Тичат и се смеят Юнските деца, слънчицата ни сияят сред есенни листа!

• 10 180
  • 255
  •   1
Отговори
# 90
  • някъде ... тук ...
Може и още утре  Mr. Green
Аз не мога съботните вечери обикновенно.
Не съм мислила за Коледното парти Confused
Адаш Hug Heart Eyes

# 91
  • София
Съгласна  Peace Друг ако не ще, може и по махленски  Wink

# 92
  • София
Е сега се почна...аз утре не мога,трябва мъжа ми да си дойде и аз чак тогава да изляза, освен,ако срещата не е в 20 часа.Абе трябва първо с него да говоря,кога може да излезе навреме от работа.
Освен обичайните заподозрени,някой друг ще се включи ли?

# 93
  • София
Айде утре верно да се видим. Мисля, че и аз мога, ако Стоян не бачка до късно.
А и без друго уикенда ще съм сама, така че да посъбера силички.
Жилающи???

Бубанич, явно двете с теб останахме, като другите не искат вече. Моето е толкова влюбено в оооооотититее, че въобще не я и виждам някога да се откаже.

Сори, не съм чела по назад, видях само че Петя малко е писала. А снощи с нея и с децата бяхме на гости на Мона и Адам. Голяма игра падна, танцуваха, гушкаха се, много е забавно вече като си обръщат внимение. Петя си е такава скица каквато и по писанията си изглежда, Нати има много чаровни очички. Адам пускаше музиката и се грижеше за волумето, двете дами се връткаха. Оставихме ги сами да се оправят, докато жмучехме кафенце с коняк (някои мъничко).

И понеже мернах нещо за ечемиче на Луиза, Нансен - много помага да се натърка там, където може да избие със златен пръстен. Мен така ме спасяваха от ечемици като бях по-малка.

# 94
  • София
Е това е, браво, браво! Докато пишех ето ти цели две желаещи.
Осем става, тамън и Хотчето ще смогне да дойде като започва джамбурето.

Аз отивам да подремна, че нещо ме боли главата, после ще проверя как е положението.

# 95
  • някъде ... тук ...
Абе хора, не ви ли е малко късно в 20 часа, особено като смениха времето newsm78
Лошото при мен е, че Гого не трябва да ме вижда след яслата, иначе настава сърдене и няма оправия. Та трябва да е по-рано, не чак в 8 Praynig

# 96
  • София
Абе хора, не ви ли е малко късно в 20 часа, особено като смениха времето newsm78
Лошото при мен е, че Гого не трябва да ме вижда след яслата, иначе настава сърдене и няма оправия. Та трябва да е по-рано, не чак в 8 Praynig
Ще дойдеш в нас и ще отидем заедно.

# 97
  • София
На мен ми е късно,защото ме е шубе да се прибирам после,но например в 18 часа няма как да дойда. Преди 19 мъжът ми не се прибира,а и трябва да мине да прибере Алекс.Конкретно за утре за мен е малко мисията невъзможна,ама тъй е кой е с две деца да му мисли и да се оправя.

# 98
  • някъде ... тук ...
Аз мисля, че е по-добре ПЕТЪК, от 19.30/20.00 (щом не можете за 19) Sunglasses

# 99
  • Sofia
Честити ходещи крачета на Васил!
Ечемик знам, че се лекува с капки кърма. Ако има наблизо кърмачка Нансен пробвай, няма да й навреди. А на теб ти пожелавам лесно да мине операцията и д това да се махнат лошите неща от вас.
Изабела малкия и сладък Бобсън май много добре се чувства там!
Сиси Роси е голяма сладурана. Ама каква жилетка само сте си сложили! Като големи госпожици.
Съкровищнице ухо много боли. Аз като малка много страдах, сега слава Богу вече не. Спомням си последният път като ме боля, бях малка, трябваше да пътуваме през ноща, а аз с възпалено ухо и пищя. Тогава една баба намери праз лук, напече го на котлона и топлия сок, който отдели, го капна в ухото. След 1/2 час, вече бях забравила, че ме е боляло. Ако искаш пробвай "бабини рецепти"!
Долу в www съм качила малко снимки. Който иска да гледа!

# 100
  • София
Аз не мога в петък, освен ако не дойдете у нас, но блеролерото ще е тука. Стоян  пътува в петък сутринта и просто няма на кой да оставя вечерта Ивайла.

Така че ако приемате да ми дойдете на гости - сте добре дошли, обаче не знам няма ли да ви пречи лапето. Иначе гости много обичаме.

ЕлиТ, осем наистина е леко късновато, но ако приемаш предложението на Хотчето и ако искате малко по-рано да се срещнем, да речем в седем, пък Али ще се присъедини по-късно....

# 101
  • някъде ... тук ...
Май за 19 няма да успее и Хотчето, аз затова писах 19.30.
Нека Али каже за утре как е.
Преси, ти защо не се присъединиш?

# 102
  • Sofia
ЕлиТ благодаря за поканата, но ще имаме гости. Иначе бих дошла, дори и на гости на Сънчо и малкото слънчице.

# 103
  • София
Каквото решите, на мен ми е все тая  Sunglasses Съберете се, пък аз когато мога, ще се довлека. Бети, мерси за поканата   bouquet

# 104
  • София
Моля, моля.
Ако ви харесва идеята - много ще се радвам. То, може и следобедно-вечерно с бебоците, ако искате.

Общи условия

Активация на акаунт