Ваканцията след ОСМИ клас - част 7!

• 28 641
  • 754
  •   1
Отговори
# 375
  • софия
Те може и на староанглийски да им дадат. Няма кой да прочете.
Хем си казвам, че ще я оставя да се пържи на огъня, който си е стъкмила, хем вътрешно ме гризе.

# 376
  • София
Звънче, аз още в 7. клас се потиснах, ама стискам зъби и се утешавам, че наборът танцува страхотно. Joy

# 377
  • София
Признавам си, че сегашната 9 класна литература не съм я чела. А аз много чета, едно време се карахме с майка ми, да изляза поне за малко. На тяхната възраст четях много фантастика. После открих и фентъзито, особено Светът на диска. Откакто си купих електронна книга чета всичко, понякога и по две книги наведнъж в зависимост от моментното настроение.

# 378
Дон Жуан и аз не съм чела. Препоръчвам да си продължи фантастиката. Аман вече. Ако много ви гризе,да ги четат на съответния език- английски, френски и т.н. Аман от училище Simple Smile

# 379
Звънче, аз защо не се включвам, когато става дума за четене. Проблемът е, че когато чета тук се надъхвам и започвам да пиля на набора. Той ако не ми изтрие регистрацията, друг няма. GrinningGrinning
И аз се успокоявам, че поне  е будно дете, социално и щастливо.

# 380
  • София
Въобще не съм си хабила нервите да карам набора да чете задължителната литература. Каквото прочете през годината, това ще е.

# 381
  • гр.София
Аз съм безотговорна майка това лято- каквото и колкото прочете. Само Мадам Бовари мина. Дядо Горио е наред. Ако не- ще чете текущо ,като започнат.

# 382
Мен нищо не ме гризе. На младежа не му е силна страна литературата, няма какво да се напъва. Учителката им по БЕЛ набляга предимно на БЕ, за да са грамотни децата, пък за това "какво е искал да каже авторът", даже и самият автор не е наясно. (нали знаете за случая, в който Вазов получава двойка за анализ на собствената си творба "Под игото"?)

# 383
Много сме,силни сме! Долу задължителната литература,да живее ваканцията!

# 384
  • София
Хахах, Хепи, хареса ми тоя лозунг!

Понеже се чудя как да се измъкна от работата, която ме чака, да ви покажа как си завъдих диня под чадъра, вероятно от семка, която сме изплюли:

Скрит текст:

Това е вчера, още със семката:

И днес вече без калпак:

# 385
Ехе Милисара, къде къмпингуване , че има толкова плодороден пасък.

# 386
  • гр.София
Хахаха,Хепи!
Добре,де,защо така излетя тази ваканция?!
Миласара,страхотно!  Догодина- бостан.

# 387
Страшни сте днес🙂
Лозунги, дини, донжуановци , весело е🙂
Миласара, страхотно е да видиш, как нещо пониква от семенца! Особено в пясъка❤
Мм сега се обади на хазяина, за да го уведоми, че моя милост по погрешка е прибрала едно ножле. Досущ като нашите. Умрях от срам. Предложи да го изпратим с Еконт, човекът отказа, но пък ще ми изпрати книгата, която съм забравила. Пълна е със сушени цветя. В нея бях сложила картичката, която направих за Моника🙂

# 388
  • София
Ходехме преди години в една къща за гости в Банско, на тогавашния кмет. И като си тръгнахме единия път по грешка бяхме прибрали една голяма хавлия. Обадихме им се, извинихме се и им я пратихме по куриер. На другата година отидохме пак. Върнахме се. И мъжът ми започва да си издирва една риза. Риза тук, риза там, няма я. "Само ще сме я забравили в Банско" казвам аз. Той помисли, помисли, и умрял от срам вдигна телефона. "Добър ден. Ние сме тези, дето веднъж взеха погрешка и ви върнаха хавлия. А дали случайно този път сме забравили една риза?" Там се оказа.
Та така влязохме в ролята на големи идиоти. 😆

# 389
  • Между гори и планини
Оставили сте следа в спомените им. Толкова много народ безогледно краде хавлии по хотелите още от времето когато майка ми работеше като администратор.

Общи условия

Активация на акаунт