Ваканцията след ОСМИ клас - част 7!

• 28 588
  • 754
  •   1
Отговори
# 180
По-голямото дете вече повече споделя, малкото не. Но аз работя с много млади хора и има всякакви. Някои не споделят изобщо нищо и искат всичко да е много дискретно, други са по-екстравагантни. Мисля, че някои не споделят със семействата си всичко.

# 181
Amanda,
Твоите деца съм ги признала. Те ако могат на целия свят ще помогнат. И голямото и малкото все са в услуга на някого. Много ми харесва това, че са с големи сърца.

Zvanche,
Имат си опит някои момичета. От стария випуск на дъщеря ми няколко девойки водят активен полов живот. Сами си казват и разказват. Слава Богу не са от приятелския кръг на моята.
Аз все я закачам, че докато е девствена да бъде каквато си ще като секслуална ориентация😄 Зимата се смяхме, че понеже няма гадже и с тази изолация в пандемията ще се омъжи за портокал.
На другия ден аз нарисувах очи и уста на 1 портокал, кръстих го Пешо и го оставих на бюрото и. Голям смях падна.
Изядихме “зетя” още същия ден😄

# 182
  • софия
Скрит текст:
Вероятно има и такива с опит. В предишния клас имаха няколко момичета с гаджета още в 7. клас. Някои дори смениха по няколко. Ся, какво точно са разбирали и правили като гаджета не знам. Онзи ден, като се прибилахме към 23 ч., засякохме момиче от предишното училище с гаджето му. Момичето беше с доста оскъдна рокля. Вървяха и през цялото време ръката на гаджето ѝ шареше по трибуквието.
Отстрани беше вулгарно и грозно.
Вероятно голяма част от нас вече членуват в БСП - бесни стари пенсии. Joy
И ние на тяхната възраст сме изглеждали така в очите на БСП поколението. Пък за тях е огромно вълнение.
Аз съм като като швейцарски часовник - цъкам с език и от време на време алармирам на висок глас, при което получавам сръгване в ребрата от младото поколение със забележка: "Говори по-тихо, моля те!" Blush
Абсолютно си права. Все повече се усещам, че виждам неща, които съм правила и са ми били ок, а сега съм леко възмУтена. Старост нерадост е положението. Консерва копърка. Гадничко е, защото все още умът ми не е изфирясал, за да не помня, гледам да се самовъзпирам, но отвътре ми напира.

# 183
  • София
Оооо и аз вчера бях ограмотена за много неща по отношение на сексуалността. Мигах на парцали и се чувствах като динозавър, а уж се имам за готина и съвременна. Ами явно хич не съм и съм вече от клуб БСП. Но като ви чета и вас явно днешните млади са доста толерантни и не им правят впечатление такива неща. 

# 184
Звънче, аз съм си перманентно възмУтена. Приела съм си съдбата на бесна стара пенсия и само се стремя да не излагам децата. Joy
А като мина покрай компания дечурлига, които слушат чалга, тогава ехтя като камбаните на Ал. Невски от възмУта.

# 185
  • София
Вчера минах покрай някакви 9-10 годишни хлапета, които кръшно извиваха снаги под ориенталски ритми.
Светкавично възмУтено се огорчИх на висок глас.

# 186
Вчера минах покрай някакви 9-10 годишни хлапета, които кръшно извиваха снаги под ориенталски ритми.
Светкавично възмУтено се огорчИх на висок глас.
Тъжно ми е на мен много. От това ми е най-тъжно.
Онзи ден, като ходихме да ритат децата на игрището, срещнахме една тумба хлапета, ама дребни 2-3 клас, които така вулгарно говореха, че чак моите деца се възмутиха. А дъщеря ми рече: "Е аз това по цял ден съм принудена да го слушам в училище!"
Тя не иска да ходи присъствено, само и само да не е в такава обстановка.

# 187
  • софия
Аз се възмущавам вътрешно. Не знам какво да кажа, а и в повечето случаи подобен тип "деца" са вербално агресивни.

# 188
  • София
Нали имаше някакъв виц - " Да говоря ли с дъщеря ми/сина ми за секса?"
"Говорете, може нещо ново да научите" Smile

# 189
  • Между гори и планини
Такива неща съм видяла и чула докато работех в книжарница залепена за двора на елитно училище, че вече нищо не ме изненадва. Същите тия които вулгарно псуват от втори клас, са такива ангели небесни пред родителите си. Направо са с раздвоение на личността 🙄

# 190
  • о`майна лунна нощ е
В Пловдив чат пат ходехме в "Калигула" - единственото място, където на само момиче нищо не може да му се случи. Ама абсолютно нищо.

Е, точно затова, си взимахме за компания един приятел боксьор, че мен не ме заглеждаха, ама знаеше ли се дали благоверният е безопасност. Направо ми липва този бар. Толкова шантаво, но едновременно с това цивилизовано си беше там. И хората си бяха истински - такива, каквито са си. А сега - въртят китки, защото така било модерно.

В тази връзка наборчето направо ме ошашка вчера. Водели сериозна дискусия с гаджето. Не спор, а дискусия. Според нея човек си оставал такъв, какъвто е, независимо от средата, в която е попаднал и компанията. Според набора обаче човек неминуемо попива от компанията, и за да е част от нея, се адаптира и за да го приемат, с времето почва да се държи като хората в нея. Т.е - променя се. Та кой бил прав? Казах му, че няма прав, защото всеки човек е индивидеален и от него зависи дали и в каква степен ще позволи нещо да го промени.
Радвам се, че на тази възраст осъзнават колко е важно да се обградиш с правилни хора.

# 191
  • София
Момичета, да благодаря за препоръчания пулмолог.
Били са днес при Палавеев, изключително внимателен и обстоен - един час е бил прегледът. Свекър ми не е много добре, но не е и съвсем зле. През декември живот и здраве ще си прехвърли диспансеризацията при този лекар.

# 192
В моето училище има доста шарени деца. Помежду си се възприемат и няма обиди. Говоря и за полово различни , и със СОП, и прекалено шарени и цветни. Имам ученичка, която държи да се обръщам към нея като към момче. Не мога.
Междувременно се опитвам да асимилирам 24-те страници насоки за училище. Някои са откровено тъпи. Като например в час по физическо в салона с маски. Е, не.  И другото - при дете със симптоми родител да го прибере. Ами ако не може. Нови ли са , стари ли са тия насоки- не знам.

# 193
  • Между гори и планини
Моя след физическо на закрито с маска беше февруари с херпесна ангина. От една афта! А вън беше 20°. Предпочитам да не си губят времето с никакво физическо с маски. И без това разказвателните ще са им зор.

# 194
Попитах младежа как са нещата в неговата компания. Не познавал никакви транс, пан и прочие сексуални. Споменавал е за някакво момче, което според него е хомо и се възмущава, че парадирал с това. Колко е достоверна информацията обаче не знам.

Общи условия

Активация на акаунт