Тичат и се смеят Юнските деца, слънчицата ни сияят сред есенни листа!

• 10 180
  • 255
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Привет и от нас с Мели!Скоро не съм писала,но нещо не съм на кеф напоследък...
Петя добре дошла,макар отдавна да си тук и вече да ти предстои обратен полет!Докога всъщност си тук?Сигурно жялото това време ти се е сторило като едим кратук сън...?
Хотче честито Ви отбиване!Трябва да направим една среща по случая...
Ериа честито ти започване на работа!Искам и аз ама скоро няма да ме огрее!
Нансен са ти е жива и здрава майка ти!И цялата тази черна серия да е зад гърба Ви възможно най-скоро!
Хайде хубав и слънчев нов месец желая на всички Ви!

Последна редакция: ср, 01 ное 2006, 08:31 от Ali&Meli

# 76
Добро утро, момичета, момчета и малки зверчета Mr. Green
Честит Ви празник на Будителите - пожелавам ви да сте по-будни отвсякога Mr. Green Grinning Laughing Grinning
Да будите само положителни чувства в сърцата на любимите си същества Laughing
Шегата настрана, честит празник на всички нас - можем да си подарим по една българска книжка поне (има и ивртуални, за такива като мен - без стотинки в момента Mr. Green Grinning)

Момичета, ухото не ми минава, колко време трябва за да почувствам облекчение, дали да звъня на джипи-то пак Thinking newsm78 Гадното е, че тя си премести кабинета на другия край на града и....

# 77
  • No Line On The Horizon
Добро утро!
maggie, честито прохождане на Васко!
Нансен, надявам се да нямате повече такива черни серии!
Съкровищница, и аз имах големи проблеми с ушите след прекаран грип. Аз си взех направление от джипито и отидах на УНГ. Бях в Каспела и съм много доволна. Даже заведох и Мия на преглед за 3-та сливица и решихме да я махнем. Аз го отлагам от миналата година, но вече е наложително. Планирахме го за 15-ти ноември.
Я кажете за вашите деца дали се опитват да се хранят сами? Флора е на тази вълна и ако не й дам лъжица и на нея много се ядосва.

# 78
поздрав от Роси:

# 79
  • София, център
Здравейте момичета,

Благодаря за  пожеланията и  подкрепата!

И да се похваля - моята колежка Весела, която някои от вас са виждали на априлската ни среща, и която беше бременна тогава, на 30-ти роди момченце Николай!

Тя, Бети я познава, състудентки са!

# 80
малката, кукла е страхотна Hug

# 81
  • София
Да се разпиша и аз.
Приключих със зъболекаря, остава само пломбата да ми се сложи. Надвих на хипер огромния си страх най-накрая. Е, всяка манипулация беше с упойка, то се знае  Laughing Пожелавам на всички мами и дечица мнооого здрави зъби, 'щото е кофти работа да ходиш на зъболекар  Close

Всички дечица са много хубави, разгледах снимките  Heart Eyes

Кой питаше за цветя? Ина-Хрис много разбира, но нещо я няма напоследък  newsm78 Иначе в Дом и семейство има тема на мамите цветарки. Ще ви дадат съвет.

Да се похваля, но първо да благодаря на Сиси за идеята и на Али за сайта   bouquet
Купихме на Емма този лаптоп, подарък от мама. Голяма игра пада с него, много се забавлява.

Нансе, честито на приятелката ти   bouquet
Съкровище, как е ушето?

Али хубаво подсещаш за среща. Казвайте кой кога не може, за да се разберем.

# 82
Много време се чудих в БГ мама къде има теми за цветята newsm78, хич не се сетих за Дом и семейство, а като пускам търсачката все случвам претоварен форум и тя е изключена. Хот Ели, мерси  bouquet

# 83
Добър ден и от мен!

Честит ден на българските будители!

Благодаря за поздравленията и пожеланията от името на Васил!  bouquet

ерия, и аз ти пожелавам удовлетворение от работата. Simple Smile
Съкровищнице, как си?
Сиси, Роси е много сладка! Heart Eyes
Нансен, поздрави приятелката си! Да е жив и здрав Николай! Simple Smile
Хот Ели , браво за героизма! Hug Честит лаптоп на малка принцеса Емма! Heart Eyes
Фроска, ако аз не не кажа на Васко да вземе лъжицата, той не я взима. Laughing

Да споделя как се отразяват ограниченията при Васил. Sad Преди два дена се наложи да му се скарам за първи път Laughing (късаше книжки), тъй като след куп обяснения и неколкократно отвличане на вниманието му, той продължи. Вчера му беше за втори път - хвърляше си ябълката на пода. Реакцията му и двата пъти беше сърцераздирателен плач и протягане на ръчички да го взема. Sad  Оттогава, когато го погледна сериозно или повиша тон, той с въпросителен поглед и изговаряне на едно специфично "ааа" , ме пита дали му се карам. Sad

# 84
Ето нашата нова придобивка:

Още не е тествана както трябва,след обед ще ви кажа как е  Laughing

# 85
  • някъде ... тук ...
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И ОТ МЕН!

И ние май приключихме със скачването на съдовете (от три вечери Гого си заспива сам в леглото и хич не ме търси). Мойто мъж каза, че нещо съм се изнервила и да се обаждам на някой да ме изкара от вкъщи. Казвайте къде ще ходим или да си търся друга компания Twisted Evil

Друго не ми се пише!

# 86
само аз ло останах?

# 87
  • някъде ... тук ...
До колкото знам и Бети Simple Smile

# 88
  • София
Казвайте къде ще ходим или да си търся друга компания Twisted Evil
Аааа, не те давам на друг  Naughty  Hug Трябва да отпразнуваме събитията както подобава  Drunk

# 89
  • София
До колкото знам и Бети Simple Smile
Е Вие двете ще отсрамвате юнската група!
Али хубаво подсещаш за среща. Казвайте кой кога не може, за да се разберем.
Е това ми хареса,кой кога не може,че всички сме едни сложни души,начело с мене!Ами аз не знам кога не мога...за тази или другата седмица иде реч?
Аз пък да Ви подсетя и попитам мислите ли за Коледното парти и ще има ли въобще такова?
Честито прохождане на Васко!

Общи условия

Активация на акаунт