Тичат и се смеят Юнските деца, слънчицата ни сияят сред есенни листа!

• 10 188
  • 255
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро  Hug
Ейййййй Гале, верно голям бахър ужас такъв вятър се е раздухал #Cussing out!
На мами софиянки Честит им първи сняг!
Али, честити ти ботушки със здраве да си ги носиш и много да им се кефиш.
Аз пък да се похваля, вчера си купих една ризка/розово и бяло рае/ и една блузка с паднали рамена много готина, няма ми фотото иначе бих се изфукала Wink
Гале, оправи ли се мила как си?

# 136
Здравейте Simple Smile
Ние сме добре, но нямам много време за форум. Ники е много щастлив с гледачката Simple Smile Няма никакъв проблем и съм много доволна. Все още обаче ще продължа работа 3 дни седмично, защото гледачката не може да идва понеделник и петък.
Роси е много сладка  Heart Eyes
Нансен, честито на приятелката ти, да са живи и здрави  Hug
Честит лаптоп на Емма
Честита придобивка на Бобсъна Simple Smile Изглежда страхотно, сега остава, някой да я използва  Laughing
И Косара е много сладка госпожица Heart Eyes, направо и завидях за люлеещия се стол Simple Smile
Всички болни да оздравяват!
Съкровищнице, за следобедните закуски, пробвай овесени ядки със кис.мляко и сирене. Аз му слагам и малко захар, но той пак не е фен. Аз много обичам  Mr. Green . Макарони на фурна със сирене и захар. Просо (варено) със сирене и масло. Грис, мляко с ориз и още 1001 неща, стига да ги яде някой Simple Smile
Али, откъде си взе ботуши? Аз трябва да пазарувам събота и неделя за Ники от обувки до шапки, за мен обувки, за Ицо от обувки до шапки Crazy .И хич не знам къде да отида, май ще обикаляме цяла София.
Гледам за среща сте се разбирали и таман да се скарам и да  Crossing Arms, че никой не е пратил едно смс-че, и то се оказа, че среща нямало. Т.че мамита казвайте като има среща, че вече не мога да влизам много често и може да я пропусна Simple Smile
Айде чао за сега

# 137
Леле,къфф е студ  Sick Sick Sick
Преди половин час се прибрах от яслата и още не мога да се освестя от студ.То не е толкова студено,колкото вятърът е ужасен.
За шопинга-с етърва ми като оставим децата на бабата си прекарваме чудесно по магазините.Ама сега в тоя студ и с моята работа ,не знам как ще го правим  Sad

# 138
  • София
Ериа среща не знам кога ще има,но и да знам,аз ти нямам номера.
За ботушите купих ги от Красно село /магазина до ДСК/,че имах само час-час и половина на разположение, докато Мели спи.Малко ме притеснява ниската цена,обаче пък добре ми седяха.Щото аз съм със слаби крака от коленете надолу /не нагоре/ и имаше модели,които на прасеца ми стояха като торба.Абе ще ги снимам довечера и ще ги пусна да ги видите,но нищо особено,аз обичам по-класически модели,ако може с 1 чифт даизкарам цялата зима и да стават и за спортно и за елегантно.Ама този път тайно си правя сметка за още един чифт,може би като почнат намаленията,само мъжа ми да не разбере,че ще има  #Cussing out.

# 139
  • София
Али, честити ботуши, да са здрави и топли.

Ериа, ако някой рече, че ще дойде довечера, ще ти звънна.
Но засега нещо май всички се чудят. То нормално.

Иначе поканата важи за всички.

След час мисля да отида до баба ми, така че ако се решите все пак да дойдете, моля, някой да ми драсне един месидж на джисиема.

# 140
  • Sofia
Али ние нали сме с проблем и докторката беше казала за месеца преди следващия преглед само толкова. Ама Косара направи уртикария и сме на изходна позиция. Сега захранване едва през декември. Така че дано друг може да ти помогне с повече инфо. Иначе с ботушите и аз съм така, добре че напускаха модели и за жени с по-тънки прасци. Че едно време носех само тип чорап, а те се и бръчкаха.
Момичета вчера пробвах ново кисело мляко БИО МЛЯКО. Вкусът му е като на едновремешните кисели млека, няма нищо общо с киселите сега. Ама и цената му е соленичка.

# 141
  • София
Момичета за тази вечер в Сънчо сигурно няма да успея!Но благодаря за поканата!
И защо не изчака до събота, щяхме да идем заедно на пазар. Имам нужда да се разтоваря  Whistling Да са ти честити и със здраве да си ги носиш  Peace И отивай бързо да ги снимаш  Naughty За жълтъка след малко ще ти пиша.
В събота ми е много гъста програмата и трябва да търсим грейка и ботуши на Мели,че детето няма с какво да излиза!Ама нищо за някоя друга събота ще се разберем.
И все още чакам да ми пишеш за жълтъка!
И в тази връзка да споделя,че днес за първи път возих сама Мели в колата е вярно тук из квартала до кухнята.Ама така е като навън е кучи студ и детето няма дрехи и ботушки.Ох с какви неща се хваля  Embarassed.

# 142
  • някъде ... тук ...
Аз да пиша, че Бети каза, че излиза. Срещата се отлага за другата седмица.
И да сте по-сериозни следващия път Naughty

# 143
Добро утро, поспаланки Grinning
Хайде на топлото кафенце, защото навън продължава да е все така студено Crazy
Мойто дете тази нощ реши да ми "разкаже играта" Sunglasses Laughing - явно я мъчат зъбки Thinking Кажете какво правите вие в такива случай - когато нощем приплаква от болка, насън....
И най-важното събитие за деня-

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,
Tanya!!!!

Пожелавам ти здраве и много късмет, весели и щастливи мигове с Марки и много, много хубави изненади днес и през следващата година Wink
[/b]

# 144
Добро утро, и аз съм с кафенцето. Верно пак студено, уж грее слънце ама бърррррррр.

Tanya, Честит Рожден ден желаем ти много здраве, много успехи, и много да те радва малкия мъж Марки Hug  bouquet
Гале, моята щерка и тя помрънква на сън с  тия зъби полудявам вече  #Crazy
Роси пък се събуди със сополки, какво да я правя newsm78

# 145
  • No Line On The Horizon
Tanya, честит рожден ден! Да си жива и здрава!

Флора вече 3-4 вечери към три часа пристига при нас. Дано да не й стане навик.
Сиси, дано се оправи бързо малката.

# 146
Досега търсих някакъв лек за хрема и намерих една рецепта с лук и преварена вода, капва в нослето дали някой от вас е пробвал има много доволни мами а вие newsm78?
Ей сега го направих остава да я излъжа да и капна оф  ooooh!какво ли ще е чудо айде отивам след малко ще пиша как мина Wink

# 147
Честит Рожден Ден Таня, желая ти здраве, щастие и любов. Много успехи в личен и професионален план.    bouquet Весело изкарване!
Сиси, съчувствам й на Росито, това не бих го пробвала на себе си, а на детенцето не знам колко му е гадно. От моя позната, която се лекува с народна медицина знам, че помага много, но си било доста гадно. Пиши, интересно ми е как го е понесла, знам че този лук изкарва всичко от носа.
Фроска, как така пристига при вас  Shocked Самичка ли?
Съкровище, и на мен Ицко онази вечер ми разказа играта. Само дето не проплакваше, а един час пищеше и се гърчеше от болка  Sad Не искаше нито да му намажа зъбките, нито да пие нещо за успокоение, побърках се. Накрая заспа при нас и като реших да го местя в кошарата, пак рев още половин час, та си остана да спи между нас. Мисля, че вече всичко разбират, знаят че като плачат ще ги гушнем, ще ги вземем при нас и май така искат да се наместят трайно в нашите легла.
Аз да ви се похваля в понеделник започвам стаж в една банка, ще изкарам 4 месеца на половин работен ден, пък после ще видим. Надявам се да успея да "открадна" знания от служителките там. Казвам открадна, защото и шефката на банката сама си каза, че не са особено по обясненията и трябва да си крада занаята.
На всички ви желая весел и приятен уикенд  Hug

# 148
Вили, най-интересното е че щерката не се противи много сложих и капки от това и взе да киха и да и тече повече носа newsm78. Честита ти нова работа!

Днес било голяма задушница, ама аз поизчистих newsm79 1dishes сготвих сега ще храня Росинка и ще почиваме. Знам че не е редно да се чисти, пере ама утре ще сме на РД. и няма да успея а през седмицата изобщо не ми се захваща да чистя. А и може би днес ще ходим до София на гости на кумата ни нали там се сгоди, само се чудя дали да взимаме Роси с нас или да я оставя при мама и тати. Имам още време да измисля newsm78
Хайде до после Hug

Последна редакция: сб, 04 ное 2006, 12:11 от Сиси&Роси

# 149
  • No Line On The Horizon
Вили, честито за новата работа. Желая ти професионални успехи!
Ами нали Флора вече спи на голямо легло и се е изучила да си откопчава ципа на чувала и да слиза. Вечер обикновенно започва да пищи докато не я взема и това е от няколко дни. През деня е пълен цирка, ако не й се спи много. Може да слеза около 100 пъти  Crazy и да ми се появи с най-чаровната си, подкупваща усмивка.

Общи условия

Активация на акаунт