Тичат и се смеят Юнските деца, слънчицата ни сияят сред есенни листа!

• 10 186
  • 255
  •   1
Отговори
# 105
  • някъде ... тук ...
И какво сега? Бети, в петък у вас ли да идваме и какво да носим - ако е Да  Simple Smile
Аз следобедно не мога, защото Гого е на ясла Wink
Иначе за утре Али - мисия невъзможна, другите - към 8  newsm78
Ели, не се офлянквай и казвай кога ти е по-удобно - утре или в петък?

А другите - не мислете, че ще пращаме писмени покани за кръчма Wink Не мисля, че има толкова срамежливи  Mr. Green
Бубанке, де си?

# 106
  • София
По принцип може да си поръчаме храна по интернет.
Алкохоли ми се намират, но имам предвид вина, вискита, някакво Бейлис и т.н.
Може би бирички и безалкохолни, но може и от околността да купим.

# 107
  • София
Девойки решавайте кога,пък аз ако мога ще се присъединя!Мъжът ми каза,че уж утре няма да закъснява, ама знам ли го!И аз мисля,че 20 часа е късно,но 19-19.30 е добре.
Сънчо благодаря за поканата,но толкова хора да ти се натрисаме на главата!Аз моята принцеса не мисля да я водя никъде...и аз съм човек нали? Hug
А всъщност,ако сме на заведение,къде?
Останалите от юнската група няма ли да се присъединят,втори път питам,следващия ще взема покани да купя и да Ви пращам!
А къде са Мона,Бубанка,Изабела?

# 108
Мен за вечерни забавления не ме бройте-няма кой да гледа Боби,а той е много капризен и нервен тези дни от яслата и не признава никой освен мене.

# 109
  • София
Хо-хо, голяма активност нещо  Mr. Green Явно мъжОвете гледат ШЛ. Ели, ти що не гледаш мач, а чешеш клавиатурата?

'начи при мен ситуацията е следната: понеже като забременях подарих де що палта и якета имах, в момента имам само едничко и то е на химическо до петък следобед (за зимно яке говоря)  Mr. Green То че ще се сгреем ясно, но докато стигна до сгрявката да не ме размразявате после Mr. Green
Решавайте, каквото и да решите съм ЗА!

Елито, ако имаш нужда от другарска прегръдка по-скоро и срещата не се осъществи, ще спретнем махленско наздраве  Wink

# 110
Аз се включвам само набързо, за да се оплача че сме настинали. Тази сутрин Марина се излежаваше и скимтеше, което много нетипично за нея сутрин. Барнах я по чалцето и бузките и разбрах че има температура. Рожих из лекарствата й за да търся свещички, но не можах да намеря. Или съм ги загубила някъде или съм ги забравила в България. Та бягах до магазина и в аптеката ми препорачаха Ibuprofen за температурата и някаква течност подобна на глюкоза при повръщане. Сутринта като й давах закуската на първата лъжичка започна да й се повдига и ме достраша да не се обезводни ако вземе да повръща - та реших да се запася. Но то било явно поради натрупан секрет по гърлото и нослето. Милото не може да диша спокойно - само през устичката диша понеже нослето в сополки, трудно хапва милата. Мами я дайте съвет с какво да ги борим тези сополи-марсоли мръсни гадни.

# 111
Ммм, като ви чета как се уговаряте..............и аз искам, пък Naughty Whistling

Теди, някакви капки не си ли си взела от БГ newsm78
Пробвайте да я загреете и една хуубава разтривка, Бренин беше пускал тук един лек с лайка преди време, но не го записах тогава ooooh!
Я, по-опитните мами да кажат разни бабини рецепти, че аз съм много зле в тая област Embarassed Confused

# 112
  • София
Хотче споко бе мила,аз пък ботушки нямам,а утре го дават 4 градуса цифром и словом! Хайде като решите пак ще погледна.Да ходя да зарадвам съкровището,че трябва да гледа деца,само той да не ме зарадва,че не може!
Съкровище хайде с нас на среща!Виж колко сме експедитивни само,за това време ти ще стигнеш от Пловдив до Софето!
Хамелеонче бързо да се оправя Маринката!Ние ги борихме с Виброцил,ама така ги преборихме,че 12 дни ни държа хремата!Там не продават ли капки за нос без рецепта?

# 113
Съкровище - никога до сега не ни се е налагало и не съм подготвена, може да мина през аптеката след работа да взема още нещо. Но ако има бабини рецепти бих пробвала тях, пред лекарства и капки.

Хайде сега малко на спокойствие да се разпиша. Празника мина много добре - аз не че разбрах много, но Марина ходила с вуйчо, дядо и баба да обикаля къщите и да плаши. Аз бях на работа и не успях да ида с тях, а времето беше повече от ужасно - около нулата. Марина не е стояла повече от час навън, при това с дебело яке. но тази сутрин се оплаках как ме събуди. Иначе кошницата си с бонбони на никой не давала, а хората като й давали не подавала кошничката да ги пускат вътре, а си подавала ръчичките, да не би някой да й грабне кошницата. Майка ми каза че се страхувала от един дракон който дими, но успяли да направят някоя друга снимка.
Купих след работа капки за нос, който се дават през устичката и се надявам да помогнат. Няма да се хвалим за температурата за сега. Да видим утре как ще е.
Ауууууууууу колко е сладка Роси - пу-пу голяма сладурка.
Честит лаптоп на Еммичка, много цунки от нас с Марина.
Честито придобивка и на Бобсъна, със здраве да си лудее в нея Simple Smile
Усещам че се заформя среща, пак ще има потайни подмятвания май и малко снимки Simple Smile Как искам и ааааааз. Весело изкарване мамчета Simple Smile
А отивам да спинкам.

Последна редакция: чт, 02 ное 2006, 06:59 от hamelionche

# 114
  • София
Хайде най-раннобудната пак да се разпише!Отваря и затваря форума,когато е на кеф де! Вече пия кафе,някой друг ще се присъедини ли?

# 115
  • някъде ... тук ...
Тук съм, още не пия кафе, но... след малко   food010
Не ми се гледаха мачове, аз и на Левски само головете учелих без да искам и съвсем ми се отщя Confused Иначе съм на компа вечер, защото Гого заспива сам в леглото, но иска да съм в стаята. Ако няма никой, тръгва да се разхожда и се сърди.
Ели, да ти дам моето яке - имам още едно, още по-дебело Wink
Али, ти за довечера ще успееш ли? Аз си мисля, че ако Бети е навита - може пак в Дивака (други предложения не виждам Confused)
Съкровище, ще ти намерим къде да спиш, идвай Sunglasses
Хамелеонче, пробвай с вит. С в носа. Похвалиха ми и Цитросепт, но за нос (не знам дали има там). Можеш и инхалации със сода да и направиш (или с лайка).
Честити придобивки на Емма и Бобсъна Sunglasses

# 116
  • София
Сега говорих с мъжа ми преди 18.45 нямало да се прибере,не можел да ми каже точно,имал много работа и т.н.,така че Вие,ако решите се организирайте,а аз ако мога ще се включа, което започва да ме съмнява.Който има деца да си ги гледа и това е и друг път съм го казвала!

Последна редакция: чт, 02 ное 2006, 08:37 от Ali&Meli

# 117
Добро утро и от нас. Хайде и аз съм с кафето, но малкото нещо не ме оставя дърпа ме мрънка да я водя вънка оф ooooh!
На всичкото отгоре ми се развали кабела на лаптопчо за батерията и сега пиша от на девер ми компа. но ми е много криво, като свикнеш с нещо и после ти е едно такова  #Crazy дано мъж ми да го оправи днес
Маринка да се оправя бързо Praynig Heart Eyes от нас. Хамелионче,давай и чайчета но не много топли аз купувам един БИОБРОНХО и много добре действа на гърлото, той е за настинка. Мажи я със мас или ракия да я загрееш добре друго не се сещам.
Хайде да се надявам, че после ще мога да се вредя да пиша докато ми направят моя топчо Hug
Чаоооооооо Heart Eyes

# 118
Добро утро и от мен!
Благодаря за поканата и гостоприемството, ама такова нещо може да се случи или когато се преместим да живеем в СофиЯта, или когато дЯтето само започне да си маже филиите, или ако отнякъде си се появи някаква баба Thinking newsm78
Иначе, много готино, че се събирате, ама айде повече клюки после кажете, де Praynig Laughing
Вече шести ден спя в хола, за да не ги будя с кашлянето си и цялото тяло ме боли от диванченцето Mr. Green Laughing, кашлицата тази нощ почти я нямаше, обаче ухото ми все още е заглъхнало Naughty, започвам да се чудя дали някога въобще ще се оправи Thinking newsm78
Мисля да изчакам да си допия АБ - то и тогава, ако пак съм така - да търся специализирана помощ ooooh!
Да ви питам - идеи за следобедни закуски Praynig
Като я взема от яслата, Калина е зверски гладна #Crazy Rolling Eyes какви количества поглъща - не е истина направо Rolling Eyes Shocked Обаче аз освен киселото мляко с бисквити, кремчета и филийки, не мога да се сетя за други варианти - помагайте, плс, че ще ми изяде ушите Joy
Целувки Heart Eyes

# 119
  • София
Добро утро, но за мен не добро  Tired
Емма се събуди снощи в 23.30 и до 2.30 си игра в креватчето като не спря да бърбори  smile3511 Сега заспа, но аз ще дремя пак цял ден  ooooh!

Хамелионче, цунки на Маринка  Heart Eyes Да й се оправи нослето! А снимки от Хелуин няма ли? Много ще ми е интересно.

Съкровище, казала ли съм колко е прекрасна малката лейди на аватара и в подписа  Heart Eyes Пали бубуто и идвай  Hug

Мойто мъж, знаете, в наааай-оптимистичния случай се прибира в 7. От две вечери се прибира в 8, а довечера в това време не ми се мисли  Thinking Да не дойда в края на шоуто?

Общи условия

Активация на акаунт