Да изляза ли с него?

• 9 276
  • 189
  •   1
Отговори
# 75
Нищо лошо не правиш, че да те "хващат". Отстоявай себе си!

# 76
Нищо лошо не правиш, че да те "хващат". Отстоявай себе си!

Права си!

Живея в най-големия град .

# 77
От чисто любопитство (и наточване на ноктите) , какво работи майка ти, че може да те уреди и теб (явно за работа не си малка)?

# 78
От чисто любопитство (и наточване на ноктите) , какво работи майка ти, че може да те уреди и теб (явно за работа не си малка)?

Инициативата за работата беше изцяло моя. Позицията, която заемам е различна и по-лека от тази на майка ми

# 79
  • София
Еми, аз я чета от година, значи излиза, че от 16 годишна пуска теми в бг мама за съвет как се свалят мъже......хммм дотук не е на добре.
Ами то с такава майка, с която не може да си кажеш 2 женски приказки, къде да пита момичето? Вероятно приятелките й са връстнички и нямат кой знае какъв опит за да пита тях. Трябва й менние от по-опитен, а когато родителя абдикира от подобни разговори - тя търси решение по форумите.

# 80
Аз не мисля, че майка ти е параноична.Има много непочтени хора и тя иска да те предпази. Внимавай с този младеж да не е поредния бройкаджия, защото на тази възраст само секс им е в главата. Относно обидите - не бих ги приела навътре. Моята майка не само, че ме е обиждала, а до 15-16 г. ме ступваше периодично, понякога лошо. Честно казано не смеех да шукна. Може и да ти се вижда като нещо ужасно от твоите години, но като станеш родител, ще разбереш. Просто се опитват да ни предпазят. Мога да кажа, че моята майка ме е предпазила от големи глупости, затова съм й само благодарна. И връзки съм имала, сега и съпруг, и дете. Нищо няма да ти избяга. Ако все пак те излъже този момък, запознай се внимателно със средствата за контрацепция.

Последна редакция: нд, 29 авг 2021, 17:04 от Atamagaokashii

# 81
  • София
Аз не мисля, че майка ти е параноична.Има много непочтени хора и тя иска да те предпази. Внимавай с този младеж да не е поредния бройкаджия, защото на тази възраст само секс им е в главата. Относно обидите - не бих ги приела навътре. Моята майка не само, че ме е обиждала, а до 15-16 г. ме ступваше периодично, понякога лошо. Честно казано не смеех да шукна. Може и да ти се вижда като нещо ужасно от твоите години, но като станеш родител, ще разбереш. Просто се опитват да ни предпазят. Мога да кажа, че моята майка ме е предпазила от големи глупости, затова съм й само благодарна. И връзки съм имала, сега и съпруг и дете. Нищо няма да ти избяга. Ако все пак те излъже този момък, запознай се внимателно със средствата за контрацепция.
Типичното мислене на дете с домашно насилие. Бий мА значи мЪ УбичЪ! Бой до пубертета е извратено направо. И от какво те е предпазила не знам, ама има момичета които споделят много с майките си и не са държани на въже, нито системно пребивани, а са получавали адекватни съвети и насоки от опитен възрастен, което им е помогнало доста повече от бой, стой си вкъщи и никакви момчета. Бой, обиди и смачкано поведение не водят до нищо добро за детето, а за родителя показват само простащина и безсилие да възпитава нормално, за това използва физическа и вербална сила над малолетен, който е и зависим от простака. По казуса с момечто - могло да бъде бройкаждия - е що, тя на 17 за първия дето и предложил кафе ли следва да се ожени?

# 82
Авторке, стана ми любопитно и ти разгледах другите теми. Някои тук бяха забелязали, че само те влече към големи батковци. Ами, като ти гледам темите, хич не останах с впечатление да те държат много изкъсо. Даже май имаш много свободно време. Знам, че на тая възраст е нормално това залитане към по-големите и все пак внимавай. Като гледам си много влюбчива. Предполагам искаш сериозна връзка с някой, който държи на теб.

# 83
А бе какви големи батковци бе? Направо като вземете да се вживявате по темите, то да не пита човек нещо. Големи сценарии! Наскоро завършил висше, балакалавър се става за 4 години. Момчето може да е на 23 -24.

# 84
  • София
А бе какви големи батковци бе? Направо като вземете да се вживявате по темите, то да не пита човек нещо. Големи сценарии! Наскоро завършил висше, балакалавър се става за 4 години. Момчето може да е на 23 -24.
E тъй де, ама тука го изкараха едва ли не педофил, който се задява със 17 годишно дете SatisfiedSatisfiedSatisfied

# 85
Какво дете? Бачка, домакинства, жилище има. Само гадже да има е забранено. Интересни понятия имате за 'дете'.

# 86
  • София
Това с педофила сигурно дойде точно от майка на момиче в тази възраст, на която ѝ е трудно да си представи, че секса е на дневен ред за "детето".

# 87
Всъщност дойде по друг повод, за 16годишна с 25годишен, което си е почти 10 години разлика и различни мирогледи. Студент и ученичка не са с голяма разлика в акъла и ценностите.

# 88
Какво дете? Бачка, домакинства, жилище има. Само гадже да има е забранено. Интересни понятия имате за 'дете'.
Съвсем реалистични са ми понятията за "дете", най-малкото защото разполагам с два броя такива. Дъщеря ми е малко по-малка от авторката - на 15 и половина е. Нито рак, нито риба. Чудиш се презервативи ли да му купиш или биберон да му дадеш. Направи си пиърсинг на веждата госпожицата, много е важна, а като заспива, гушва розовия плюшен заек, дето го има от тригодишна. Та да, 23-24-годишен е дърт за 16-17-годишна, защото са на съвсем различни етапи от живота си. Не е като 33-годишен с 24-годишна. В последния случай и двамата са възрастни хора.

Гал, напротив, студенти и ученици имат огромна разлика в акъла и ценностите.

# 89
На какви различни етапи са, Уиш? Купони и секс.
Докато жена на 23 и мъж на 33 може да са пълнолетни, но обикновено се разминават по въпроса за съжителството, брака и децата. Справка СО.

Общи условия

Активация на акаунт