Ваканцията след ОСМИ клас - част 7!

• 28 598
  • 754
  •   1
Отговори
# 195
Каква тема сте под хванали само.. И аз като Нана ще кажа, че моят изостава в развитието си по темата. Толкова е зальохан и далече от любовните истории, че дори не забелязва погледа на една девойка и вниманието, с което го удостоява специално.
Мъкнат се цяла тумба коч компания и им дай само спортове, ядене и компютърни игри.
Девойките са в две категории - кифли и мацки Simple Smile Иначе сватовник и куриер го игра преди два месеца

# 196
И моята девойка е много отнесена и не улавя момчешките погледи. Един младеж на плажа, 55 пъти мина покрай нея и накрая се блъсна в чадъра от зяпане. Тя така и не разбра какво става😀

# 197
  • софия
ПитАх аз какво е положението със сексуалността. КазА "Абе какво ме интересува? Да не ходя да ги питам. Тяхна си работа." Нямало деца, които да парадират, но и моята е доста смотана (поне така мисля) и не се интересува. Има деца, които подкрепят ЛГБТ (не знам точно как) и бяха ходили на Прайда, но не били алтернативни.

# 198
  • гр.София
Питах и аз току що . Обясни ми,че за 2006 и 2007 набор това било тренд,всеки да се определя като някакъв нестандартен.
Изобщо не подозирах,честно.
Предвид,че днес е роден някой си Дилън О Брайън и това е събитието на деня за деойката, мога да съм спокойна ,засега .

# 199
Няма как да питам. Отново е на игрището. Ако рязко спре да ми говори за мачове, турнири, шампионска лига и резултати значи нещо друго му е завъртяло главата.

# 200
Ох моята е баш от тези, които подкрепят LGBT. Чак презентация прави за това. Че и те са хора, че сред тях има гении и т.н.
Беше сложила Цезар, Тесла, Фреди Меркюри, Елтън Джон, Елън Дедженерис, Рупол…Абе да не ги изброявам всички.
Нали имаха в 8 клас проект за торзмоза върху различните хора и това беше един от акцентите.
И аз не знам от къде се пръкнаха 30 вида сексуалност. По мое време имаше само 2. В “правия път” и “на другия бряг”

Бисе,
Как няма да се блъсне момчето с твоята синеока красавица? То си е за блъскане😄😄😄

# 201
  • Някъде в Европа...
Няма как да питам. Отново е на игрището. Ако рязко спре да ми говори за мачове, турнири, шампионска лига и резултати значи нещо друго му е завъртяло главата.
Колко познато 🤣...само че при нас са спирачки, масла, вилки, курбели, рамки и т.н.
Добре ни се развиват децата. 😉. Както казва моят: "да не съм луд да имам гадже, лигли някакви, мрънкащи, че и пари да давам по тях, вместо да се занимавам и харча по колелото" 🤣
Относно различните - моят въобще не ги приема, много е нетолерантен (така е и към ромите) даже думата "педал" е върховна обида и я използва за някой, който му е абсолютно неприятен и смотан.

# 202
  • у дома...
И моята е заплес. Тениската "Игра на тронове" се сваля, пере се и се облича пак. Отново! Записала се в някакъв гивауей за четирите книги на поредицата "След" и дано да ги спечелила, защото не могла да спечели предварително копие от последната книга на Карън Макменъс. И страдА една цяла нощ.

Да можеше да пострада малко поне, че стаята ѝ прилича на Кербала.

# 203
  • София
Ах, Кербала! Имаме си и у нас. В една определена стая, няма да конкретизирам коя. 😆

# 204
  • София
Моята е като на Рали. Много я вълнуват тия въпроси, готова е да се озъби на всеки, дръзнал да каже нещо против алтернативната сексуалност.

Преди време ми описваше тя самата каква била. Забравила съм точните проценти, но нещо като 90% стрейт, 2% пансекшуъл, 1% асекшуъл и 7% прокулсекшуъл. Гледах да съм умерено незаинтересована, за да ми обясни какво аджеба означават тия измислени понятия. Joy

Честно да ви кажа, глупости на търкалета! Поредният философ, който си нямал друга работа и решил да измисля категории и нови квалификации на каквото се сетиш.

Имаше една девойка на гости с преспиване у нас, за която ми твърдеше, че била лесбийка и имала много врагове, които искали да я бият за това. Това силно ме съмнява. Кога съзря, кога реши, че е лесбийка, кога имА време да натрупа "врагове"? Врагове?! За нищо ги нямат думите. Според мен гледат да са различни, специални, готини.

Не отричам, че може да има такива деца, но съм убедена, че са единици. Повечето просто искат да привличат внимание към себе си.

На моята ѝ се ще гадже, макар че като я питам в прав текст отрича. Но се ядосва, че била супер сватовница и запознавала и събирала двойки, а тя самата нямала късмет.
Пък току се прибере с цветя, шоколад, бонбони, току я чакат и изпращат по повече от един наведжъж, говори с часове до среднощ по телефона. Много ѝ опявам кога и защо може да приема подаръци от момче, дано нещо ѝ влиза в главата. Rolling Eyes

С баща ѝ веднъж станахме свидетели/слушатели как говори с едно момче по телефона. И дето си е нашето гардже, и ни е момиченце, ни стана жал за момчето. Направо го режеше все едно му е майка и го е хванала да пуши. Искам да кажа, то ще съм доволна да не се увлича прекалено, за да не страда, но и другото ми идва крайно. Може би пък още е малка, нали е на 14 все пак, а се движи с по-големия набор.

Не е споделяла за нейни съученици, които вече да правят секс, самата тя е категорична, че е много рано, вижда ми се искрена. Всеки път, когато опитам да повдигна темата, тя я отклонява да не я занимавам, като му дойдело времето, тогава. Дано да дойде при мен "като му дойде времето".

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 20:19 от Илит

# 205
  • София
Аз влизам с инфо за 127, ако не са видели заинтересованите - род.срещи за нас ще има в края на септ или начало на окт.
Скрит текст:
Сега виждам, че публикацията е от преди 6дни, може и да сте я видели вече, но няма да трия.

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 20:30 от Elwing

# 206
  • Между гори и планини
Моя е много далеч от такива работи. Нали си расте сам на село с 5 къщи живот. В чат си говори с момиче от лагера, хили си се нещо. Нямам идея за какво толкова си говорят. Добре, че отиде на тоя лагер, контактува не само с няколко момичета от там, но и техните приятели. Правят си конферентни връзки, гледат смешни клипове, или играят заедно.
Но някакви любовни емоции няма на хоризонта.
Утре заминава за Варна, връща се след седмица.

# 207
  • София
Аз съм много толерантна към музиката, която слушат децата и родителите им. Нагледала съм се на простаци, които заклеймяват чалгата и обратното. Да не говорим, че децата днес слушат едно, утре друго. А някои като моя син слушат всичко. Скоро гледайки финала на ШЛ и музиката към една реклама каза, че му се ходи на опера или балет. И на двете е ходил. Но и на чалга партита в 33, на черни партита, а в spotify слуша Iron Maiden и Металика.
Но виж вулгарния език и неуважението към възрастните ме вади от обувките.

# 208
  • Sofia
Предвид,че днес е роден някой си Дилън О Брайън и това е събитието на деня за деойката, мога да съм спокойна ,засега .
И аз съм спокойна, беше ми съобщено със ставането й още😂 Няма да те издавам за думата "някой си"😆

# 209
  • София
Изобщо не успявам да разгадая какво е ШЛ.
Иначе отглеждаме много толерантно към темата ЛГБТ дете, но мисля, че и аз имам съществен принос, понеже споделям идентични възгледи и много сме говорили по темата. Има една приятелка към момента, която се е заявила като различна, не знам дали наистина е така.
Струва ми се, че в много от момичетата на тази възраст вече се е появил силен копнеж да имат гадже. И понеже явлението е все още рядкост, се чудя дали манифестирането на различна сексуална ориентация не е всъщност механизъм за самозащита. Още повече, че и ние сме били тийнейджърки, помним добре, че момичешкото самочувствие често липсва в този период.

Общи условия

Активация на акаунт