Тичат и се смеят Юнските деца, слънчицата ни сияят сред есенни листа!

• 10 173
  • 255
  •   1
Отговори
# 195
Здр  Hug
Аз съм до никъде с наваксването на инфо, но то не пречи да пиша  Mr. Green
Ние сме ок, Лора е ... палава ...и не се спира на едно място, джафоли разни думички и е голяма смешка, прави ме много щастлива !
Да са ни живи и здрави дичицата, страхотни са!
Гледах снимки, много са сладки и малките юнчета и срещалите се майки-купонджийки  Heart Eyes !
Той нашия ремонт беше плануван за едноседмичен, а стана месец, та затова "изчезнах" от хоризонта, но съм се зарекла в следващите 1-2 години повече никакви грандиозни промени.
Пропуснала съм някои събития-Галя-честито дипломиране, да ти носи много доходи, лично удовлетворение и успехи ! Мимес-честит Рожден Ден /със закъснение/, да си здрава и много щастлива!
После пак ще пиша.
А...Хот, Лора е на АМ и много й харесва.В най скоро време ще я захраня с прясно и кисело мляко.
Сънчи, целувки по дупето на Ивайла, хубаво ви е изненадала, май вече няма пречки за нея  Heart Eyes
Бързо оздравяване на болничките дечица  Hug
От мен толкова-накъсано и с не много смисъл, но с много обич  Heart Eyes
Утре пак,
лека нощ и целувкиииииии  Hug Hug Hug

Последна редакция: вт, 07 ное 2006, 22:33 от setony

# 196
  • София
Хайде поспаланки ставайте!Аз пак сама   food010!Хайде хубав и топъл ден от мен!

# 197
Добро утро хайде и ние станахме и съм с кафенце с кроасанче.
Днес се очартава да сме по разходки временцето е супер.
Хайдеееееееее  Heart Eyes ставайте поспаланки Hug

# 198
оо, и аз съм тук! С кафето!
Вече успях да хапна Embarassed Embarassed доволно и да си изпиа АБ-то. Не съм се оплакала, че ходих на УНГ преглед, на който се установи, че съвсем съм на път да го закъсам - в смисъл, че слуха на едното ми ухо е на границата на нормалното и клъни под нея. Това е най-кошмарното ми преживяване.
Сега и двете уши са ми заглъхнали, не чувам, абе.... #2gunfire
Вкъщи само усилвам звука на тв, че нищо не долавям, а и непрекъснато моля хората да ми повторят каквоса казали и се нпраягам да чуя. ГОСПОДИ, само като си помисля, че може д а загубя слуха си и.................
Пръскам си и един спрей в носа и се опитвам да го разнеса, та да стигне е до ушите.....
Гадост #2gunfire
Калина май започва да кашля ThinkingЧух я един-два пъти тази сутрин към 5, ама иначе няма Т а и си изпи цялото мляко, та я пратих на ясла, ама си имам едно наум...
Тези болести ще ме уморят. Ипак не знам какво да предприема, че да подпомогна организма й, ако е тръгнал да се разболява, да спрем процеса някак newsm78

# 199
Гале сигурно ти е много гадно, но не се притеснявай ще се оправи всичко Heart Eyes Hug
Ами давай на Кали, някакви витамини, ние сме на" Апетон" - хем за апетит хем има всички Витам. и съм много доволна. И от Нурофена за деца съм доволна Peace Оправяй  се бързо Hug

# 200
  • София
Съкровище, много мъчно ми стана от постинга ти  Sad! Ще се оправите и двете  Hug! Заглъхвали са ми ушите в продължение на дни и знам колко е гадно  Confused. За Калина - смятам, че докато организмът не си изработи сам имунна защита, което е доста дълъг процес, каквото и да даваш няма да има ефект. Лично аз съм против всякакви стимулатори, витамини и тем подобни. Повече пресни плодове и зеленчуци, повече свеж въздух и така... Много  Hug  Heart Eyes, мисля ви.

Следващата тема ще я пусна аз. Имам нещо предвид.

# 201
  • някъде ... тук ...
Не ми се пише Confused
Обадиха се да взема Ради от градина, защото май се разболява от скарлатина. Според сестрата има признаци, а имат вече едно дете от групата и са в карантина. Сега чакам Злати да си дойде след 13.30 и да го води на доктор. Да видим какво ще каже и за Гош Thinking Иначе Ради е със зачервено гърло и изпръхнали бузи, но мислех че е простуда от вилнеенето на Предела събота и неделя Confused
Може би ще ми се размине бирата Sad

Чао засега Hug

# 202
Добър ден!

Съкровищница, ЕлиТ, Sad Hug Hug

Илияна, newsm10

Лилу, поздрави и целувки на Жоро и Стефи! Heart Eyes

На ясленичетата им е необходимо време да привикнат с чуждите микроби и бактерии и после нещата си идват на мястото.
И аз мисля, че децата са ни много малки за разни стимулатори. На София за пръв път й дадох на 2г и 2м (Есберитокс), тъй като пи два антибиотика един след друг. Оттогава не ми се е разболявала сериозно - най-много неколкодневни сополи. Давам й ехинацея на Боарон всяка късна есен до ранна пролет по 10гр. седмично. Иначе аз й давах по 150-200 мл прясно изцеден сок (най-вече от портокали или смесен) веднага след като я взимах от ясличката, а сутрин морков с ябълка - мисля, че това много й помагаше. Сега й нося плодове, когато я взимам. Витамини е пила три пъти след лечение с антибиотик. Много е важна храната и каляването.
За количеството храна - Васил изяжда по около 300-350гр на хранене - включени са и плодовете в този грамаж.

Пожелавам ви слънчеви усмивки!  bouquet

# 203
  • София
Съкровищнице, как така ти се получи това със слуха? аудиограма ли ти правиха?
Тези спрейове и антибиотици се надявам да ти помогнат.

Нали ви се бях оплаквала преди време, че не чувам електронният термометър. Оказа се, че някаква много висока честота не я чувам. Докторката каза, че на тоя етап нищо не можела да каже, да съм се наблюдавала. Питаше ме дали нямаме в родата хора с проблеми със слуха. Хаха, улучи кой да пита - моят прадядо е бил УНГ професор, основал е първата клиника по УНГ в България, сега всяка година има Белинов симпозиум в Пловдив, баща ми и чичо ми винаги ходят. За съжаление само един унг доктор имаме след него в родата. Та поне се надявам да нямам по-сериозни проблеми.

Стискам  ти палци бързо да ти мине и да е само от някакво възпаление.

ЕлиТ, дано е фалшива тревогата и да се видим утре. Ако искате 19 или 19и30 на Попа, пък после да му мислим накъде? Или Попа не е удобен?

# 204
  • някъде ... тук ...
Гале, много гадно, дано по-бързо се оправиш Praynig
Бетка, утре сутринта ще му вземе секрет личната и след това най-вероятно ще пие Зинат.
Само дето съм в дилема какво да правя с Гого. Докторката казва, че не е необходимо да го спирам от ясла, само да продължаваме с Мултисаностол-а. А и ако си е в къщи, и се окаже наистина скарлатина, е почти сигурно, че ще се разболее и той. От друга страна той пак може да го пренесе в яслата. Иска ми се да се доверя на педката, защото така само вечер ще се заедно и все пак мога да огранича контакта им. Ох, не знам, побърках се.
Затова най-вероятно няма да дойда, а така ми се излизаше Confused Cry

# 205
  • София, център
Бети, евала на прадядото! Сериозно!

# 206
  • София
Евала наистина, но е загинал в къщата си при бомбардировките на София, баба ми, дъщеря му сиреч, е била бременна с татко ми.

Мами, хайде да решим кога ще е т.н. коледно парти. Какво ще кажете за 25/26 ноември или 02/03 декември? По-рано е много рано, а ако е по-късно в декември на всеки му изкачат разни коледни ангажиментос.
много съжалявам, че на най-далечно живеещите от София мами ще им е най-трудно, да не кажа невъзможно да дойдат, но никога не се знае.

Хотче, да пуснеш една анкетка в новата тема?

# 207
  • София, център
Милата ти баба, пък и той, естествено. Това ми напомня на историята на мащехата на баща ми, нейният първи съпруг е бил неврохирург, и по време на бомбандировките на 10-ти януари пък е загинал в операционната на Александровска болница. Тя също е била бременна с доведения брат на баща ми. Войни, гадости, да пази Господ...

# 208
  • София
Ако искате 19 или 19и30 на Попа, пък после да му мислим накъде?
Става. Обаждам се на Дени, поела съм ангажимент. И на Мона и Рали съм пуснала СМС, но нямам отговор  Confused.

Ели, стискам палци да не е скарлатина  Praynig! Аман вече от болести  Close. Горе главата  Hug!

Бети, съжалявам за дядо ти, че си е отишъл по този начин  Sad.

Ще пусна в новата тема анкета и то не една, а няколко. Всеки да си каже претенциите  Laughing и в близките седмици да се знае какво ще правим. Това ми беше и идеята.

# 209
  • София
Много е неприятно това със слуха.През март поради тази причина пих 3 седмици Аугментин, щото недочувах,но то беше резултат от самолечението на ангина,за да избегна антибиотика.Е познайте как го избегнах!
Точно щях да питам ще има ли среща утре?Да Ви припомня,че миналия път в Дивака беше фраш и без резервация толкова клявки надали ще си намерим място.Ако се сещате за други места казвайте.
ЕлиТ дори и да му вземат утре секрет някъде към понеделник ще е ясен резултата. Стискам палци да не е скарлатина,че тя и повтаря!
За Коледното парти-на 25 ноември имам ангажимент с Алекс сутринта.Кога мислите да бъде като време преди обед,обед,след обед?И къде?Повече май съм за 2/3 декември,защото е по-близо до Коледа!
Съкровище и ти бързо да се оправяш!

Общи условия

Активация на акаунт