Ваканцията след ОСМИ клас - част 7!

• 28 240
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
Шмърц, и аз имам същото усещане. Баламосват ни, за да се успокоим, а после ще действат както те си знаят.

# 661
  • у дома
Според мен грипните ваканции каквито бяха никога няма да ги има-що ли си мисляче те ще са новото оме на познатото ни и писнало ДО-ако е за седмица до десет дни се преживява,но повече просто е недопустимо вече.

Последна редакция: чт, 02 сеп 2021, 11:41 от svetlaem

# 662
Шмърци,
И аз съм Тома Неверни. Практиката последните 2 години показа, че всяка заповед е предпоследна.
Миналата година май бяха присъствено до 31.10… Тогава беснеех, че 45 дни учебна година са нищо. Сега се моля на всички светии да изкарат присъствено до тогава.
Децата да се нарадват едно на друго, да им позагреят мозъците за учене и да си припомнят нещо от разказвателните в 7 клас.
Дълбоко се съмнявам, че наборката помни нещо от тогава, а да седне да преговаря-няма начин…

# 663
  • София
За гимназистите напълно подкрепям постановката грипна ваканция вместо ДО.

# 664
Винаги сме разбирали как ще учим около 18:00 ч предната вечер. Така че на 15 септември след тържественото откриване на учебната година ще бъде ясно. Това сме видяли няколко пъти. Да купят тестовете поне, за да могат да тръгнат на училище.

# 665
  • у дома...
Шмърц, и аз съм на същото мнение. Имайте предвид, че към средата на месеца ще има нов служебен кабинет. Следващия министър може друго да каже. А и има две седмици до тогава.

# 666
  • Пловдив
Здравейте момичета, чета ви редовно и ме е яд как децата ги лишават от най-важните години в училище. Има време до 15 и ви пожелавам една присъствена учебна година.
След едно прекрасно лято в България, където се радвахме на слънце днес при нас започна новата учебна година. Двете ми момичета отидоха с настроение и с нетърпение да видят съучениците си и новите учители. За разлика от мерките в България, тук след година строги мерки ги отпускат. E аз съм все още ха хоум офис, но се надяваме скоро и нас да върнат. Можем да каним повече от трима на гости и да пием кафе без резервация. Миналата година бяха с маски нон-стоп през целия учебен ден (те учат от 8.30 до 16.15), но от днес ще са с маски само в коридорите. Ваксинирани са доста деца от 12 до 15 в нашето училище, но и в района и това дава малко спокойствие за една успешна година. За моето момиче е много важна, тази година ще е последната в която че учи всички предмети и ще има изпити по всеки от тях. След 5 години латински и немски ще трябва да се раздели с тях след изпити, но това е за по нататък. Ще изберем и предметите вече за матурите и профилирането и през следващите години. Времето лети толкова бързо, все едно вчера се учеше да пише и чете.
За продължаващото учение и квалификации съм за, човек е добре винаги да се развива и в днешно време е толкова лесно. Аз съм си запазила два курса за времето когато децата ще са в университета, а ние сами в къщи.

# 667
Red, аз също подкрепям грипна вместо ДО!
Стига да не се окаже, че грипната ваканция е повече от обичайните 10 дни и после рЕзко да премине в ДО😄😄😄
Няма наваксване след това.
Ужас! Превърнала съм се в родител-песимист😞

quote author=Red link=topic=1363089.msg43403694#msg43403694 date=1630569409]
За гимназистите напълно подкрепям постановката грипна ваканция вместо ДО.
[/quote]

# 668
  • sofia
Шмърц, и аз съм на същото мнение. Имайте предвид, че към средата на месеца ще има нов служебен кабинет. Следващия министър може друго да каже. А и има две седмици до тогава.
   Напоследък нищо не следя....защо нов кабинет?

# 669
  • София
Да, формално ще има нов служебен кабинет, след като и третото връчване на мандат няма да доведе до съставяне на редовно правителство. Към момента според неофициална информация поне на един от ключовите за нас министерски постове няма да остане същия човек.

# 670
  • София
  Напоследък нищо не следя....защо нов кабинет?

Защото НС ще се разпусне и ще се насрочат избори, а президентът е длъжен да сформира служебно правителство. В него може да са болшинството от сегашните министри, а може да има и много нови. Никой не знае. Кацаров обаче може и да си ходи, така че сте прави, че нищо не се знае и не е решено към този момент. Ще се тръпне до последно.

# 671
  • у дома...
Дано само това да не е с цел да се нашокат канчетата на родителите с думите "НИе нали ви казахме, вие - не та не!".

# 672
  • Отвъд алеята зад шкафа
Можете ли да ми препоръчате някой лекар за болки в кръста?

# 673
  • София
Невролог ли търсиш?

# 674
  • София
Алибегов заплашва с протести и блокиране на цялата страна...

Общи условия

Активация на акаунт