Ваканцията след ОСМИ клас - част 7!

• 28 236
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
П.П. Кога ще ставаме деветокласна тема?
Пускайте вече деветокласна тема. Simple Smile
Обикновено изчаквам седмокласната да премине към осмокласно заглавие/тогава преименувам и всички наборни теми/, но ние имаме още доста страници за изписване, а вие вашата ще я приключите по-бързо.

# 676
  • у дома...
Алибегов заплашва с протести и блокиране на цялата страна...
Иска ДО за учениците ли? Simple Smile

Да похваля отново нашето училище - абсолютен ДЗЕН са тази година. Снощи питах класната за учебниците. Колегите още не са били казали по кои ще учат.

# 677
  • у дома
Можете ли да ми препоръчате някой лекар за болки в кръста?
Ако си сигурна,че не е дископатия мога да ти напиша бабешки лек,който преди 12год ми помогна за два дни да хвърля патериците и да проходя-,така ме болеше,че не можех да ходя без патерици.

# 678
  • Между гори и планини
Ако е за невролог в София, мога да пусна връзки за проф.Герганов . Преди 2 години вредих при него приятелка с тежка дискова херния.

# 679
  • София
Предлагайте деветокласни заглавия за новата тема Grinning.

# 680
  • Между гори и планини
Предлагайте деветокласни заглавия за новата тема Grinning.
Деветокласници на старт!
Много ми е странно, имам деветокласник, въобще не разбрах как стана от бебе в гимназист. Реално и миналата година беше в гимназия, но аз съм била в основно до 8 клас и не го усещах толкова пораснал. И сега, не стига , че до него съм джудже ( дебело), говори ми с мъжки глас... Пък аз още съм на 25г 😂

# 681
Ние имаме информация за първия учебен ден. Без тържества, по класните стаи с класните ръководители. Деветите класове са от 10.00 часа. Да носят ученически лични карти, които класният ще събере за печати. В Школо вече сме 9 клас! Има и списък с учебниците.
Бебета и още училище и аз не искам Simple Smile .

Последна редакция: чт, 02 сеп 2021, 12:08 от Betty L.

# 682
Ей,и талибаните обявиха,че след два дни ще имат правителство.Нашите талибани обаче нищо не направиха в желанието си да разделят кокала.Чувствам се "специална" - всяка втора дума е за грижа за пенсионерите.Даже когато бях учител толкова "грижа " не видях. Imp За това пък ММ все питаше къде си крия заплатата.Чуя ли "заплатите на учителите " и "ДС" знам,че положението е повече от трагично.Сега ги позабравиха и се надявам да се завърне нещо нормално и разумно.
              ПП.И аз не искам "обучение",но си имам в къщи един вечен читател /ММ/ и постоянно ме обучава - ту история,ту икономика,нумизматика и......се затруднявам да си спомня всичко.Казвам "не искам да съм грамотна и ме остави на мира",но изобщо не ми се получава.Чудя се как помни такива подробности и как изобщо му се чете.

# 683
  • гр.София
Ау, к'ва съм! Оправихме картона при Джипито, направихме снимки за документи,а за ученическа карта въобще не съм се сетила.

# 684
  • Отвъд алеята зад шкафа
Не знам дали съм за невролог, но от един месец имам проблеми,  направих криза при едно рязко изправяне. От две години имам болки и в едната тазобедрена става и може да е свързано.

# 685
  • Между гори и планини
Може някой нерв да си прескрипала. Първо някакви изследвания, снимки , са имаш диагноза. За по- леки случаи може да се мине без операция, само с лекарства и физиотерапия. Иначе Герганов е семеен приятел на много близка приятелка, но работи и в Германия и в Пирогов .

# 686
  • София
Ако е за невролог в София, мога да пусна връзки за проф.Герганов . Преди 2 години вредих при него приятелка с тежка дискова херния.
И от мен препоръка за Герганов.

# 687
Профилактичните карти ги взех вчера от личния лекар. За ученически карти ще му мислят, когато ги поискат. Май още имам техни снимки вкъщи, може и да не са съвсем актуални, но пък и тези ученически карти абсолютно никъде не се показват при нас. За Школо миналата година им искаха по една дигитална снимка.

# 688
  • София
Не го приемайте наистина ама така ми дойде "С маски, тестове или противогази ДЕВЕТИ КЛАС ни налази" Simple Smile

# 689
  • София
Аз покрай оня ужас със схванатия ми врат съм много доволна от Силвия Михайлова във Fihealth.
Тогава за 40 минути минах през 4 кабинета, назначиха ми и физиотерапия по ЗК.

Общи условия

Активация на акаунт