Обсъждане на имотни обяви-24

• 40 148
  • 753
  •   1
Отговори
# 345
Фризери през нощта едва ли, но зареждане всяка сутрин със сигурност!

Обикновено и климатиците се чуват

# 346
Какво мислите за тази обява:
4-стаен, между Студ. Град и Дианабад, 189 000

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1d15936110323621 … amp;f8=2&f9=1

# 347
  • София
Не виждам прозорци на една от спалните.
Това за мене е НЕ.
Местоположението бива,  за цената - зависи дали за вас е прилична.

# 348
  • Германия
Това е жилище с площ има няма 80-85 квадрата, мноооого далеч от 140, което си е доста подвеждащо ако човек действително очаква просторен апартамент. Иначе поне на хартия не изглежда зле

Последна редакция: сб, 25 сеп 2021, 14:05 от TeoM83

# 349
Нали си видяла, че най-малката "спалня" е без прозорец? Не знам как са я кръстили "спалня" в този случай. Няма да има проветрение. Сега се загледах, че в единия чертеж (без цветове) в тази "спалня" има прозорец, а в чертежа с цветовете - няма. Странно е. И тази шахта в ъгъла до тоалетната (квадратчето) за какво ли е?
Покрив(на) тераса за лично ползване е ОК, ама няма да я има, вероятно, в н.а. Ако протече, съседите отдолу ще гонят вас за ремонт. И ремонтът ще става през вашия апартамент.
Просто го имайте предвид.
Иначе останалото разпределение ми е ОК на мен.

# 350
  • София
Не харесвам района, но това е субективно и няма никакво значение в случая.
Самото жилището ми харесва като разпределение, покривът за ползване ми е странен юридически и също ми се губят квадрати. Дават 122 чисто, но аз не успявам да стигна до тях.
Спалнята без прозорец, смятам е техническа грешка в схемата, предвид че гледайки към плоския покрив няма причина да липсва такъв.

# 351
Прозорец в спалнята има, техническа грешка е, но така или иначе 9.6 кв. м не стават за спалня, а за офис може би.

# 352
На мен ми харесва. Килерът веднага бих направила на втора малка баня с тоалетна има идеални размери 213/127 см и вратата се прави да се отваря навън,  а тоалетната до кухнята на ниша за гардероб отворена към малката спалня. Откъм коридора се оформя ниша достатъчна да се сложи пералня със сушилня, които да се скрият с врата.

П.П. До бюрото в малката спалня има нещо, което не знам какво е, но ако не може да се махне, пак не пречи и може да се сложи ъглов гардероб залепен за него вътре в нишата на мястото на махнатата тоалетна. И леглото да е 140 широко, за да не пречи на този пакет или там каквото е...

Последна редакция: сб, 25 сеп 2021, 14:58 от drago_2008

# 353
  • Германия
На мен лично ми е непонятно как някой доброволно би се отказал от килер или някакво друго помещение, което да играе ролята на “склад”. Те тия нови апартаменти обикновено нямат нито дрешниците нито дори обособен ъгъл за връхни дрехи и обувки. Не знам, аз не бих махнала килера, който така или иначе не е кой знае колко голям

# 354
  • Sofia
Апартамента има някои недостатъци, като размер на една от спалните, основното изложение (север-запад), етажа с покрива, местоположението на сградата, но има и някои хубави неща, като броя на спалните, размера на хола, мястото на кухненския бокс и наличието на прозорец, като всичко изборено до някаква степен е въпрос на вкус и разбирания.

Това което мен ме отблъсква категорично и съм 100% против този апартамент е наглостта да продават обща част в размер на 47кв.м като частна - а именно покрив (а не тераса), която не е редно и нормално да я плащате.

Ако ви свалят от цената 47*1330 евро = 62510 евро, то ми се струва ок, с оглед на минусите.

Последна редакция: нд, 26 сеп 2021, 02:15 от julian

# 355
Благодаря много за мненията, не бях се сетила за някои неща.

За квадратурата - площта е 122 кв.м. + 20 кв. м. общи части. Покрива 47 кв. м. е отделно, с право за ползване

# 356
Много е добро разпределението, както вече писах. Малката спалня може да е спалня за гости, офис, стая за фитнес, може да се направи гардеробна (с или без присъединяване към спалнята) - мултифункционална е, според нуждите. Има си килер/склад отделно, както Драго е написала, и там може да се направят различни неща.

Проблемна за мен е само общата тераса/покрив - въпросът не е ако протече, а когато протече. Това обикновено предизвиква сериозни скандали в етажната собственост - кой да плаща, самият ремонт и т.н.

Същият апартамент, но на по-нисък етаж, е по-разумно, поне според мен.

За района и аз не мога да кажа нищо, не го познавам.

# 357
Мога да ти дам мнение за района тъй като гледахме новострояща се сграда малко по-надолу до Сирийското посолство и не бяхме възхитени. Няма особено удобен транспорт в близост (за мен удобен е метро 😁), сградите наоколо бяха буквално една в друга, макар и по-ниска етажност, задушаващо ми се стори. Но съм наясно, че това е и субективно усещане Simple Smile

# 358
Не ги слушай хейтърите, района е хубав, аз съм зад хотел Вега, най-добрия транспорт и много автобусни линии до всяка точка,   69, 94, 88, 102, 294, 413, метрото ми е на 1 км а на теб може би  1.2 км, те искат да им влиза в спалнята директно, с кола ти е супер за 7-10 мин си в Лозенец или до всяка точка на центъра и по Стоян Михайловски без задръстване. Сградите повечето са нови. Ловния парк ти е близо. От бул Г.М Димитров излизаш и на Симеоновско и към Цариградско и Драган Цанков.

# 359
Това е на улица 21 век и гаражите са 30 000 евро за 21 кв.м. в строеж на етаж минус 2. А там са сграда до сграда и гараж е задължително да имаш поне 1. Освен ако не искаш да дадеш 200+ хил.евро и да чакаш селския рейс,за да стигнеш до някъде. Улицата е нещо като Слънчев бряг-слънчева,ама цялата в бетон. Тротоарът е мираж. Детска площадка,ако няма в комплекса-няма и в квартала. Уличките са малки,тесни,надпреварват се коли и майки с колички.
Апартаментът няма фоайе с място за портманто,което значи,че доста селски трябва да си оставяте обувките отвън. За якетата трябва да измислите.
Транспортът е само автобус 67 и 102, които се чакат на самото Симеоновско на  шум и мръсотия. За пеша  няма един нормален хранителен магазин, Студентски град е близо с едната подробност,че е по нагорнище с наклон 45 градуса.
Ако имате коли и бюджет за гаражи и не държите на зеленина,училища и детски площадки,това може да е вашето място. Плюс - много млади съседи,семейства, много деца,комуникативно място с кола-пряка на Симеоновско. Г.М. Димитров, Семинарията и Околовръстното се стигат бързо и осигуряват лесен достъп с кола до ключовите места в града (дано да има и там къде да паркирате).

Ако ви харесва района,разходете се, по тази и горната улица има 10тина строежа в разгара си,ще усетите бетонния вайб и дали това е,което искате.

Последна редакция: сб, 25 сеп 2021, 19:14 от HappyHeartbeat

Общи условия

Активация на акаунт