Приятели с бенефити

• 22 355
  • 973
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Аз пък цяла тема не мога да разбера какъв е проблемът човек да има претенции? Много е здравословно даже, стига да имат нормално покритие.

# 691
Който вади мухата от супата, той не е гладен.

Африканска народна мъдрост.
😄😄😄👏👏👏

# 692
Аз пък цяла тема не мога да разбера какъв е проблемът човек да има претенции? Много е здравословно даже, стига да имат нормално покритие.

Скъпа, цялата тема е за това: ако сме на 50 сет години, до къде трябва да ни се простират претенциите? Тоест какво искаме, какво се предлага и къде кривата на търсенето се пресича с кривата на предлагането.

# 693
  • Обран бостан ;)

Претенциите не са проблем. Съветите обаче са.

Хареса си мадамата някой, пита в нета и се оказва, че освен това, което той притежава, а тя си е харесала, според примадоните трябва да отговаря на още 999 изисквания.
И като започнат едни проверки, едни тестове, дори момъка да е що-годе читав, минава в графа негодни и така, докато кандидатите се изчерпят.

# 694
Кви тестове. Кой има време за тестове.

# 695
Бънди, аз не съм в тоя кюп. На мен Равениния ми се види идеален, но недостатъчен, просто и трябва още един, двама, трима. Както е казал мечо Пух: колкото повече, толкова повече.

# 696
  • Paris, France
Бънди, аз не съм в тоя кюп. На мен Равениния ми се види идеален, но недостатъчен, просто и трябва още един, двама, трима. Както е казал мечо Пух: колкото повече, толкова повече.

+1.

Ми да, идеален си е човека за настоящия момент.

# 697
Просто тоя е за секс, но и трябва един за плаж, един за ски, един за походи и пещери, един за ресторанти, един за театър, един за кино, един за шопинг, един да я снима, един да и чисти снега пред къщата. Просто и трябват емоции на тая жена. А един няма как да предложи ексклузивна оферта, тоест да е три в едно, така да се каже.

# 698
  • Агент под прикритие
То точно това е проблема при някои хора: не само не са наясно, че има хора за всичко (и съответно търсят г-н/г-жа/г-ца Всичко в едно), но и решават, че някой, който става само за едно, може да стане и за друго, което е в основата на всички драми и филми в живота им.

# 699
А, да, понеже тя нали може да предложи красота, младост,  ум и благ характер на куп. Жена, която нарича бившия си мъж "пилешки мозък, дето го предал на дъщеря им".....
Значи, смятай ?
Ако ще да е с най-божественото тяло, ама ти нали трябва и да си кажеш нещо с тоя човек ? Смятай, изведнъж след 28 години брак е разбрала, че мъжът й е с пилешки мозък ?
Тук възрастта дори не е проблем.
Та, кой да "отговори" на нейните критерии ?
Дъното.
(Щото той секса колко минути е ? А през останалото време ко праим ?)

Последна редакция: вт, 31 авг 2021, 12:31 от buttercake

# 700
Точно така Феникс, а и да добавя само: трябва и и един душеприказчик, за да се оплаква от всички останали на него. Тоест не е лесно и за мен ако си на 50 сет години или приемаш да си стоиш с мъжа ти или се развеждаш и търсиш няколко мъже, защото на практика от всеки един ще бъдеш разочарована в някакъв аспект. Или пък стоиш сама, тоест ставаш си самодостатъчна. Всичко зависи от темперамента на съответната жена.

# 701
Критерии – да.
Претенциите обикновено отиват на завишена самооценка или снобарство. И си остават просто претенции.

# 702
Само дето не става ясно като си е харесала Равена някого и получава от него онова, което ѝ се е искало, какво дири у форумо и какво всъщност пита?
Да е искала одобрението на околните за поредния си тъпкач, не е. Нея мнението на околните не я интересува изобщо. Поне така твърди. А и за оценка и одобрение на кандидат-женихите си има тати.
Да е търсила съвет какво да прави за да има дълготрайна връзка, не е. Нейната процедура е изпитана и високоефективна - награбваш го още на първата среща и му навираш езика си в гърлото му, а на втората среща сте вече в леглото в мотела и проверяваш уменията му в секса.
Ако горните изпитания минат добре, следва проучване на имотно състояние и финансова осигуреност с цел да не се окаже някой изпостник, търсещ да се докопа до париците на Равена. Което обикновено се оказва точно така, поради което поредния тъпкач бива натирен след броени седмици и се минава на следващия.

Схемата е проста, но безотказна. И е чудесен повод да занимава форумната общност със собствената си личност в продължение на доста дълго време.

Нещо да пропуснах?

# 703

Скъпа, цялата тема е за това: ако сме на 50 сет години, до къде трябва да ни се простират претенциите? Тоест какво искаме, какво се предлага и къде кривата на търсенето се пресича с кривата на предлагането.
Ще прозвуча нагло, дори арогантно, но все тая. Наскоро навърших 50. Лимитът на претенциите ми? The sky is the limit. Освен това, до ден днешен винаги получавам това, което искам. Дреме ми кой какво мисли за претенциите и лимита им. Важното е да знаеш какво искаш и да можеш да го получиш.

# 704
  • Варна
Сексапилът е мощна сила.Претенциите на мъжете бързо падат при красиво женско тяло. Забравят за табута, мото или принципи.
И лице, и лице (красиво).
Е, те са в комплект.😄

Общи условия

Активация на акаунт