Ваканцията след ОСМИ клас - част 7!

• 28 626
  • 754
  •   1
Отговори
# 480
Стиснати палци за Соня🍀

Ред, успех днес! 🍀

# 481
  • у дома...
Jasmin, бъди здрава и много щастлива!

Red, пиши какво е станало на срещата.

Късмет и на Соня.

Днес или утре чакам да качат списъка с учебниците. Най-вероятно само езиковите ще са нови.

# 482
  • София
Jasmin tea, щастлива бъди! Жива, здрава, обичана, обичаща! Честит рожден ден! 🎂🥂🌹
🍀🌞
Успех на кой за където му е нужно! 🤗🙏 Стискам палци за отрицателни тестове на девойката, а и на всички хора! Но това май звучи като пожеланието на миските за световен мир - демек абсурдно. Много ми омръзна всичко вече, наистина. Като работещ в доболнична помощ, по-точно диагностика, всяка вълна увеличава работата и при нас и много се уморявам. Нищо не сме подготвяли за училище, тепърва ще излизам отпуска и съвсем ще се отдалеча от идеята за него. За учебници и аз дебна, но нищо.

# 483
  • софия
jasmin tea, честит празник! Желая ти здраве, спокойствие, обич и много щастливи и положителни емоции с любими хора!

Стиснати палци за Соня.

Ред, благодаря.

# 484
  • гр.София
Честит празник, jasmin tea  Flowers Hibiscus !
Стиснати палци за Соня.
Аз съм още отпуска,прескачаме морските багажи,мързи ни здраво, снова между очен лекар и зъболекар, а девойката е Примък- отмък. Става от едното легло и ляга на другото,после обратно. От утре ще я отпратя при другата рода до 15-ти септ.Да си чете там литературата и да играе с баба си на табла.

# 485
  • София
Абе то и СЗО препоръчва децата да се ваксинират...
Jasmin tea, да си жива и здрава, обичана и щастлива! Хубав празник! Flowers Sunflower Balloon :beer

# 486
Честит празник и от мен!
Аз снощи празнувах рожден ден на първородната...днес ще работя едва едва, а имам ужасно много работа...ама пък повода беше хубав Simple Smile

# 487
  • гр.София
Да е здрава и щастлива,Хепи!

# 488
  • София
Жасминче, честит празник! Бъди мноооого щастлива!
Стиснати палци и от мен за Соня.
И специално да изкажа благодарности си към Грийн и Ред и тяхната ангажираност с каузата ПО. Грийн от вчера е започнала с интервютата, а Ред днес ще се пече на бавен огън в МОН. Благодаря ви момичета!

# 489
  • софия
И специално да изкажа благодарности си към Грийн и Ред и тяхната ангажираност с каузата ПО. Грийн от вчера е започнала с интервютата, а Ред днес ще се пече на бавен огън в МОН. Благодаря ви момичета!
Къде? Има ли линк?
Благодаря, грийн Flowers Hibiscus

# 490
  • София
Хепи, честит празник и на теб! Късмет и поводи за радост на рожденичката! 🍀🌹🎂
И аз благодаря на всички за организацията! Не знам дали днес ще имаме толкова работа като вчера, но ако свършим по-навреме ще дойда.

# 491
Ред, Green, благодаря, момичета!❤
Линк с интервютата има ли?

Хепи, честита да е девойката ти!

# 492
  • София
Момичета, за довечера - ще се пробваме с малчо да дойдем към 18,20 - или от този порядък - зависи кога успеем. Има ли някакво конкретно място, на което да се търсим? Кой ще идва?

# 493
Честито на всички празнуващи тези дни! Да са живи и здрави, много щастливи!
Стиснати палци и на чакащите резултати от тестове. Май имаме доста "австрийчета", които се завръщат, та стиснати палци и за тях да се приберат благополучно и здрави.
На Ред и Грийн 🌹🌹🌹❤️❤️❤️ за усилията, които полагат заради всички нас.

# 494
  • София
Вчера по Дарик, днес по БНР.
https://bnr.bg/post/101520046
https://darikradio.bg/da-zapazim-uchilisteto-kato-srediste-za-decata.html

Последна редакция: вт, 31 авг 2021, 09:52 от мама МОНИ

Общи условия

Активация на акаунт