Стискам палци за късмет!
Момичета, и в Пловдив се показаха първите снежинки
Хем ми е студено, хем им се кефя много - като децата съм и аз 
Ето и едно предложение:
Пухкав сняг земята вън покрива,
ала Юнската дружина е щастлива!
Хем ми е студено, хем им се кефя много - като децата съм и аз 

не знам какво става при нас 

- не знам какво да мисля
, притеснявам се, не знам какво да предприема, освен да чакам ли 
Ако имате желание утре ще ви пусна снимка, че сега батериите са паднали. Не можах да избера яке+панталонче, нещо като Космонафт от две части, но ще гледаме скоро пак, сега има какво да носи.
, много спите.
.Идея си няма как ще стане цялата работа,щото не съм сигурна,че ще го пусна на ясла.
.Сега горкото ми детенце седи в леглото и ни казва "мамо нани нани нани" и така жално гледа... 
!
. Той от доста време спи без решетка.
. А търсихме много. Много му харесах, един гащеризон с яке (тип космонавт), но имаше само по-малкия номер
. И търсихме и търсихме, но не можахме да намерим. Не мога да намеря и снимка в нет-а за да ви питам. Мисля, че фирмата беше: zeplin или zamer, но не мога да открия нищо в нет-а.В крайна сметка купихме един цял космонавт от ТСМ, много готин
. 

. Още утре ще отида да погледна!
.Едната сливица му е голяма + лимфния възел до нея.Зачернено гърло,кашлица,сополи.Но това изобщо не му пречи да беснее,само че е по-капризен.Утре ми е първи работен ден ,а трябва и да изкръшкам,да да се прибера да видя как е.Спретнахме луд график (още не е до уточнен де) за отглеждането му в домашни условия тая седмица.Най ме е яд,че всичко постигнато в яслата отива по дяволите и пак ще почнем от начало.