Ваканцията след ОСМИ клас - част 7!

• 28 653
  • 754
  •   1
Отговори
# 285
И аз май ще си сипя.
Много нервен тийна. Изгубили му картотеката, а утре е първия мач. Ураган премина в къщи. Едвам го успокоих. В този ред на мисли, как се справяте с изблиците на децата. Големия не споделя. Вътрешно изживява всичко. А този лапеш е като Вихър. Нерви, нерви.

# 286
  • у дома...
Айде честити нови избори! Вече не е ясно кой на какво ще е министър след две седмици.

# 287
За мен е по-трудно мъжът ми. Изживява някакви изблици странни. Беше му по лесно с малки деца. Сега все едно имам двама тийна. Не ме вълнуват неговите чувства и комплекси, а това че детето има нужда от стабилен модел на мъж, не от недорасъл тийн.
Иначе за МОН ми е все едно, да избутаме още само няколко години и адио. Няма да променя системата.

# 288
ММ си оправя въдиците (той си има свои планове човека Grinning) и гледа през очилата оная хала как вади екипи, бутонки…

# 289
  • Между гори и планини
Моя не ми е правил изблици за сега, пу, пу. Брат му ми стига за 2 живота! За мен това е незряло поведение, но уви на тая възраст трудно се подтискат. Пубера само казва - остави ме сам и аз се оттеглям. Не досаждам, не преча. Може да се разплаче от яд, но няма да повиши тон.

# 290
  • София
Моето прилича на баща си много. И Слава богу. Не изпада в нервни изблици. Макар че понякога таз дзен история на баща му ми идва в повече. Grinning То няма пълна угодия де.

# 291
  • Някъде в Европа...
Как понасям изблиците ли? Ами зависи в какво настроение ще съм 🤣...и шамари играят още 😁...кога ли ще ми отвърне?! 🤣...Иначе фучи, блъска, вербална агресия също - аз обикновено се дръпвам или му казвам "като се набеснееш, може да споделиш". Когато е така, ни приема, ни предава, така че няма смисъл и да го успокоявам. Трябва да призная, че тук е наследил мен ☺️.. - аз съм така, фуча, викам, докато ми мине. Може би и затова не обръщам внимание и не отдавам значение на тези му състояния. Баща му е спокоен и умее да обръща на майтап, никога в съвместния ни живот не е повишавал тон дори.

# 292
Малко встрани от темите, но мисля ще ви е интересно да споделя за ваксините и антителата. Тествахме се на работата и Пфайзер се оказа с много силен бууст след иглата и с дългосрочни по-високи цифри от астра зенека. За съжаление за модерна нямахме човек. Това от споделените данни на 10тина колеги. От ваксинациите на повечето ни са минали 3 месеца.

# 293
  • гр.София
А моето дотолкова в нищо не изпада,че ме плаши. Ще взема да я запиша на бокс,малко да се агресира.
Ред, в колко часа ще е срещата във вторник?

# 294
  • София
В 15 часа е срещата в МОН.
За протеста още не са обявили, мисля, че се уточняват подробности.

# 295
  • sofia
Малко встрани от темите, но мисля ще ви е интересно да споделя за ваксините и антителата. Тествахме се на работата и Пфайзер се оказа с много силен бууст след иглата и с дългосрочни по-високи цифри от астра зенека. За съжаление за модерна нямахме човек. Това от споделените данни на 10тина колеги. От ваксинациите на повечето ни са минали 3 месеца.
Blade, а имахте ли база за сравнение преболедували/ ваксинирани?

# 296
Мина през нервните изблици през предните две лета. Сега е въплъщение на спокойствието, нищо не може да го извади от равновесие. Усмихнат е, тих, но прави каквото си иска grinning: Брат му е по спектаклите, но пък иначе повече се вслушва.
Не съм си правила тест за антитела, не бих се ваксинирала с трета доза, дори и да нямам. Каквото- такова.

# 297
В 15 часа е срещата в МОН.
Ако има някаква възможност, бихте могли да попитате на какво основание някои училища изпращат онази декларация на всички родители. Прочетох и в друга тема за тях, така че явно не е единичен случай.

# 298
Простете невежеството ми - Ред каква среща с МОН, относно…..

# 299
  • гр.София
ratridi , битката е за присъствено обучение.  Ей тук  -  https://www.facebook.com/groups/3006529776330720/?multi_permalin … hts&ref=notif
 На Ред сигурно й пари под краката вече ,та  отговарям.

Общи условия

Активация на акаунт