Приятели с бенефити

• 22 396
  • 973
  •   1
Отговори
# 660
Остава само да я провъзгласим за расистка и сексистка ако отказва на чернички и ниски. Ръстофобка.

# 661
  • Paris, France
Не те подхващам с лошо, защото в това да ходиш и търсиш нови мъже няма нищо лошо след като не си женена.

Е, за какво да си вярна? Писа, че търсиш тръпка и бързо губиш интерес. Ако срещнеш the one и се влюбите един в друг и връзката се развие, изчезнат ти желанията да търсиш други мъже, ще си естествено вярна. В момента в главата ти си с единия крак навън. Сама писа, че се оглеждаш и за други.

Сегашният е приятел с бенефит, така си нарекла и темата. Според мене в такава връзка, за претенции и изисквания за вярност място няма. Не дължиш вярност и няма смисъл да я изискваш.

Ясно е, че тази връзка едва ли ще прерастне в нещо повече. Човекът заминава и емиграцията му е приоритет. Прекарате си добре, начесваш крастата и си оставаш с хубави спомени. Той е точно това, което искаш. А такъв друг може и да не намериш.

# 662
Остава само да я провъзгласим за расистка и сексистка ако отказва на чернички и ниски. Ръстофобка.
Няма начин, висока съм. Бъчви не ми трябват. Инак не съм расистка, нормално мога да комуникирам с всякакви раси. За връзка и особено за леглото, си имам предпочитания. Все пак говорим за идеалния вариант да прекарам остатъка от живота си (ако потръгне) с този човек. Инак сама мога да си живея. На мен освен това и не ми пречи.
Ясно е, че тази връзка едва ли ще прерастне в нещо повече. Човекът заминава и емиграцията му е приоритет. Прекарате си добре, начесваш крастата и си оставаш с хубави спомени. Той е точно това, което искаш. А такъв друг може и да не намериш.
Така е. Той е идеалният вариант за мен, стига да не беше емиграцията. Затова и смятам все пак да изчакам с търсенето.

# 663
  • Варна
Сексапилът е мощна сила.Претенциите на мъжете бързо падат при красиво женско тяло. Забравят за табута, мото или принципи.

# 664
  • София
Сексапилът е мощна сила.Претенциите на мъжете бързо падат при красиво женско тяло. Забравят за табута, мото или принципи.
И лице, и лице (красиво).

# 665
Да не бъдем.такива максималисти чак.

# 666
  • София
Обясни ѝ го.
До максимализмът е седнала претенцията.

# 667
Няма  лошо човек да знае какво иска и какво не. 

# 668
  • София
Разбира се.
Но и без да дадеш, няма да ти се даде.
Основен пазарен принцип в сферата на чувствата.

# 669
Даване/взимане процесът се коригира в движение за неразбиращите. И даването винаги върви първо. Колкото по-дълго отказват да го схванат, толкова и няма да им се получава. Хората в живота на всеки са неговото отражение, нищо повече.

# 670
Претенции ама само към външния вид и портфейла. За душата нищо не прочетох 😌

# 671
Нори, тия неща за душата са извън контрол. То е чувство. Не се ли появи след първия секс най-късно не го чакай, каквито и сметки да си правиш, харесваме някого нерационално.

# 672
  • София
Но пък съвсем рационално повечето биха избрали добър човек пред определена физиологична особеност.

Че затворника го видяхме…

# 673
дълго се взирах във твойта душа
имаш хубаво тяло и грозна глава

Това си го тананикам от години ето на тая мелодия.
Не че за някого конкретно...просто ми е смешна...цялата суета.

пп. Reine Margot, сменям грозна с конска вече, къде по естетично издържано е, +1
/офф на офф-а

# 674
Дядо ми казваше: "какъвто ти е умът, такъв ще ти е домът"

Общи условия

Активация на акаунт