Ваканцията след ОСМИ клас - част 7!

• 28 569
  • 754
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Моите наблюдения са, че в началото е уж мода, но постепенно навлизат в такива среди и компании покрай модата, та си става уж осъзнато. Това при момичетата. При момчетата сякаш не се случват толкова рано и толкова демонстративно нещата.

# 151
  • София
Моите наблюдения са, че в началото е уж мода, но постепенно навлизат в такива среди и компании покрай модата, та си става уж осъзнато.

точно поради тази причина много хора са против преекспонирането на въпроса и превръщането му в тренд.

# 152
  • София
За пансексуалността да ви светна ли?

# 153
  • Пловдив
Моите наблюдения са, че в началото е уж мода, но постепенно навлизат в такива среди и компании покрай модата, та си става уж осъзнато.

точно поради тази причина много хора са против преекспонирането на въпроса и превръщането му в тренд.
Абсолютно! Ще берем плодовете на либерализма скоро. Докато в същото време "нецивлизования" свят ще св множи и ще си останем малцинство. Надявам се да не съм жива в този момент, защото не мога да го понеса, нито го приема. От лиготия и липса на проблеми това се получава. 3,4,100 пол... Изгъзъци. И стремежа да си много фешън. Особено е популярно в училищата по изкуствата. Явно децата се стараят хем да са различни, хем да подчертават своята различност по много явен начин. Аз споделих за моята племенница, която стана пансвксуална 1 месец след започване на такова училище. Преди това изобщо не се е занимавала да мисли за тези неща. Екс Гаджето на синковеца и то е в такова училище, скоро говорих с позната за дъщеря й, същата е, в такова училище в София. А момчетата, ако не са хомо, им е мнооогоо трудно да си представят да са с мъж и там няма как да е толкова разпространено. При тях се правят на интересни по друг начин. Поне у нас, слава богу. Чувам в САЩ е друга работата.

# 154
  • София

Много повече са, но не ги разбирам кое какво е.
Наборът се изказва доста неласкаво за тези особености. Не знам защо, нищо подобно не е чувал вкъщи. Според него е грешно и нередно.

# 155
  • софия
Ой, ой, ой! Малки деца, малки проблеми.
Изобщо нямам идея дали има деца с нестандартна/алтернативна сексуалност в класа/колежа. Осъзнавам, че никога не сме говорили за това.

# 156
Според мен от много ранна възраст почна да се говори за сексуалността и те бъркат чисто духовното привличане с привличането на всички нива. Момичетата се възхищават на някоя приятелка и решават, че вече са лесбийки. Това е смешно...
Много ясно си спомням, че в ученическите години бях силно впечатлена от всичко, с което се занимава една приятелка. Струваше ми се, че е безкрайно надарена в различни области. Бях впечатлена от книгите, които чете, музиката, която слуша, как майстори разни неща, колко отзивчива е към хората. Всичко у нея ми се струваше перфектно. Това е някаква форма на любов, силно духовно привличане. Даже може да се определи и  като копнеж по това да опознаеш един човек, но няма нищо плътско, не е на физиологично ниво това усещане. 
Влюбиш ли се наистина, разбираш за пеперудите, болките  в корема, чувството да не можеш да си намериш място, докато не видиш един човек.

# 157
  • Между гори и планини
Моя има съученик, който аз усетих още преди 4 години че ще е от другата страна на дъгата. Маниери, начин на говорене, всичко.
От миналата година и той осъзнато го споделя, движи само с момичета и живота му е тик ток. Никой не го подиграва, много отворено го приемат.
Имах съученичка която също беше би. Тогава това бяха непознати неща, но си беше мъжкарана. Рокля сигурно е сложила само на абитуриентския бал. След 20 се видяхме и вече беше мъж и говореше за себе си в мъжки род.

# 158
Някаква мода е това според мен това. И аз като jam мисля, че те изобщо не са наясно със секса, за да са наясно със сексуалността си. Гледат тиктокаджиите. А момичетата са по-напред в социалното съзряване, та е нормално при тях да е по-изразен този интерес и любознателност.

# 159
  • София
А какво е пансексуалност? В класа на наборката са доста хомофобски настроенията, така че няма парадиращи. Даже имам съмнения, че заради предишния й стил на обличане я бяха набедили, че и тя е различна. Я тя просто е много толерантна.

# 160
А какво е пансексуалност? В класа на наборката са доста хомофобски настроенията, така че няма парадиращи. Даже имам съмнения, че заради предишния й стил на обличане я бяха набедили, че и тя е различна. Я тя просто е много толерантна.
Още един дето не знае. Щерката ми го обясни, че това е, когато още не си се определила каква ти е сексуалността. Дали тя е разбрала правилно или аз обяснението й, е друг въпрос.

Макар че уикипедия друго казва
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%B5%D0% … D0%BE%D1%81%D1%82

Струва ми се, че и в литературата и филмите, които гледат има информация за тези неща, а аз се чувствам като динозавър от миналия век.

# 161
  • Пловдив
Аз до колкото знам е когато се привличаш от човека, без значение мъж или жена, а не пола. Нещо като на Аманда влечението. Но, това са измислици и Изгъзъци. Има си хетеро, хомо и би, другото са свобосни измишльотини да се правим на важни.
В на сина класа има един хомосексуалист. Не се крие и не го подиграват. Много е умен по математика, това е по-важното, което интересува набора 🤣🤣🤣

# 162
Вкъщи много често обсъждаме заливащата ни либерална политика. Изпадаме в див възторг, който няма как да скрием от децата, той просто се явява като една естествена реакция.
Та в този ред на мисли децата са запознати с всичките форми и самоопределяния за сексуалност. Наборът вече взе и нас с баща му да изненадва с новости, които още не са достигнали до нас.

В този дух на либерална политика, заповядайте:
Скрит текст:

# 163
  • София
Пансексуалност е когато харесваш всички наред без значение дали са хетеро, хомо, би, транс и т.н. други сексуалности.
Както каза набора "каква е ползата да уча в клас с 20 момичета като половината твърдят, че са пан и би"...

# 164
  • Sofia
А, още има, дето не знаем що е пансексуалност... Както и аромантик, хоморомантик и други подобни - направо ме хвърлихте в девета глуха, никога не съм чувала тези понятия.

Общи условия

Активация на акаунт