Ваканцията след ОСМИ клас - част 7!

• 28 568
  • 754
  •   1
Отговори
# 135
  • Някъде в Европа...
Сани, бих разрешила, дори и бих завела.
Защо не. Тя е на 15. Остават 3 години и край с питането.  На тази възраст децата какви неща вършат , та една обица.
Споделям точно същото мнение. Решила ли е, ще намери и начин, но ти ще си вече трайно в графата й "консерва, неразбираща и смотана" 😉 и може и да спре да пита. Аз от това най се притеснявам - да не започне да се крие, защото очаква, че няма да изслушам и разбера, вместо да споделя. Засега се справям добре. Казвам мнението си, в никакъв случай не налагам, а обяснявам защо и го карам да се замисли...Поиска кичури още в 5-6 клас, май 6. Добре, но ще ги направим последния ден, хем да те видят в училище, хем почва ваканцията. Купих му зелено-син спрей и предния кичур, който завиваше настрани, беше боядисан от мен. После лятото на почивката го направих с виолетов тонер, изми се по басейните. Оттогава му мина мерака. Общо взето, такава е моята стратегия -хем съм готина, хем контролирам 😉. Разбира се, има и неща, за които не бих се съгласила, но ми остават 3 г само 😃

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 11:53 от AIR

# 136
И моята е вече с по 2 дупки на ушите. Бях против, но се навих. Както и да си направи цветни кичури.

# 137
  • София
ООо, радвам се че пита.Винаги пита.За всичко.Не си позволява да ни прескача.Доста връстници са  на волна програма, за разлика от нея.Може би  е прекалено, но така сме свикнали  приели.И така ми е спокойно.Гледам да поддържам тоя режим докато мога.Засега няма опити за бунтарство( не и изказано на глас де).Разбрано и добричко ми е момичето колкото й да се опитвам да й  намирам кусури

# 138
  • София
Я рязко да сменя темата. Снощи дълго си дърдорихме с моя и от дума на дума ми сподели, че имал няколко съученици, които са хомосексуални. Те си били казали. Става въпрос и за момичета, и за момчета. Изобщо не се е впечатлил (ние самите имаме такива приятели и той знае и ги приема съвсем нормално), но аз се чудя дали пък това е вярно и децата настина се определят като такива и са такива, или се правят на интересни, защото май и това било мода. Един вид ти си различен и си готин. Та какво мислите по въпроса? На тази възраст осъзнати ли са вече сексуално или просто експериментират?

# 139
# 140
  • София
Моята е с втора дупка на едното ухо от пролетта. Искаше и на носа, но с баща й отказахме.
Има един приятел от 10 клас, който видимо е хомосексуален, но не се крие. Има и наборче, което твърди че е би. Не съм сигурна доколко е наясно.

# 141
  • о`майна лунна нощ е
Според мен по-скоро им е интересно, любопитно и си търсят мястото.

# 142
Моят младеж ми разправя, че майката на съседчето  питала дали не е гей, защото е с дълга коса и я връзва на опашка:smile: На него му е забавно, той е доста толерантен. В класа ще имат от тази година и транссексуален, ако не се лъжа.

# 143
  • Пловдив
Модерно е, но по_скоро сред момичетата, защото при тях е по-приемливо. Правят се на интересни, с тази американска мода. Същото е с трансексуалните. Бях казала, че уж гаджето на набора било аромантик. Сега се писало, че е хоморомантик. Така е и племенницата. Голяма борба, голямо нещо.
Иначе, повечето приятели на сина са хомофоби според него (той не е, де). Но, защото едното от децата е в някаква църква и там няма такива моди.

# 144
  • у дома...
В класа на детето има едно момиче, което горе-долу през седмица, две е с различна сексуалност - би, хетеро, хомо... Явно според зависи как стане сутрин или според прогнозатана времето. В съседния клас май има момче, което е гей. Мони, май ги има и двата варианта - осъзнати деца и на такива, които се правят на интересни и търсят внимание.

Прави ми впечатление, че всичко се приема съвсем спокойно от самите деца - не е споделяла за подигравки.

Сега прочетох за хоморомантиците. Аз се отказвам, ще си живея още в някой друг век. Не стига, че почнах да се обърквам с половете, сексуалноста, сега и това... Моя закостенял консервативен мозък не може да обработи всичко.

В къщи сме говорили и на тази тема. Знае се, че аз ще съм до нея и с нея, без значение дали зет или снаха ще ми доведе.

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 12:27 от Просто_майка

# 145
  • София
Мони, има ги и двата варианта. Тази пролет си контактувах с няколко 7 класа и имаше доста деца, демонстриращи различна ориентация, особено сред момичетата. Една част от тях просто опитват модата и се влияят от приятелки, според мен.

# 146
  • Между гори и планини
Мъжът ми има дупки на ушите и татуировки. Не да много, само на ръцете и свързани с някакво силно преживяване. Така, че ако се иска някой ден, няма как да го спра. Говорили сме по темата, че татуто трябва да е добре обмислено, защото хем били, хем си е за цял живот. Сестрата на приятелката ми още на 16г си направи делфинче на едната си гърда. Тогава и казах - Мимо, това чудо някой ден ще стане косатка 🤪
Девет ми е художник и има студио за татуировки в САЩ, мъжът ми води сина на сестра си при него.
За косата, Стивън има прекрасна, гъста коса. Решихме да не я режем до края на гимназията и после да я дари. Поне сега да ѝ се радва, че ако е като баща си, после може да има 2 косъма.

# 147
  • София
кога опознаха секса, че разбраха каква им е сексуалността? чак пък да са и доста децата с различна ориентация.... според мен основно се правят на интересни. по същия начин, както с употребата на вещества.

# 148
Момичетата се плъзват по модата по-скоро.
Момчетата са по-спонтанни, там си и личи повече хомосексуалността. А и при тях не е въпрос на престиж, даже обратното.

И дъщеря ми има такава приятелка, която единия ден е хетеро, на другия - хомосексуална, а на третия мрази връзките и иска да остане сама завинаги. По-голяма е, на 16. При нея всичко е на настроения и опит за привличане на внимание. Но не мога да обобщя, че при всички е така. Макар че по-горе всъщност май обобщих....Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 12:49 от Анонимен

# 149
  • София
Много се радвам, че моето е бавноразвиващо се в тази сфера.

Общи условия

Активация на акаунт