Тичат и се смеят Юнските деца, слънчицата ни сияят сред есенни листа!

• 10 176
  • 255
  •   1
Отговори
# 60
  • No Line On The Horizon
Пете, привет! Радвам се, че сте си прекарали добре в БГ. Надявам се другия път да се видим и запознаем на живо.

# 61
Пете, ПРИВЕТ целувки и от нас Heart Eyes за Нати специално и като се приберете живи и здрави да пишеш!

# 62
Здравейте!!!
Аз пак бях една седмица без компютър CryМеждувременно, Васил проходи GrinningТочно на Димитровден, като най-скъп подарък на татко Димитър, Васко се пусна и измина цели 27 крачки! И после походи около половин час с почивки и посрещна баща си сам. Simple SmileЦялото събитие се разви в кварталния парк.
Вечерта, след като отпразнвахме имения ден, направихме и прощъпулник и Васко си избра един болид Ферари и икона на Св Димитър - ще става иконописец, зограф и ще кара Ферари през свободното си време или обратното...
Съкровищнице, Hug
Jungle, сигурно двумесечният ти престой, ти се е сторил като миг!Важно е да съхраниш топлината! Heart Eyes
Приятен ден!

# 63
  • София, център
Момиченца,

включвам се да ви кажа само, че на Луси ечемичето на окото май поминава от едни капки-маз. Дано се разминем с допълнителни посещения по офталмолози, че ужас.

Иначе в нас положението е без промяна - майка ми - с гипс, апропо тя е рожденичка днес, черпя ви за нейно здраве   party023 , баща ми си чака операцията на хернията, и май е доста доволен от отлагането, не му се ляга под ножа, аз със моите зъби започвам епопеята от утре...та до Нова година най-рано...не ми се мисли, гадост.

И да се похвая, имам нов компютър, DELL, бърз като ракета, плазмен монитор 29 инча, да ти е кеф да работиш!

Айде, и до после!
P.S. Цлувки на бебоците от кака им Луси!

# 64
  • София
Честити ходещи крачета на Васко  newsm68 Емма му праща мнооого целувки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Маги, много се радвам, че се появи  Hug

Хотче, как си мило, много се затъжих за теб! Нацелувай Еммичката от мен, ама много-много!
Как съм ли? Клавиатурата ми нещо не работеше и не можех да пиша, а само да чета. Мислех, че нещо му става на компа, но се оказа, че Нейно Величество Емма е издърпала кабела  ooooh! Хубаво, че правихме разместване и открихме какви ги е свършила  Close. Ходя на зъболекар  Tired Имах адски неописуем страх, но вече видях какво е, слагат ми упойка и съм пушка  Party Мама беше на гости една седмица, тази сутрин я изпратихме. Ходи ми се на работа. Ей такива неща стават при нас. И... изрисувах едната стена в хола  Mr. Green Луда съм за връзване  Joy Цунки и прегръдки за теб и Кали  Heart Eyes  Hug

Петя, жалко, че не успяхме да се видим  Confused. Другият път като дойдеш в Бг си вземи задължително бг карта за ГСМ-то, за да можем да те държим изкъсо  Wink Целувки на теб и Нати  Heart Eyes

Нансе,  Hug И честито на майка ти   bouquet

# 65
  • София
Забравих да се похваля  Mr. Green
Приключихме кърмаческата дейност  newsm44
Наздраве   cheers

# 66
Нансен, честит рожден на майка ти! Да ти е жива и здрава!!!  bouquet

Маги, хайде пиши по-често, много работиш, ей, момиче!!!
Браво на проходилото момче!!! Добър избор е направил Peace
Хотче, сега остава да наснимаш сътворената от теб стена Grinningи да ни я покажеш Laughing
Аз се задоволих само с кашона за играчик на Кали - остава още малко и ще е готов!
Тя ме имитира как рисувам и го гали с ръка - понеже аз много обичам с пръстчета да размазвам боичките Mr. Green голяма смешка е - с едно сериозно изражение, гали кашона и ме поглежда сериозно Joy hahaha, чака похвала - на мама гарджето!

Това, за кабела - при нас е редовен номер Crossing Arms
Честита Ви независимост и на дветеSimple Smile

Последна редакция: вт, 31 окт 2006, 14:47 от Съкровищница

# 67
 Честити ходищи краченца на Васко, добър му е избора  smile3501
 Нансе, честит рожден ден на майка ти само радости и здраве  bouquet
Какви стени  newsm78, какви кашони newsm78 рисувате бе момичета я аз пак съм изпуснала нещо, ами такава съм си  Thinking бързо снимки Wink
Хотче, най-накрая хайде пия newsm24 за твоя кърмачески успех. Честит нов комп. само хубави работи да пишеш. Радвам се за Луси че е добре Hug

# 68
Нансен, да е жива и здрава майка ти!:bouquet:Скорошно оправяне на всички ви! PraynigЧестита придобивка и със здраве да си я ползваш!

Едно мартини Хот бейби Ели?! Когато се видим, ще почерпя прекрасна Емма с един млечен шейк по случая! Много прегръдки и целувки от Васил  Heart Eyes Hug
Маги, хайде пиши по-често, много работиш, ей, момиче!!!
Скапвам се от работа, но пък се чувствам страхотно! CrazyНе пиша, защото ми взимат компютъра без предупреждение за по седмица и повече SadОт два месеца не можем да намерим процесор за моя лаптоп Sad
Я давайте снимки на художествените ви произведения! Laughing

# 69
Добро утро и от нас!
Съкровище, бързо да се оправяш, че да не заразиш малкото съкровище.
ЕлиТ и у нас нищо зелено не вирее, то май при нас е наследствено - майка ми и тя като мен забравя че трябва да се гледат. Едва като се преместиха тук успя да отгледа 2-3 саксии Simple Smile
Здравей Петя - май от както сте си дошли в България не сте се спряли - хубавото е че сте си прекарали страхотно, и най-вече сте изживяли прекрасни моменти с родата. После като се прибереш чакаме снимки от кръщенето и изобщо от БГ. Целувки на Нати и весело изкарване докрая на престоя ви.
Маги - браво на проходилия Васко - наистина е бил хубав подаръка за именния ден на тати. Хайде качвай снимки Simple Smile
Нансен - честит рожден ден на баба - да е жива и здрава и да играе на сватбата на Луси Simple Smile А на теб честита IT-придобивка, със здраве да си я ползваш.
Хот Ели - много цунки на нашата сладка приятелка Ема - а щом си казала НАЗДРАВЕЕЕЕЕЕ. Я да видим стената?
Ние сме добре, готови сме за празника. Happy Halloween - знам че в България не го празнуваме, но за децата тук това е по-хубав и забавен празник от Коледа дори Simple Smile

# 70
Извинете ме за големите снимки, ама нямах време да ги намалям, но не се сдържах да ви покажа и тази : Joy Joy Joy
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 71
Честито прохождане на Васко. Много хубава професия си е избрал Wink

Хотче, честито и на теб. Сега ци**те са си само твои Mr. Green Аз го чаках с нетърпение този момент hahaha

Ели Т, и на мен ми се иска така да почивам. Много, много хубаво да си изкарате почивните дни, и тези, и следващите Grinning

Петя, здравей. Радостно е да те *чуе* човек. Hug Целувка за хубавицата Нати. Heart Eyes

Нансен, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МАЙКА ТИ, а на теб нов комп, със здраве да си го ползваш atwork

Искам и аз да видя рисуваните стени и кашончета Sunglasses, нали хич не ставам за такива работи и се любувам на чуждите Twisted Evil

# 72
Здравейте!
Влизам да видя какво става със срещата.
Нансен, бързо да минава лошата серия  Praynig . Да е жива и здрава рожденничката   bouquet
ЕлиТ да цунеш:) Гого по нослето от мен и да му кажеш, че Ники вече казва Гого Simple Smile (макар, че го казва на съседчето на село което също е Гого Simple Smile )
Галя, от гледачката съм много доволна за сега, но тя е баба на кръщелницата ми и я познавам от както се помня.
Съкровищнице, оздравявай   bouquet . Целувки на малката  Heart Eyes
Хотче, много смях с вас двечките Joy . Да нацелуваш малката красавица. Наздраве! Явно няма да има среща, т.че отивам да си сипя  бейлис  Crazy  Grinning

Честити ходещи крачета на Васко!Все напред и нагоре!

Аз днес бях на работа, много добре си прекарах  Laughing . Дано така продължава Simple Smile

Чао Simple Smile

# 73
Здравейте, тези дни само чета, нямам време за писане. Ицко само да ме види, че сядам на компютъра и се паркира в мен  ooooh! имитира ме как пиша на клавиатурата и от време на време разиграва мишката, голям хакер.
Нансе, честито на майка ти   bouquet да ти е жива и здрава, още дълги години да ти помага за Луси. Успех, на теб и баща ти с хирургичните интервенции.
Честито прохождане на Васко, да стигне далеч с тези крачета, да обиколи света с ферарито.
Хот, какви са тези творчески способности от теб. Много ми е интересно да видя какво си сътворила. Какво ти се работи на теб, ще се връщаш на работа ли или ще търсиш нова?
Съкровище, бързо възстановяване. Нащракай с новото фото снимки на твоето творчество.
Пете, радвам се, че се чувстваш добре в България  Hug Ще чакаме снимки като се завърнеш.
Хамелионче, честит ви Хелоуин! Да се похвалиш малкото, сладко жирафче дали е плашело или е предизвиквало възхищение. Много е красива малката принцеса с една рокличка и шапка, страхотно гадже. Да я нацелуваш от нас.
Мимес и аз съм от тези, при които цветя не виреят, а не бях такава, но бременността си каза тежката дума  Tired Забравяяяяяяяяммм много и си раздадох цветята преди да съм ги уморила.
Сети няма ли да се връща вече, на тях май им хареса да гостуват при мамини.

# 74
Хайде пак аз да поведа. Добро утро и спокоен слънчев ден Hug
Вили, моята щерка е същата седна ли и тя е в мен, понякога пишем заедно нямам избор Mr. Green
Хамелионче, страхотни тикви Wink

Общи условия

Активация на акаунт