Тичат и се смеят Юнските деца, слънчицата ни сияят сред есенни листа!

• 10 177
  • 255
  •   1
Отговори
# 165
                                             Tanya, Честит Рожден Ден!
          Пожелавам ти много здраве и сили да отгледаш малкия мъж и да си много,много щастлива!

Момичета и ние най-накрая направихме прощъпулника.Гинко веднага взе мишката,въпреки че беше сложена доста в страни и не приличаше на тази,която ползваме.Мама много се радва,че ще продължи традицията с нейната професия.След това си избра да бъде спортист и хирург.Беше много весело,вуйчо му му нареждаше кое да прави основно и кое в свободното време.Почерпихме се добре и изобщо изкарахме два чудесни почивни дни.Изпратихме мама и отново започват да текат следващите 12 дни в очакване отново тя  да си дойде,така за сега върви нашето ежедневие.
Съжалявам за болничките дечица, дано бързо се оправят.Успех на Вили и Изабела в работата.Чакам да се обади Хамелионче,дано всичко е наред с пътуването.Сети вече е крайно време да се появи.Ако не се обади, ще помоля дъщеря ми да и позвъни,че тя и има телефона,а аз не се сетих да си го запиша. Приятна и лека седмица от мен!

# 166
Добро утро и от нас. Хайде на кафенцето поспаланки Wink
Роси е по добре, слава богу май ще е от зъбките, само дето имаме още  сополки да се надявам че и те ще спрат бързо Praynig
Бобсънчо, да оздравява и той бързо Hug
Хайде чакаме включването на Хамелиончето, да каже как пътуваха?
Лека и успешна седмица Heart Eyes

# 167
  • София
Дени, Честит Рожден Ден!   bouquet
Вили, честита работа   bouquetПожелавам ти много професионални успехи!

Болничките да оздравяват  Praynig!

Али, какви ботушки имаше? За Капчица си права  Close - на едната ботичка на Емма й се разши ципчето отгоре, малко, но все пак се разши. Какво толкова ги хвалят се чудя!

Браво на Гинко  Peace Галя2, а снимчици няма ли  Simple Smile?

# 168
  • София, център
Момичета, може вместо ботушки да купите високи маратонки.

Хамелионче, какви са тези наденички, собствено производство ли?

# 169
Дени, Честит Рожден Ден, много здраве, щастие и усмивки!

Аз влизам, без да съм чела нищо, още сме в ремонт и чакам да приключи, за да се посветя на форума  Grinning ! Липсвате ми много.Сега нямам време да наваксам с четенето и отивам да погледна ако някоя от вас е пуснала снимки, че да се порадвам на дечицата.Скоро обещавам да вляза "в час" и "в чат" .До скоро.Целувки  Heart Eyes

# 170
Здравейте  Hug
Благодаря ви, на всички за милите пожелания и дано наистина това да е моят старт в това професионално поприще, то не е точно работа, по-скоро обучение, пък за работа силно се надявам и от друго място да ме потърсят, но вече не вярвам много на обещания, защото един път бях попарена жестоко.
Сети, добре си се завърнала  Hug
Гале, Сиси, как са момичетата, спадна ли температурата?
Изабела, бързо оздравяване на Бобсъна и успех в работата.
Галя2, страхотен избор е направил Гинко, радвам се, че и вие сте се забавлявали.
Аз купих апрески на Ицко, страхотни изглеждат, остава да му купя и ботушки, но тук в Свиленград няма на Минимен, има само на Чипо, Барт и Капчица /по един модел при това  Confused/ Трябва тези дни и боти да му купя, че да не ни изненада студа и да останем неподготвени.
Хамелионче, завърнахте ли се, мила? Как мина дългия полет? Дано всичко е наред и се радвате на обичта и вниманието на тати!
Желая на всички ви успешна седмица, изпълнена с много детски усмивки и здрави дечица.

# 171
Вили, Роси няма Т.вече беше нещо моментно сигурно от зъбите защото са избили кътник и кучешки  Naughty но има още сополки, не много но има. Иначе е добре щурее, дивее, играе. Днес като е заспала в 13.15ч се събуди преди малко в 17.10ч. и сега елате ни вижте #Crazy Laughing И аз вчера гледах в Метро апрески за малката трябва да и взема май ще са удобни а Вили пробвахте ли ги? Взехме и на Чипо боти страхотни  са и как топлят.

Галя2, страхотен избор на Гинко Hug
Сети, хайде включай се по честичко липсваш на хоризонта Hug
Приятна вечер!

# 172
  • София
Альоооуууу, бирените мами   ruporuu Къде се изпокрихте, бре  newsm43 Бебеправите ли  luvbed, плетете ли  knit, що ли  Mr. Green?
Значи сряда и четвъртък се очертават най-топли дни. Давайте да се събираме преди да се зазимим  Drunk  moresmile
Ъф корс, всички са добре дошли  Hug

Сети, уелкъм  Hug Как сте с Лорката? Много  Hug и  Heart Eyes

# 173
  • някъде ... тук ...
От бирените, аз сега успявам да вляза за малко Wink Каквото решите - това е  Peace

Честит Рожден ден Дени  bouquet

Честита работа/обучение Вили  Sunglasses

Честито и на всички други, които съм пропуснала, защото четох по диагонал Blush

Хубаво беше на Предела, но времето беше сух студ (-6-7 градуса) Confused

Лека вечер от нас Hug Heart Eyes

# 174
  • София
Здравейте поспаланки,нещо Ви няма тази сутрин!
Да Ви се похваля в неделя се сдобихме с грейка и ботушки!Има някакъв проблем със снимките, иначе бих дала линк.
http://good-times.webshots.com/album/555362564upkmpx
Хотче ние гледахме ботуши на Капчица и Минимен.К&К видях,че имат нелоши модели,но не стигнахме до тях!
Галя2 браво на малкия голям сладур Гинко!
Сиси надявам се Роси да е по-добре вече!
А Бобсъна как лие?И как ли е минал първия работен ден на майка му?
Сети добре дошла мила!
Вчера ходихме и до Горна Баня за крачетата на Мели,че стъпва на пръсти.Попаднахме на д-р Алексиев,който ни увери,че за момента нищо и няма и не е необходима консултация с невролог и аз  Shocked като чух невролог.Прегледа беше доста набързо,но се надявам наистина да е така!
Сега Ви оставям,че ревлата се дере пак!Писна-а-а-ми!

# 175
  • София
Добрютро!
Али, да са й честити на Мели новите придобивки  Heart Eyes! Същата грейка мерихме и ние, но на Еммата не й стоеше добре. Но ботушките много ми харесаха  Peace. Казвай бързо откъде и за колко  Praynig! Даваш ли на Мелата адапте?
Който е спрял да кърми, дава ли адапте? Ако дава прясно мляко, всяка сутрин ли?

# 176
Добро утро и от нас.
Хотче, аз давах адапте-Нутрилон, но вече Ема е голяма пробвай с прясно или кисело мляко. Роси пиеше сутрин прясно преди, но сега го отказва и само кисело без него не ляга не става незнам как ще се отучваме Thinking
Тук времето изглежда не е толкова студено ами като се е раздухал един тъп вятър та никъде да не може да идеш. Ама няма начин ще излизаме днес, иначе ще луднем #Crazy

# 177
Добро утро!
Да се включа и аз с малко поздравления и пожелания Simple Smile

Изабела, Вили, честито и успех в професионалните начинания!

Сетони, Hug

Чудесен е изборът на Гинко Simple Smile!

Честити придобивки на малки и големи!

Болничките бързо да оздравяват!

Хайде, организирйте се да се видите, че и ние да ви видим! Laughing

Който е спрял да кърми, дава ли адапте? Ако дава прясно мляко, всяка сутрин ли?

Аз давах докъм година и два месеца. Сега давам прясно и кисело мляко (пълномаслени и високомаслени Laughing), като в началото постепенно ги въвеждах. Прясното мляко го давам в чист вид с чаша, когато предлагам филийка (веднъж седмично). Иначе, присъства с корнфлейкс, мюсли, кремове... Целувка по нослето на Емма! Heart Eyes

Хубав ден на всички! Heart Eyes

# 178
Здравейте, мили мои виртуални кафе-пиещи другарчета Laughing

Али, много ми харесаха придобивките на Мели! На мен тази година ми се размина това пазаруване, защото й подариха яке и гащеризон - комплект, дебели за зимата (приличат на скиорски екип Mr. Green), има си едно яке и два грейки - панталона, от миналата година (все купувам с перспектива - представете си как е изглеждала миналата зима Embarassed)!

Хотче, аз като спрях с цеденето, минах на адапте. Даже и до ден днешен Кали сутрин пие мляко на Нестле за след годинката. Дали да не взема да й предложа прясно мляко newsm78 Иначе, всяка сутрин първо пие мляко и тогава заминава за яслата!

Сиси, надявам се, че сте добре! Кали вдигна 39,6-7 в събота, в неделя сутрин пак  - 38 и толкова. Няма й нищо, макар че тази нощ я чух да кашля, което хич не ми хареса, ама може да не е страшно. Избиха й два зъба - кътник и кучешки и има още да излизат, ръката й до китката е вечно вътре - няма изваждане, ей!

Сети, пиши повече ка сте и какъв е тоя ремонт - аз ли нещо съм пропуснала? Мислех, че си при майка си на гости, а ти ремонти правиш Thinking

Галя2, много ми хареса избора на Гинко - знае момъка какво да хване! Браво!Целувки на героя!

Вили, разкажи какви са първите ти впечатления? Дано да си доволна и щастлива! И очите - на четири Party Shocked!!Да крадеш занаят Crazy!

Изабела, как е Бобсънчо? Ти го давай по-спокойно, че много ще ти се насъбере - и работа и болно дете и нерви!! Кураж!

# 179
  • София
Хотче на мен грейката ми хареса първоначално /особено пухчето на качулката/,както обикновено.Обаче Мелата толкова пищя като я пробвахме,аз бях изнервена,но на момента ми хареса. Малко като на мече и седи като и я сложихме в къщи,ама важното е да и топли.Другия недостатък е че много бързо ще се цапа като ходи,което не съобразих тогава.Затова си мисля от Произведено в БГ да и взема още една,ако нещо ми хареса и е на сносни цени.
Ботушките са на Минимен,цената е 55 лева.Взехме ги от Красно село,но имат магазин и на Плиска,на теб там май ти е по-удобно да ги видиш.В действителност са розови,снимките не са излезнали добре.А на Капчица модела беше отсега с недобре зашит цип ,не Вашия Думини,а този който е с каракул отвътре.
За бирената среща...никой не се изказва!
За адаптето всяка вечер и давам Нестле Джуниър.Понякога и сутрин или  през деня също.Кисело и прясно мляко не съм давала!

Общи условия

Активация на акаунт