари;)
хайде набързо здрасти и чао от студена София, днес в 6 сутринта с Натали видяхме сняг да прехвърква, голям кеф;)

Елито и Мона, аман ви и на слабата организация, дайте да се видим да оправим клюките за 1-2 часа довечера, ако не здраве да е, знам с деца как е, знам и моята като ми висне на дънките как не ме пуска да излиза и вика само мама МО, мама МО - значи "мамо в мола, мамо в мола"Wink

В Сф много ми хареса но ще пиша подробно като се прибера и оставя детето на баща й.
Видях набързо снимки от 3те страници до сега, много са порастнали мъниците сладки да ги изям

Мона ви е казала че се видяхме, Адам го харесахме но той е толкова добро, скромно тихо и спокойно дете а моята дива, щура, палава и изпипана беладжийка Нати ...не знам много как ще мелят брашно заедно, но тя ще се поправи както каза баба;) към 4-5 годишна възраст ще бъдела по послушна. Имаме снимки от любовната им среща. наложи се да ги вържем в количките ,че иначе не застават да ги снимаме един до друг. Адам й подари кйнижки и момчето с най добри намерения се опита да й ги покаже и да й прочете нещо, а наш'та не си ги даваше, но за 2та месеца тук стана много л
бвеобвилна и вече храни другарчетата ( котки и кучета по софйските улици) със собствената си лъжица;)
сори за грешките, и хаотичната мисъл ,пиша от един клуб и нямам време
много ви целувам, Сети не ми се сърди че не писах, бях обещала смс и тн и тн, забих се по провинцията и преди седмица се върнахме в СФ, много съм си мислила за всички, исках много да се видя с всички от СФ поне, но живот и здраве следвашата или по-следващата година, тогава половината бебоци ще са на градина сигурно а ние фръц фръц мамите ще си пием кафетата по хубави места;) ех мечти!

цунки и чао

# 58
Jungle,  много целувки на Нати!!! Аз не съм забравила, че и до Пловдив щеше да идваш!!!
Айде - догодина пак!
Звучиш позитивно и щастливо, дано престоя ти тук те е заредил!

# 59
Гале супер се чувстваме и аз и детето! Много неща са се променили, хареса ми, аз София винаги съм си я обичала, да не казвам че като изляза по улиците, колко стари познати случайно видях, и все искат да обядваме заедно, да пием кафе, многоп ми стана мило, мн. радушно ме посрещнаха, а като им показвах Нати колко комплименти си изпроси - не е истина. Дядовците пред блока са я научили да си подава ръката за целувка!!! Истинска българска дама - мома софиянка;)

На село се научи да имитира всички животки - прасета, кокошки, кучета котки ...правихме кръщене, заклахме едно прасе и 2 агнета за курбан и за здраве;) баба ми и дядо ми са живи слава богу, казала съм им да не са посмяли да умират , че много ще се ядосам....те как се радваха на детето не мога да опиша...дядо ми я къпа сам в банята, спя с нея, гушкаха се по цял ден, а баба ми се разтоши от щастие защото малката й е одрала кожата...ще приложа снимки. приликлата с джон, ряпа да яде, освен това само един човек от двата рода има къдрици и това е баба - Нати ги е наследила;) хайде похвалих се

Адам казах ли че е много готин, и майка му и тя и баща му!
махам се, закъснях

Съкровишнице знам;))) много сме несериозни, но с детето беше малка лудница и го отложихме , живи и здрави;)

Общи условия

Активация на акаунт