Ваканцията след ОСМИ клас - част 7!

• 28 625
  • 754
  •   1
Отговори
# 390
  • София
На мен пък в Париж ми откраднаха една кърпа Simple Smile не нарочно, разбира се, просто са решили, че е тяхна. Оттогава знам, че не бива да нося чисто бели кърпи в хотел. Реших, че няма да питам и го оставих като знак, че ще се върна пак там.

# 391
  • София
Митко нищо не е прочел от задължителната литература. Ама като казвам нищо си е кръгла 0. Но прочете 2 книжки на френски. Почнал е трета. Нищо не е погледнал за училище. А то след 2 седмици почва. И аз нищо не съм купила още. Щеше ми се учебниците поне да съм осигурила, но списък няма.

# 392
  • Стара Загора
Навсякъде билбордове и реклами - време за училище. Ми аз не съм готова за училище....да не говорим учениците у нас.
Малкото прочете книжките за лятото, наборът почти нищо. Купих христоматията за 9-ти клас ама.....два пъти го видях да я отваря, но какво е прочетено, не смея да питам. Прочете една книжка на немски! И до там.
Учебници не съм купила - няма качени още на сайта на училището. Тетрадки - под въпрос са....има някакви остатъци от миналата им учебна година. Химикали трябва да купя - имам чувството, че закусват с тях. Всеки ден мъкнат в раниците и в края на деня по нито един!

# 393
  • София
Нито съм купувала нещо, нито сега ще купувам. За съжаление на моето дете му предстои не първи учебен ден, а прием в болница за операция на 15.09. А самата интервенция ще е на следващия ден, който е моят рожден ден.
Гледам да не мисля.

# 394
  • гр.София
Нана, какво му е ?  Ще стискаме палци.

А за какво ни е първи учебен ден,ако след него няма да има други?

Последна редакция: нд, 29 авг 2021, 22:37 от blanc

# 395
  • Между гори и планини
Нана, стискам палци всичко да мине бързо и да се възстанови за отрицателно време!

# 396
  • София
Нана, какво му е ?  Ще стискаме плаци.
А за какво ни е първи учебен ден,ако след него няма да има други?

Кисти на опашната кост.

# 397
Nana77, стискам палци за успешна интервенция и бързо възстановяване!

# 398
  • София
Нана, успех! 🍀 💕

# 399
Нана, стискам палци да минава бързо и успешно всичко! Flowers Four Leaf Clover

# 400
  • Стара Загора
Нито съм купувала нещо, нито сега ще купувам. За съжаление на моето дете му предстои не първи учебен ден, а прием в болница за операция на 15.09. А самата интервенция ще е на следващия ден, който е моят рожден ден.
Гледам да не мисля.
Purple HeartPurple HeartPurple HeartPurple Heart
Всичко ще е наред. ЗНам го. А ти си го мисли де....и аз го мисля. И после ми го пращай

# 401
Много сме, силни сме. И моят не е прочел нито ред задължителна литература. Силно се съмнявам, че знае какво въобще ще учи по литература.
Беше споменал преди 2-3 седмици, че има намерение да направи някакъв преговор преди учебната година. Засега си стои на етап "имам намерение", едва ли ще мине на етап "правя го".
Всъщност имаше една интересна случка. Имаме граматиките на Мърфи по английски плюс третата за С1, която е с друг автор. С код са и за електронно ползване и съм му казвала да си прави упражнения онлайн, когато си реши, че е по-удобно отколкото с тежките гланцирани книги. Та решил нашият, че поне по английски ще погледне някои неща и по едно време ми вика: "Мамо, от този С++ нищо не разбирам". Аз така 🧐 Какъв С++? Такива книги не съм му давала, в училище Java учат, какво го е прихванало. Отивам да погледна. Нашият отворил третата книга от граматиката за С1 и се пули на някакви неща. Боже... Даже не е наясно какво отваря, какво чете... Та това му беше напанът за предучилищен преговор. Продължи около 10 минути. Да се оправя. Говоря отвреме навреме, но да си подхваща вече сам нещата. На мен ми стига, че правим тестове по математика с бъдещия седмокласник и че заедно си припомняме граматиката по български.

Последна редакция: нд, 29 авг 2021, 18:40 от ston

# 402
Нана, и на нас се е случвало на 1 учебен ден да сме в болница. Случва се. Пожелавам да мине безпроблемно всичко. Училище има достатъчно дълго време.
И щерката не е чела Дон Жуан, па има 6 на матурата и е грамотна. Айде много здраве.

# 403
  • Sofia
Нана, всичко ще е наред, стискаме палци!

# 404
Палчета и от мен Нана.

Общи условия

Активация на акаунт