Ваканцията след ОСМИ клас - част 7!

• 28 571
  • 754
  •   1
Отговори
# 165
  • София
На мене ми се струва, че това са просто думи, които в голямата си част нищо не значат.
Част от тях май ги пускат разни известни млади личности.
Сигурно е хубаво да блеснеш с току що измислено от теб "понятие".

# 166
Аманда, наистина ли зрял човек може да зададе такъв въпрос на дете, че и като причина да изтъкне прическата?🙄

Ред, за мен тези думи наистина нищо не значат, ама аз съм си консерва в това отношение 🙂

# 167
  • софия
Миналата седмица ми спомена за някакъв бар/кафене, за което са си говорили, било готино и имало стенд-ъп на английски. Влязох да разгледам и леко се напрегнАх, защото имаше коментар, че било първото в София, в което ЛГБТ хората можели да се виждат и през деня без да се притесняват. Има и дъговото знаме.
От друга страна, когато бях в гимназията, от време на време ходехме в една дупка на Венелин с контролиран фейс достъп, в която имаше ... интересни хора. В Спартакус не съм стъпила, но там ми беше вече твърде много.
Съвсем различно изглеждат нещата, когато си тийн и когато си родител.

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 14:08 от zvаnchе

# 168
  • София
И аз не ги знам тези понятия. Е, образовах се от вас. Не приритвам да съм модерна и много не се интересувам. Това е нормално, кой, ако не младежите ще се лутат, ще се търсят и самоопределят. Някое старо хипи ми изглежда по-странно.Joy

Даже сега чак забелязвам по бензиностанции тези неща за пушене с най-различни вкусове. Ама то много навлязло това нещо. Направо изместило талончетата за търкане. Flushed

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 14:10 от bazel

# 169
Бисе,  детето е разказало какво го е попитала майка му:smile:

# 170
Ха ха ха мега яка тема сте захванали.
При девойките е някакъв бум с всевъзможните видове секуалност. Моята виждам, че много се вълнува от тази тема. Част от приятелите и се определят като би сексуални. Много яростно защитава хората с различна сексуалност. Ама тя си е такава…Побеснява при всякаква форма на дискриминация. Дали ще е по пол, цвят на кожа, религия, сексуалност- бунтува се много…
Питах я скоро има ли някакъв сексуален опит. Така ме изгледа… Тип “мамо, ти луда ли си?”
Успокоих се😄

# 171
Бети, моята дъщеря, която сега е на почти 15 години това лято пожела за успешното завършване на миналогодишното ДО втора дупка на едното ухо. Намерихме специалист и в началото на юли й направихме. Много беше доволна и горда, сякаш това я накара да се почуства по-голяма.Heartpulse

Продължението е, че сега през август бяхме отново при специалистката и получи втора дупка на другото ухо и трета на първото Laughing

Сега общо с пет дупки е щастлива и доволна, но това е малко компенсация от моя страна за всичко, което преживя в 8 клас с ДО и липса на контакти със съучениците си и живот, като в затвор.

Да отбележа слага много малки обици - камъчета, цветя, ключета... Изглежда много добре, супер приятно и ненатрапващо се...

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 14:20 от majabees

# 172
  • София
Според мен им е много рано да са наясно със себе си и сексуалната си ориентация. Тепърва има да се лутат и да се откриват. Дето се вика - кога натрупаха опит Smile .

# 173
  • софия
Вероятно има и такива с опит. В предишния клас имаха няколко момичета с гаджета още в 7. клас. Някои дори смениха по няколко. Ся, какво точно са разбирали и правили като гаджета не знам. Онзи ден, като се прибилахме към 23 ч., засякохме момиче от предишното училище с гаджето му. Момичето беше с доста оскъдна рокля. Вървяха и през цялото време ръката на гаджето ѝ шареше по трибуквието. Отстрани беше вулгарно и грозно.

# 174
  • Между гори и планини
И в Спартакус съм ходила и разни известни ( вече дърти) травестити едно време танцуваха бели денс по крайбрежните заведения на Варна. Аз бях голяма купонджийка и все някъде ходехме с компанията ми, въобще не ме виждаха нашите след гимназията.
Сега се сещам, имах много близка приятелка, която 5 години ходи с мой приятел. Преди него доста момчета мина, голяма мъжемелачка. После скъсаха, тя замина за чужбина и при последното ни виждане се държеше за ръка с партньорката си. Малко ми дойде ударно, точно от нея не очаквах. Но щом е щастлива...

# 175
Не знам в какво имат опит, но истината е, че големи глупости правят.
Прибра се преди няколко вечери вир вода, потен, защото носил едно момиче до тях, напила се и му било жал да я остави така. Беше и притеснен, че въпросното момиче е бивше гадже на негов приятел, та той да не си помислел нещо. Преди това се беше виждал със съученици и когато е отишъл вечерта на хижата, момичетата са били вече пияни.

# 176
  • София
Ох, Аманда, ужасна ситуация, но пък как отсега си личат истинските хора сред бъдещите големи мъже. ❤️

# 177
Скрит текст:
Вероятно има и такива с опит. В предишния клас имаха няколко момичета с гаджета още в 7. клас. Някои дори смениха по няколко. Ся, какво точно са разбирали и правили като гаджета не знам. Онзи ден, като се прибилахме към 23 ч., засякохме момиче от предишното училище с гаджето му. Момичето беше с доста оскъдна рокля. Вървяха и през цялото време ръката на гаджето ѝ шареше по трибуквието.
Отстрани беше вулгарно и грозно.
Вероятно голяма част от нас вече членуват в БСП - бесни стари пенсии. Joy
И ние на тяхната възраст сме изглеждали така в очите на БСП поколението. Пък за тях е огромно вълнение.
Аз съм като като швейцарски часовник - цъкам с език и от време на време алармирам на висок глас, при което получавам сръгване в ребрата от младото поколение със забележка: "Говори по-тихо, моля те!" Blush

# 178
  • у дома...
В Пловдив чат пат ходехме в "Калигула" - единственото място, където на само момиче нищо не може да му се случи. Ама абсолютно нищо.

# 179
Е,ограмотих се и аз покрай вас! Yum Как съм изпуснала подобни влечения. Та по този повод - коментирам аз колко хубава е една негърка и моят се съгласява,а след миг добавя - докато я гледам на улицата е супер,но да не ми идва в къщата.Та същото отношение и към различните - толерантни сме докато не ни засяга,но в пряк достъп - не се получава.

Общи условия

Активация на акаунт