Тичат и се смеят Юнските деца, слънчицата ни сияят сред есенни листа!

• 10 188
  • 255
  •   1
Отговори
# 120
  • някъде ... тук ...
Аз тъй като гледам довечера шоу няма да има Confused
Сиси, дано ти оправят кабела по-бързо.
Гале, Гого като се прибере от градина, се залепва за хладилника, а уж там си е изял следобедната закуска Simple Smile Освен изброеното от теб, яде солети, кроасани и щрудели (със сладко). Уж в яслата ядял мюслито с кисело мляко, а в къщи не ще и да го опита. Купила съм една каша на Bebi за след годинка, мюсли с плодове - нея я яде Simple Smile
Ели, легни и поспи докато Емма спи.
Хайде чао, че ме чакат домашно и тест Sunglasses

# 121
Еми щом днес няма да стане, аз утре може да се присъединя, че ще съм на работа до 20 часа и направо може да мина да подгрея Laughing

# 122
  • някъде ... тук ...
И какво стана сега Thinking
Днес почти никой не може, или може след 20.
Утре - ако искаме и Бети - трябва да сме у тях.
Бети, де си?

# 123
  • София
Аз предлагам така: за да не се натрисаме на Бети и да не ошашавим Ивайличка к'вито сме кудкудячки, да се съберем другата седмица. И времето ще е по-топло пък може и други мами да се прежалят. Какво ще кажете?

Ели, ще ти пусна ЛС.

# 124
  • някъде ... тук ...
Ок
 newsm57 smile3537 lalalala

# 125
  • София
За времето не знам дали ще е по-топло,но ми се струва добра идея,ако ще се присъединят повече мами /което не ми се вярва от друга страна/!
А и да се изтърсим на главата на Бети и Дивайла май не е много добра идея.
Така че съм За идеята на Хотчето,само кажете ориентировъчен ден.
Момичета как да въведа Жълтъка на тази възраст?Мисля да започна с четвърт,но през дена ли да давам или как?

Последна редакция: чт, 02 ное 2006, 11:45 от Ali&Meli

# 126
  • София
Е, хубава работа, що да не е добра идеята?
Аз за какво я предложих, ако не исках - щях да си трая.

Цял апартамент ви предоставям на разположение, мъжо няма да го има, обещавам.
Само дето както ви казах детето ще е тука, та не знам дали няма да ви е досадно, но леля ми утре вечер има курсисти и няма как да я оставя.
Та който иска да си вземе и детето. Аз живея до Съдебната палата.

А ако не ви харесва така, давайте по кръчмички, но просто няма да мога да дойда.
Та - предложението важи в пълна сила, ще почна да ви ръчкам на лични съобщения, че задръстихме темата с нашите уговорки.

# 127
  • София
Хотче, тя Ивайла обича много да има хора, а и си ляга към десет и половина.

Няма да настоявам, но като се сетя, че три дни няма да го има Стоян и почвам да се чудя кога и как да си измисля гости.

# 128
  • Sofia
Али като почнахме захранването август месец почнах с 1/2 ч.л.  жълтък, през 1 ден 1 ч.л. и така до 1/2 жълтък. Схемата ни даде гастрото където ходим. То не успях да захраня, но това беше схемата.
Софиянки Честит Първи Сняг!
То не е много за честитене, ама си викам дай да се радвам в нещастието. Няма да се шляем вече много навън.
За другата седмица, без вторник, че майка ми е рожденичка, бих могла да дойда на среща.
Хамелеонче давай на малкото по 1 ампула от 2 мг вит С на ден. Помага за хрема.

# 129
Хот Ели аз постоянно качвам - почти всеки ден. Долу в WWW-то са Simple Smile Не са много но толкова успяли да направят майкени, понеже на моменти Марина била доста нервна - нали мама я нямаше Simple Smile

# 130
Оправиха ми лаптопчетоооооооо УРАААаааааааа  много съм щастлива Laughing

# 131
  • София
Добро утро от кака Ви раннобудна!Отдавна не съм се чувствала така,станала съм в 7,но се чувствам наспала се.
Честит Ви първи сняг и студ!
И в тази връзка да Ви се похваля вчера си купих ботуши,но-о-о вече съжалявам,че не взех един друг модел,за който ми казаха,че по-добре ми стои,ама аз тези си бях харесала от месец сигурно.Добре че поне мъжът ми каза,че му харесват и добре ми стоят,спортно-елегантни!Остава и да топлят!Ох същата съм като Хотчето,да бяхме сестри нямаше толкова да си приличаме.
Хот да знаеш вече заедно ще ходим с теб на пазар и може и целия ден да утепаме!
Преси мерси за схемата!Никой друг не се е изказал и сигурно ще карам по твоята.И един малко тъпичък въпрос,но като стигнеш до 1/2 жълтък след това не продължаваш ли с тези темпове до цял?А белтък след колко време се дава?
Момичета вчера видяхте ли се?По стечение на обстоятелствата мойто мъж се прибра след 20 часа и каза че цяла София е била задръстена,така че за мен наистина беше мисията невъзможна.

# 132
  • някъде ... тук ...
Добрутру Hug
Честити ти ботуши Али Sunglasses
Ура и за лаптопа на Сиси Laughing

Не сме се събирали снощи, остана за евентуално гости довечера у Бети. Тя каза, че ще ръчка народа да идем Sunglasses

# 133
  • София
Хот да знаеш вече заедно ще ходим с теб на пазар и може и целия ден да утепаме!
И защо не изчака до събота, щяхме да идем заедно на пазар. Имам нужда да се разтоваря  Whistling Да са ти честити и със здраве да си ги носиш  Peace И отивай бързо да ги снимаш  Naughty За жълтъка след малко ще ти пиша.

# 134
Добро утро!
Голям студ, ей
 cold
Ali&Meli , Честити ботушки - много да топлят и много да им се кефиш Peace
Сиси, честито Grinning ти ремонтиранко лаптопче Laughing

За жълтъка и белтъка няма да взимам отношение, защото Кали яде вече по цяло яйце, с белтъка Crazy Захранил я беше баща  chef й много отдавна, без мое знание #Crazy Shocked и с жълтък, следвал си човека няк`ва схема, и аз като казах по едно време, че трябва да почнем да й варим яйце и да даваме жълтъка, той се смее Crazy абе, кво да говоря ooooh! идеите ми за късно въвеждане на някой храни, продукти, ....ряпа да ядат Sad
Той и салам й даде вече веднъж, та се гонихме из апартамента да се бием, ама това е отделен въпрос bowuu
Целувки на сладките малки дечица и на най-красивите мами в нета Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт