Тичат и се смеят Юнските деца, слънчицата ни сияят сред есенни листа!

• 10 185
  • 255
  •   1
Отговори
# 180
Бобсънът е на Зинат-най-отвратителното нещо,дето съм го опитвала  Sick Sick Sick .
При всяко даване е рев,вой и давене.Как могат да измислят такава отврът за деца.

# 181
Бобсънът е на Зинат-най-отвратителното нещо,дето съм го опитвала  Sick Sick Sick .
При всяко даване е рев,вой и давене.Как могат да измислят такава отврът за деца.
съжалявам Sad

# 182
  • София, център
Здравейте момичета!

Хихи, Али, и на Луси космонавта е като на Мели. Този, дето го купихме от Слънчев Бряг.

Адаптирано мляко Луси пие по 3 пъти на ден, не знам много ли е, малко ли е, но много й харесва. Прясно мляко в чист вид още не съм й давала, но е захранена от кремчетата и грисчетата. Кисело мляко яде също много, но за следобедна закуска с бисквити.

Обувките на Чипо - и аз съм много доволна. Свекърва ми й беше купила, и аз малко се притесних по отношение качество заради ниската цена, но се оказаха много сполучливо, и я пратих да й купи още един чифт.

# 183
Али[/b], страхотни покупки  smile3501 Страшно много ми харесват обувките, боти, ботушки, въобще всичко на Минимен, но за съжаление ние тази година няма да се обзаведем с такива  Sad Мели, със здраве да си носи и космонавта и ботушките!
Хот, Ицко след като навърши годинка е на Нестле Джуниър, всяка вечер по 210мл. вода със 7 мерителни лъжички мляко и сутрин през ден същото мляко с бисквити и на другия ден попара. Не мисля да го лишавам от това мляко поне до 2 годинки, а в Израел им дават такова мляко до 3-4 годишни. Отделно му правя кремове с прясно мляко и често на обед за десерт давам плодово кисело мляко.
Съкровище, дано и при вас температурата да е била от зъбките. За стажа, да кажа, че за сега съм страшно доволна. Регионалният мениджър, т.е. директорката на клона тук, е страхотен човек, народен, държи се с всички като приятел. Момичетата, които работят в касовия салон, при които се обучавам в момента, са отзивчиви - показват, обясняват, когато питам, а тези от кредитите са новички, учат се още и си мисля, че при тях по-нататък ще ми е най-добре, защото скоро са минали по този път и ще ми обясняват хубаво. Първият ден отидох със свито сърце, мислих си, че няма да бъда приета добре, че няма да ми дават работа, но вече ходя с кеф и с кеф върша каквото ми кажат. Днес дори работих върху собственият ни кредит.
Поолях се с обяснения, Изабела кажи как върви при теб, смогваш ли да съчетаеш работа и домашни задължения?
Аз отивам да довърша моите домашни задължения, желая ви слънчев следобед!

# 184
  • София
Ние днес сефтосахме грейката!И ботушките,макар в неделя да ги беше обула навън без да ходи.Ами прилича ми на малко мече!Абе за сухо време е екстра,ама като стане кишавица,не ми се мисли грейката от розова какъв цвят ще става.
Аз пък да ви се похваля,днес Мели ме замъкна в един TCM магазин,по-точно ревеше да влезнем,защото продавачката и е приятелка.И мама намаза едно лятно якенце,памучно, беличко,което гледах още през лятото и страшно много ми харесваше,ама докато се накумя и то свършило и после чак  Cry,че няма за мен якенце.Добре,че не си го взех тогава,че сега е с два номера по-малко и то върху пуловер и трябваше да си правя колекция.Хайде похвалих се!
А за обувките д-р Алексиев,на когото вчера попаднахме,твърдеше,че не е необходимо обувките да са маркови и ме прати да чета в неговия сайт и в BG-Mamma.Да Ви е познат случайно последния сайт?

# 185
Здравейте прекрасни майки и юнчета!

Мойте малки мъже са леко сополиви, но се надявам бързо да мине. на стефо му остават още 4 зъбчета, на Жорко повече, но се държат мъжки и не се дават.

Майка им работи като за световно, даже утре и в други ден съм на тренинг - "Управление на проекти".

Целувки

# 186
Изабела, наистина Зината е отврат и ние го пихме, с 300зора, няма ли  newsm78 по хубави детски антиб. бе да му се невиди.  Praynig Бобсънчо да се оправи бързичко че много гадно когато дечицата са ни болни Hug
Много работещи мами бе лелееееееееее.  Thinking оф и мен това ме чака но кога ли и какво ли??????  newsm78
Вили, много се радвам за теб дано всичко да е О.К. на работното място Hug

# 187
  • София
Сори, съвсем малко и по диагонал прочетох.

Сети, добре сте си дошли.

Като част от бирените мами, за мен няма проблем да е или утре или вдругиден. Или пак нищо няма да направим?
Строй се, преброй се!

Нашата гимнастичка снощи си излезе от кошарата. Става дума за сглобяема кошара Бертони, висока поне 70 см, а Ивайла преди месец беше 76 см. Явно не и се спеше и врещя 1 час, че не иска да спи. Накрая се чу - тууууп и като влязох доволно се гъзеше на земята, като по-скоро беше доволна, че е излязла и че някой и е обърнал внимание, отколкото да я е заболяло.

# 188
  • София
O-o-o Плетке /много ми харесва/ ти се появи!
Какви са тез акробатики от Дивайла?Мелата и тя преди близо месец беше 76,катери се върху диваните,скача върху тях,тича и вчера се претърколи на земята и си удари явно главатаче си я държеше,добре,че е килим отдолу. Абе дива и щура отвсякъде,ако чуете че съм стигнала 4-ти км,да не се учудвате!
За бирената среща аз съм сериозна,но искам да знам от предния ден за да създам стройна организация!

# 189
  • София
бетка плетка май ми казваше един приятел.
Иначе в офиса ми казваха и бетини, и бетицо, и бетура - стоян каза, че му звучи като политура.

Тогава да го определим за четвъртък, че ще имате повече възможност да се организирате всички, а?

# 190
  • Варна
Здравейте и от нас;)
Изабела много кофти това с Бобсъна, Зара палче за него Cry Cry
Хотче, ние сме още на адапте. По едно време го беше отказала и пиеше само кисело, но след като лежахме в болница и тогава беше само на лечебна хумана, пак си минахме на адапте. Аз съм си решила че в него има повече полезни неща и вечер пие такова. Я кажете как се хранят вашите деца, все си мисля дали не я храня малко, като чета в страницата на Бг мама пише че търябва да яде 300-400гр. на хранене, Shocked а на мен това ми се вижда адски много. Велизара сутрин яде попара (200гр.) или кис. мляко с бисквити или филийка с кашкавал, после около 10ч. яде банан, на обяд хапва яденето от кухнята (второто то е 200гр.) и следобяд към 16-17ч. хапва крема, към 19.30-20.00 и давам супичката и тя е около 200гр., и преди да заспи пие мляко. Смятам че достатъчно хапва, като не борим солети и там разни.
И друго щях да споделя, моята щерка много се спъва. Вкъщи непрекъснато се спъва и пада, вашите как са?

А пък скоро се бях присетила за Селена, тя май около Коледа трябва да ражда? Някой знае ли нещо за нея.
А и няма ли някоя друга бременна мама, че мен нещо ми е дошла музата за второ Embarassed, но не съм го споделяла с мъжа ми...първо с вас и тогава с него Joy Joy

За обличането, то и аз като Съкровището миналата година съм мислила с перспектива и тази си имаме връхни дрешки, а ботушки и взех от Продавалника, на Капчица много ми харесват:)

Сети  Hug Hug Heart Eyes

# 191
  • София
Значи остава за четвъртък! Час - като преди, а който когато успее да се довлече (визирам себе си  Mr. Green).
Поемам ангажимента да драсна по едно СМС на Мона и Дени. Рали, ако не се появи до утре на обяд, и на нея.

Емма си хапва кисело мляко почти всеки ден, много й харесва. И прясно давам от 2-3 седмици, но в кремчета, закуски, в чист вид да го пие още не съм давала. Затова се чудих дали не й купя една кутия адапте да пие сутрин  Thinking

Иле, Емма яде по около 250-300г на ядене. Закуска, обяд, следобедна закуска и вечеря. Избягвам м/у храненията да й давам бисквити и солети, но не винаги се получава  Laughing. 400г ми се вижда много. Успех с бебеправенето   Hug. Щом ти е дошла музата давай смело  Peace

# 192
  • София
Дени ще дойде в четвъртък. Само трябва да се уточним къде.

# 193
  • София
В колко часа в четвъртък и къде?Ох що си мисля,че за четвъртък може да ми излезне нещо и да се чудя и мая какво да правя,ама здраве да е!

# 194
  • някъде ... тук ...
Четвъртък, от 19/19.30? Пак в Дивака ли, или някъде другаде?

Аз адапте не съм купувала досега в живота си, не съм и правила. И Гого мина на кисело и прясно мляко, както Ради преди години. Разликата е, че Ради пиеше преди годинката кисело мляко в шише с биберон, а Гого никога не е пил, а го яде с бисквити в купичка. Иначе в яслата определено не му стига яденето. Самите лели ни казват, че дават допълнително, ако има, на който иска, но пак са гладни. Сутрин преди ясла изяжда няколко солети или една-две бисквити, там си изяжда закуската. Като го вземем от ясла, общо взето не спира да яде. Заспива най-късно в 9 и се буди с часовника в 7.

Иле, другата бременна е Фапуа, ама и тя скоро май не е писала Thinking Успех с начинанието  Wink

Общи условия

Активация на акаунт