Ваканцията след ОСМИ клас - част 7!

• 28 241
  • 754
  •   1
Отговори
# 645
  • гр.София
Няма как да спазват дистанция в определени спортове.
Но е хубаво,че се опитват да натиснат вълната,ако помогне,ще постигнем присъствено.  Да видим как ще спазят мерките.

# 646
Мен по принцип ме гризе съвестта ако бездействам и винаги гледам да намеря нещо, което да развива знанията ми в дадена посока.
Постоянно слушам курсове, които са ми интересни и професионално и извън професията.
Ако имате време и си харесате някоя тема, заповядайте:
1. https://www.coursera.org/
2. https://www.edx.org/
3. https://www.engvid.com (добре направени уроци за поддържане на английски език, самата платформа дава възможност за упражнения и коментари с потребители)

# 647
Да, трябваше си
Аз също не успях да чуя, ще чакам заповедта
Имам едно пътуване до Италия другата седмица, май ще увисне, но ...здраве да е, ще го преживея

# 648
  • Отвъд алеята зад шкафа
Защо да увисне пътуването до Италия?

# 649
Всеки ден излитат нови мерки в България и Италия, или авиокомпаниите Simple Smile
Буквално не знам до 11ти кой в коя зона ще е , какви тестове и формуляри ще иска Simple Smile
Чувствам се като във вица със зайчето, дето се е увъртяло в една документация, иначе пак го...нали...
И ние, много формуляр, много нещо, и накрая едно голямо нищо Simple Smile

# 650
Шмърц, благодаря. Ще ги прегледам и ще си запазя каквото ми хареса. Само да избутам още веднъж НВО. Моят спортист с тези всекидневни тренировки от по няколко часа ще види зор. В съчетание с разсеяност и отвеяност задачата става доста трудна.

Последна редакция: чт, 02 сеп 2021, 10:31 от ston

# 651
  • София
Аз си казвам, че ако се спрат на вариант "грипна ваканция", а не ДО, съм доволна.

# 652
  • София
Стига да не стане прекалено дълга, че и тогава се омързеливват Stuck Out Tongue .

# 653
  • София
Гледах брифинга. Най ме зарадва изказването, че децата тръгват присъствено и не трябва те да плащат грешките на възрастните. Заведенията ще работят без намаление до 22 ч. Стон, гимнастикът ще може да тренира. Остават присъствени и образователните школи.

# 654
  • Отвъд алеята зад шкафа
Всеки ден излитат нови мерки в България и Италия, или авиокомпаниите Simple Smile
Буквално не знам до 11ти кой в коя зона ще е , какви тестове и формуляри ще иска Simple Smile
Чувствам се като във вица със зайчето, дето се е увъртяло в една документация, иначе пак го...нали...
И ние, много формуляр, много нещо, и накрая едно голямо нищо Simple Smile

С грийн пас не би трябвало да има проблем.

На наборката й беше изтекъл ангигенния на влизане от Италия, трябваше да направим нов като се върнахме.

# 655
  • София
Права си, разбира се, но аз и с това нямам проблем ако се случи. Има варианти как да реагират учителите ако "ваканцията" се очаква да е по-дълга като им дадат проекти, домашни и т.н. уражнения. Но все пак ваканция, а не ДО, където уж се преподава нов материал.

# 656
Аз малко пак подхождам с недоверие.
Мисля си, че обявиха, че учениците ще започнат присъствено само и само да спре натиска на родителите върху МОН и МЗ и да няма протести.
Вероятно малко преди 15 септември, вече епидемиологичната обстановка няма да позволява това да се случи и... късно е либе за китка.
Забелязах, че министъра на здравеопазването просто си говори като да отговори на въпросите, не да реши проблемите. Питаха го как ще се тестват учениците - ама разбира се, с неинванзивни тестове, които изследват само слюнката, няма да мъчим децата. Последва въпрос как ще стане това, след като такива тестове не са одобрени в БГ и отговорът беше - "това е риторичен въпрос".

Аз не съм обнадеждена, ама не ми обръщайте внимание, недоверчива съм си по природа. Blush

# 657
Или ще почнат присъствено...2-3 дена...и натам...но не ме вълнува
Ако са онлайн, почвам да обикалям родата. Малко в тоя град, малко в оня. И така.

# 658
  • Пловдив
То хубаво, ама в Пловдив училищата, които почват на 01. 09 извън Спортното, пише, че са иновативни, не знам кои са това, понеже сме велика червена зона, са  на график. 5 клас присъсвено 3 дни тази седмица, 6 и 7 онлайн, после обратно. Дали нашите идиоти ще върнат всички, или ще се правят на оглушели..
А какво казаха за сватбите? Другата седмица сме на сватба и още не знам дали ще има, хахахаах. Да не съм на мястото на младоженците. Не разбраха, че сватба се прави лятото. 😀

# 659
  • София
Шмърци, права си. До 15ти много неща могат да се променят затова натискът трябва да остане.
П.П. Кога ще ставаме деветокласна тема?

Общи условия

Активация на акаунт