Пожелавам ти много здраве и сили да отгледаш малкия мъж и да си много,много щастлива!
Момичета и ние най-накрая направихме прощъпулника.Гинко веднага взе мишката,въпреки че беше сложена доста в страни и не приличаше на тази,която ползваме.Мама много се радва,че ще продължи традицията с нейната професия.След това си избра да бъде спортист и хирург.Беше много весело,вуйчо му му нареждаше кое да прави основно и кое в свободното време.Почерпихме се добре и изобщо изкарахме два чудесни почивни дни.Изпратихме мама и отново започват да текат следващите 12 дни в очакване отново тя да си дойде,така за сега върви нашето ежедневие.
Съжалявам за болничките дечица, дано бързо се оправят.Успех на Вили и Изабела в работата.Чакам да се обади Хамелионче,дано всичко е наред с пътуването.Сети вече е крайно време да се появи.Ако не се обади, ще помоля дъщеря ми да и позвъни,че тя и има телефона,а аз не се сетих да си го запиша. Приятна и лека седмица от мен!

- на едната ботичка на Емма й се разши ципчето отгоре, малко, но все пак се разши. Какво толкова ги хвалят се чудя!
Галя2, а снимчици няма ли
?
! Липсвате ми много.Сега нямам време да наваксам с четенето и отивам да погледна ако някоя от вас е пуснала снимки, че да се порадвам на дечицата.Скоро обещавам да вляза "в час" и "в чат" .До скоро.Целувки
но има още сополки, не много но има. Иначе е добре щурее, дивее, играе. Днес като е заспала в 13.15ч се събуди преди малко в 17.10ч. и сега елате ни вижте
Къде се изпокрихте, бре
Бебеправите ли
, плетете ли
, що ли

Иначе, всяка сутрин първо пие мляко и тогава заминава за яслата!
!