Ваканцията след ОСМИ клас - част 7!

• 28 603
  • 754
  •   1
Отговори
# 495
Честито на девойката на Хепи! Много успехи и усмивки!
Абе то и СЗО препоръчва децата да се ваксинират...
Jasmin tea, да си жива и здрава, обичана и щастлива! Хубав празник! Flowers Sunflower Balloon :beer
Мерси!❤
Забелязахте ли, че препоръките на СЗО са за ваксиниране само на деца с придружаващи заболявания?

Успех на момичетата, които ни представят на протеста. Аз съм още на морето, иначе бих се присъединила.

# 496
СЗО трябва да се съобрази с целия свят, за който не достигат ваксини. Както нашето МОН, което трябва да мисли и за СМГ, и за алкохола( Рома).
Мислех, че СЗО не е на почит, пък сега изведнъж е аргумент.

# 497
Знаеш ли, Хепи, днес не ми се отговаря на заяждания.
Слънчев ден имайте всички!

# 498
  • София
Честит рожден ден,  Jasmine tea! Бъди щастлива!
Хепи, много да ти е успешна бъдещата ветеринарна лекарка!
Стискам палци на всички днес.

# 499
Happy, да ти е жива и здрава! Честито и на останалите празнуващи!
Благодаря и аз на активните момичета!
Ние сме си още на морето, добре ни е. Девойката е прочела цели 15 страници от Дядо Горио. Сега чете Клиентът на Гришам, поне на английски.

# 500
  • Между гори и планини
Честит празник на празнуващите! Да са здрави, щастливи и успешни ❤️
Мен ме е налегнал мързел, само ми се спи, яде и спи. Не ми влияят добре температурните амплитуди и съм с много ниско кръвно.
Моя е оставен от баба си да трамбова улиците на Варна сам. Всеки ден е на дълги разходки, което е чудесно. Вероятно не му липсва компютъра. Вчера слушали плочи, а майка ми има жестока колекция от такива които са били забранени по времето на комунизма. Дори мъжът ми е впечатлен.

# 501
  • София
Хепи, да ти е жива и здрава девойката! Пожелавам й да продължава със същата отдаденост да милее за животните!

# 502
  • София
Jasmin, честита да си!
Хепи, да ти е жива и здрава младата дама!
Grinning

# 503
Силно се надявам, че няма да им изискват разни учебни тетрадки като на първолаци.
Ако не броим АЕ, който винаги си върви с два броя уч тетрадки(като първи език), нашите деца мин година, в 9 клас имаха учебна тетрадка по руски (втори език) и по.... Химия. По друго не държаха. Т.е,до конкретен учител е дори в едно училище. Иначе по всички предмети принципно има тетрадки.

# 504
  • София
Jasmin tea, честит рожден ден! Здраве и късмет!

Хепи, да ти е здрава щерката и много щастлива!

Ред, успех и здрави нерви ти пожелавам за днес! Благодаря, че защитаваш интересите на децата!

Грийн, и на теб благодаря!

Още съм на морето и няма да мога да се присъединя към протеста довечера. Blush

# 505
  • гр.София
Зазу, няма организация за среща.  Ред предполагам ще е ангажирана да отговаря на медии.   Мярнах в седмокласната,че ще ходят още в 17.30.
Аз имам час при лекар в 17 ,но се надявам да дойдем навреме.
Успех,Ред! И браво на Грийн за включванията по радиата. Аз слушах само по БНР.

# 506
  • София
Имаме и отразяване в БТА. Благодаря на Amanda за връзка там.

# 507
  • София
Благодаря, blanc!
При мен плановете динамично се променят. Младежът може да акустира от лагера в Австрия около 18.00-18,30 и няма ключове, та може и да пропусна протеста. Ще го решавам явно в движение Relaxed .

# 508
  • София
Имаме и отразяване в БТА. Благодаря на Amanda за връзка там.

Може да се прочете само от абонати.

# 509
  • София
Да, и при мен излизат само първите няколко изречения.

Общи условия

Активация на акаунт