На море в България 2021 г.! - 5

• 64 866
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • В.Търново
Знаете ли хотел по морето, на ол инклузив, където приемат домашни любимци, малки кученца?
За хотел Ариана знам, че приемат, хотел Парайзо Бийч, хотелите в Албена, за други не се сещам.Възможно е скоро да си вземем малко кученце , което ще се наложи да го вземаме с нас.

# 166
Вижте в С куче на море! Къде?

https://www.facebook.com/groups/1133429186716437

# 167
Провете в Калиакрия резорт, с. Топола.
В Бургас Бийч, Сарафово съм виждала голямо куче. Проверете и там.

# 168
Здравейте,настанихме се вчера в хотел Байкал, Слънчев бряг.Времето снощи се развали,заваля и сега духа гаден вятър, следобед ще ходим до плажа ,незнам дали ще става за къпане.На около 10мин ходене е,вчера пристигнахме по -късно и само видяхме как се стига до там.Иначе вчера е ставало за плаж.
Хотелът е пълен,има мн.чужденци.Може и само ние и персоналът да сме българи.😃

# 169
  • на земята
В Поморие заваля в ранния следобед,духа гаден вятър,времето се развали,водата си е хладна.
Мисля,че това беше лятото,сега погледнах дават го тази седмица да си вали.
Ориентираме се към планините вече.

# 170
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
В Несебър макар че през нощта валя днес направихме един плаж до обед.Флага беше червен .Следобеда се заобкачи и се раздуха гадно.

# 171
В Топола Скайс сме, всичко е на ниво.Храната ми се вижда леко еднообразна в сравнение с предни години,но ще го отдам на по- слабия септемврийски сезон.
Днес бяхме до обяд на плаж,после задуха и се заоблачи.Дъжд не е валял, като цяло времето е приятно ☀️
Хотела е сравнително пълен и за пръв път от пет години насам виждам толкова българи....

# 172
Времето е пълна трагедия, детето е много разочаровано.Цяла седмица няма да става за плаж...
Тази година септемврийското море няма да оправдае очакванията ни. Явно и времето иска да си почине от нас...
А хотел Байкал е чист и спретнат хотел с хубава храна,но ужасно много руснаци, които преобладават.По нагоре в темата съм чела и други мнения ,че чужденците са всичко друго ,но не и възпитани.Нахални и шумни са за мен.
Никакви ковид мерки не спазват,явно са дошли тук за да избягат от реалността...

# 173
  • here and now
Влизам само да дам един голям плюс за Уейв.
Чудесно си изкарахме.
Ако имам време тези дни ще понапиша повече.

# 174
Времето е пълна трагедия, детето е много разочаровано.
Ох, милото то. Дано това да не ви е основното ходене на море.

# 175
Ня нас ни в основното ходене на море. Силно се надявам да се стопли малко

# 176
  • В.Търново
Вчера е валял голям порой Бургаско, Поморие...

dussie , в Топола Скайс има ли бар към ол инклузива, защото в сайта им не е описано къде се намира такъв бар.

# 177

dussie , в Топола Скайс има ли бар към ол инклузива, защото в сайта им не е описано къде се намира такъв бар.
Барове / 2 бр / има около басейните на хотела и един в лоби бара на рецепция.На плажа нямат такъв.

# 178
  • В.Търново
А видя ли да има домашни любимци в хотела като малки кученца?

# 179
Ня нас ни в основното ходене на море. Силно се надявам да се стопли малко
Кофти. Но то пък сякаш много рано се застуди. Още си спомням как преди 15 години бяхме на Созопол от 17 септември нататък. И на плаж ходихме, че и такса за чадър плащахме 😀 Сега не смея да рискувам с толкова късно основно море. Ходиме края на юли, началото на август.

Общи условия

Активация на акаунт