Тичат и се смеят Юнските деца, слънчицата ни сияят сред есенни листа!

• 10 186
  • 255
  •   1
Отговори
# 150
Вили, браво!!! Честито и ти пожелавам да попаднеш на добри колеги, да ти харесва работата и много професионални успехи в така желаната от теб сфера Laughing
Стискам палци за късмет!

Момичета, и в Пловдив се показаха първите снежинки Grinning Хем ми е студено, хем им се кефя много - като децата съм и аз Embarassed Grinning
Ето и едно предложение:

Пухкав сняг земята вън покрива,
ала Юнската дружина е щастлива!

# 151
Как сте момичета? Честит първи сняг. При нас натрупа сутринта, но вече се стопи.  Mr. Green

И Дари още няма ботушки, не е излизала от 3 дни милото. Трябваше днес да купим, но малко ни се объркаха плановете.  #2gunfire
Молбата  ми е, ако вече сте купили на вашите слънчица, пуснете по една снимчица, та да ги видя и да се ориентирам какво да търся по-лесно. Ще съм многооооо благодарна.

# 152
 ooooh! не знам какво става при нас Thinking
Сутринта Кали вдигна 37.7, после заспа и  спадна, игра, бесня и преди около час пак вдигна Т, ама за много малко - сега пак играе. newsm78 Thinking
Няма сополи, но пък очичките й малко болнаво блестят Crossing Arms - не знам какво да мисля Thinking, притеснявам се, не знам какво да предприема, освен да чакам ли newsm78
Помрънква малко отвреме на време - дали са зъби или се разболява пак #2gunfire Confused

и току -що заспа - как да предотвратя серозно разболяване, плс?

Последна редакция: сб, 04 ное 2006, 17:31 от Съкровищница

# 153
Здравейте мамчета, ние събираме багажите в момента, а аз само за малко с е включвам за да кажа че днес в 17:30 летим за България Simple Smile Дай Боже - живот и здраве в неделя слетобяд сме в София. Ще пиша при първа възможност пак. До скоро милички.

# 154
Хамелионче, лек път миличка. Дано и Маринка да се чувства добре.

Съкровище, стискам палци да не е болна Кали. Не зная какво да те посъветвам, но по-добре звънни на педката да те посъветва тя.

Днес вечерта, след 2 часово обикаляне купихме ботушки на Дарена. Доволна съм, че са много топлички. Party Ако имате желание утре ще ви пусна снимка, че сега батериите са паднали. Не можах да избера яке+панталонче, нещо като Космонафт от две части, но ще гледаме скоро пак, сега има какво да носи.

# 155
  • София
Таня ЧРД!Бъди здрава,винаги усмихната и щастлива с твоя малък Марки!

Мимес честити Ви ботушки,със здраве да си ги носите!
Аз съм отчаяна след като днес обикаляхме и не намерихме грейка на Мели.Поне установихме, че ботушките трябва да са 21 номер.Май ще се откажа от тези на Капчица,много нескопосано е ушит ципа,конкретен модел и цвят,който на мен ми хареса.Май ще мина на Минимен или К&К. Утре продължаваме с търсенето.
Съкровище стискам палци да не е нищо сериозно на Кали!Пиши как е!
Вили честит ти стаж и гледай за постоянно да си откраднеш знанията от бъдещите колежки!
Хамелеонче хайде чакаме те на родна земя!

# 156
Хайде кафеджийки   food010 , много спите.
Аз съм направо отчаяна.Утре е първият ми работен ден ,а Боби е със запушен нос и кашлица.  ooooh!.Идея си няма как ще стане цялата работа,щото не съм сигурна,че ще го пусна на ясла. Rolling Eyes.Аз задължително трябва да ида.Мъжо не може да скубне до обяд.Бабата съм я ангажирала да избяга от работа от обяд нататък.Ужас.
пък и вече не знам какво да му давам.От една седмица си пие сироп за кашлица,заради задната хрема от зъбите,че като реве в яслата сутрин се дави и повръща.Това е не знам кой под ред сироп,който пие вече.Аман.За сополите да не говорим.От август като са започнали,с кратки прекъсвания ,та до сега.Пак смених много видове капки,сега от три седмици сме само на физиологичен разтвор,но тази нощ не помогна  ooooh!.Сега горкото ми детенце седи в леглото и ни казва "мамо нани нани нани" и така жално гледа...

# 157
Дени, честит празник!

# 158
Дени, честит рожден ден!!! Да си жива и здрава     bouquet  bouquet  bouquet

# 159
Добро утро.
Ние май сме болни вчера Роси беше с Т 37.5 сополки взех и Нурофен и съм доволна. Поне спинка по добре от обяд. сигурно е от зъбите венците са и цъфнали като майски рози ужасно  е #Cussing out
Оф само се оплаквам затова изчезвам до после.
Гале, как е Кали?

# 160
Здравейте Simple Smile
Честит рожден ден на, Дени  bouquet!
Вили, браво за работата! Успех!
Ники спи при нас откакто беше болен. Направо ме е яд, че преди го учех да си спи в неговото легло и не спях по цели нощи. Като го оставя в неговото легло и ако се разбуди през нощта идва Simple Smile . Той от доста време спи без решетка.
Ние вчера  ходихме на пазар. Ники си има високи, кожени обувки. Ботуши си няма още, защото никъде не видях  Thinking.  А търсихме много. Много му харесах, един гащеризон с яке (тип космонавт), но имаше само по-малкия номер Sad. И търсихме и търсихме, но не можахме да намерим. Не мога да намеря и снимка в нет-а за да ви питам. Мисля, че фирмата беше: zeplin или zamer, но не мога да открия нищо в нет-а.В крайна сметка купихме един цял космонавт от ТСМ, много готин Simple Smile.

Айде чао, че мъж ми готви и ми е неудобно да седя пред комп-а  Mr. Green

# 161
Намерих го Simple Smile
На zeplin е Simple Smile
https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

Някой да ги е виждал другаде освен в пакостник?

# 162
  • София
Ериа Zeplin продават в магазинчето под блока до Фантастико или по-точно до фризьорския салон.Обаче толкова малки май нямаха,имаха яке за Алекс и цената беше 60 лева, но поне ти е наблизо,иди и провери!Успех!

# 163
Ериа Zeplin продават в магазинчето под блока до Фантастико или по-точно до фризьорския салон.Обаче толкова малки май нямаха,имаха яке за Алекс и цената беше 60 лева, но поне ти е наблизо,иди и провери!Успех!
Много благодаря  bouquet . Още утре ще отида да погледна!

# 164
Бобсънът е болен и за пръв път е на антибиотик  Sick.Едната сливица му е голяма + лимфния възел до нея.Зачернено гърло,кашлица,сополи.Но това изобщо не му пречи да беснее,само че е по-капризен.Утре ми е първи работен ден ,а трябва и да изкръшкам,да да се прибера да видя как е.Спретнахме луд график (още не е до уточнен де) за отглеждането му в домашни условия тая седмица.Най ме е яд,че всичко постигнато в яслата отива по дяволите и пак ще почнем от начало.

Общи условия

Активация на акаунт