Приятели с бенефити

• 23 200
  • 973
  •   1
Отговори
# 165
  • Обран бостан ;)
СПАМ

Като гледам колко често се споменава думата "вибратор", няма да се учудя ако скоро се появи тема " С какво ви дразнят вибраторите".

# 166
Мъжете ги е яд на производителите на вибратори, защото дори и тази единствена функция в живота на жената им биде отнета, от гадните производители на вибратори.

# 167
  • Варна
Реклама на вибратори-спам. Не мога да повярвам, че има толкова заблудени, зрели жени. По-точно-неопитни. В килера ли сте живяли?

# 168
Вибраторът не може да ми каже "Наздраве". А в перспектива - не може поне една крушка да смени. 😂

# 169
... и да изхвърли буклука.

# 170
Да де, ама ако онзи, който може да сменя крушки, да хвърля боклука и да казва наздраве (вече) не го вдига? Тогава вибраторът ще е като патерица за връзката.

# 171
  • София
Криси, Равето обича внимание и се храни от емоции. На нея всяка връзка й е някаква драма, иначе й е скука.

С какво ме дразни вибратора? Ако започна да описвам как точно го изпозвам за "дразнене", ще ме баннат Laughing

# 172
Ами от казусът на Равето, тоя ни крушка сменя, ни изхвърля боклука, има си функция, която може да бъде заменена с пластмаса.
Доколкото разбирам жив човек, при посочените условия не удовлетворява ни една. А пък в темата все зрели жени пишат.

# 173
Раве, не ги случай, тоя малкия, освен, че няма пари, ще трябва да го играеш и майка му, айде няма нужда.
Абсолютно! Grinning
Плюс това аз секс всеки ден не ща! Досадно е! Трябва ми вече по-друг компаньон, ама и приятелка може да свърши работа, ако ще е само за компания.Blush

# 174
Тоя е ясно, че не става. Но докато се мота с него, няма шанс за друг.

# 175
  • София
Абе пластмасата (некъв друг материал е, ама да не бъдем подробни Satisfied) няма да те нацелува, няма да ти намачка циците, да те вдигне на ръце, да те метне на леглото, да те обърне по корем, да ти смъкне гащичките, да ти стисне бузките, да ги разтвори... Забележете, още не сме стигнали до секса Joy Иначе няма лошо, който го устройва, ама сравненията ми идват неадекватни.

# 176
Е как хем само за секс, хем са си екслузивни и не могат да правят секс със други? То това звучи като някаква много прецакана и нещастна връзка - хем само се ползвате сексуално, хем няма близост, разговори, кино, екскурзии и т.н. Че и с друг не можеш да си стартираш нещо, щото си си обещала оная работа само на "приятеля". Нещо не ми е наред.
Предполага се, че ако изскочи по-добро предложение, ще прекрати приятелството с екстри и ще го замени с новата оферта.
Равена може и да прекрати, мъжът обаче- не вярвам. Мъжете безплатен секс не прекратяват ! Но, може да разреди, ако поостарее, евентуално (или ако новата е млада и му взима тока) 😄

# 177
  • Обран бостан ;)

Ама пък винаги е в ерекция. Wink

п.п. Оправяйте се както искате. Жени бол. Wink

# 178
  • София

Ама пък винаги е в ерекция. Wink

Не е ли част от удоволствието жената да знае, че тя е докарала ерекцията?

# 179
Лъвица, за жена, която може да оцени цитираните от теб неща, естествено че живият човек е за предпочитане. Но нали на чувства го ударихте, а тук чувства няма. Аз пък макар и дърта, също го удрям на чувства, за това за такива като мен, хората са измислили вибратор. Другите да се оправят.

Общи условия

Активация на акаунт