На море в България 2021 г.! - 5

• 64 834
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Аз единствено тая година се издразбих на едни румънци на балкана, които събраха почти всички шезлонги около басейна и от сутрин до вечер стояха там, играха карти и бяха много шумни.
А сега като вчера беше ад на Дунав мост, хотелите как са ???

# 76
  • Sofia
Далеч съм от мисълта да слагам всички нации под един знаменател, но една голяма част от румънците са трудни за понасяне. Един такъв индивид миналата година на Дюни беше решил, че може да псува България и българите, голяма грешка! Бяхме на плажа и нещо се беше изнервил, не говореше моите езици, та си повикахме малко на родните, мисля, че много добре се разбрахме. 😀

# 77
Тази седмица дават времето да се разваля… така ни пропадна лятото от чудене и съобразяване, чак ме е яд на мене си!
Специално за Бургас и Несебър гледах, че ще има вятър, някой има ли да е там в момента да каже? Благодаря!

# 78
Тази седмица дават времето да се разваля… така ни пропадна лятото от чудене и съобразяване, чак ме е яд на мене си!
Специално за Бургас и Несебър гледах, че ще има вятър, някой има ли да е там в момента да каже? Благодаря!
Същата работа стана и при нас... От много мислене изпуснахме и последния влак

# 79
В Обзор сме, има вятър и в момента е хладничко. Покрай басейна е завет, но на плажа ми замръзна лицето. Слънцето се показва от време на време, но вятърът си го има.

# 80
  • София
За мой срам трябва да призная, че си почивам най- добре когато в хотела преобладават чужденците. Дори румънците са за предпочитане пред милите родни изцепки.
И аз така. Миналото лято 4 дни с преобладаващи румънци в хотела беше супер спокойно. В петък, като дойдоха нашенските батки с ланците и жените им със сликонови джуки и сиси, стана циганията. Крещят по децата си като изоглавени, седят до среднощ на масите на ресторанта и слушат чалга от телефоните...
О, ужас! С такива селяци се разправях в Томас Резиденс и не стъпихме повече там. Ние за късмет бяхме на 1 ет над масите на ресторанта и беше някакъв ад.
Не планираме повече почивки на БГ море, имаме една Гърция и едно Банско. От камерата, която сте постнали по-нагоре от Слънчака, на плажа не се виждат почти хора. Явно сезонът е активната си част е приключил, да очаквам нашествие вече в София. Simple Smile

# 81
  • В.Търново
Преди около 40 мин тръгнахме от Бургас. Сутринта облачно и леко хладно. Преди обяд напече, сега е пак облачно. Вчера подухваше, морето беше много бурно, дълбоко, мътно, но водата топла.

Spastik Children, нали за Гърция направиха задължителни ваксините. Как ще стават тези почивки там?

# 82
В Обзор сме, има вятър и в момента е хладничко. Покрай басейна е завет, но на плажа ми замръзна лицето. Слънцето се показва от време на време, но вятърът си го има.

До днес сутринта бяхме в Златни Пясъци, духаше студен вятър, дори на закуската бяхме с връхни дрехи навън, преместихме се в Константин и Елена, облачно е, но флагът на централния плаж беше жълт, а на южния в момента е зелен, времето е приятно, морето и курторта са много спокойни, все едно сме в различна реалност.

# 83
Момичета, благодаря че споделяте, за тези като нас, дето сме на педал това е много полезно. Благодаря ви 🤗

# 84
Актуализирам информацията си за времето в Обзор. Подухва летен бриз, но много се затопли сега след 15 часа. Идеално е за плаж.

# 85
Благодаря за новата тема ! Споделям за Серенити , Царево .

Хубав чист  апартамент , същото се отнася и за басейна , и за общите части . Любезен персонал . Винаги се намираха свободни шезлонги и чадъри на басейна и плажа .
Разочарована съм от храната , много по-зле от миналата година . Както в ресторанта и пул бара , така и а-ла карт вечерята .Анимацията също доста по-слаба от преди .
Единствено персонала е с маски дори при сипването на храна повечето гости не слагаха ръкавици .
Топло море , флагът всеки ден беше различен от зелен до червен . Малко щипалки и клечки по пясъка .
Тъй като имам само една лятна почивка не мисля , че ще избера отново този хотел .

# 86
Да дам положителен коментар за хотел Панорама Китен, в толкова чист и потдържан хотел скоро не съм била. Млад и позитивен персонал. Настаниха ни преди 12ч.Няма голямо разнообразие от храна но всичко е много добре прегласено.

# 87
Привет от Каварна! Хотелът е "Роял Гранд енд Спа". Има много ръмънци, българите сме малко, но всички са много културни.
Пристигнахме вчера след обяд и от 16ч до 18ч направихме плаж (приятно топло време и вода, морето като тепсия).
Тази сутрин беше малко хладно и подухваше вятър. След 9:30 беше идеално за плаж. В момента на мен даже ми е горещо.
Хотелът е чудесен, храна разнообразна, вкусна, плажът е малък, но аз сравнявам с Албена (засега Албена само по това превъзхожда Каварна).
Ако искате още отзиви, ще пиша.

# 88
Да дам положителен коментар за хотел Панорама Китен, в толкова чист и потдържан хотел скоро не съм била. Млад и позитивен персонал. Настаниха ни преди 12ч.Няма голямо разнообразие от храна но всичко е много добре прегласено.

Брат ми беше там, много хубаво и спретнато хотелче каза че е.

# 89
  • София
Може ли да ми препоръчате къде да хапна в Созопол, прибирайки се към София

Общи условия

Активация на акаунт