На море в България 2021 г.! - 5

• 64 854
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
В Поморие доста подухва/ плажа на Сънсет/… за пръв път се прибирам от плаж, заради вятър 🥺
Но по-рано се къпахме в морето и водата ни допада
Как е хотела в който сте?
Засега сме доволни, ще пиша повече след като приключи почивката.
Много любезна рецепционистка ни настани, всеки ден почистват стаята. Зареждат с бутилирана вода. Имаме Кола, Фанта и вино в хладилника, за които все още не съм сигурна комплимент ли са.
Храната е средна хубост, но има доста разнообразие.

# 151

Облаците ще са рехави май днес, доста духа, и аз почнах да свиквам с температурата на водата.

# 152
  • Асеновград
Аз докато се съобразявам , с моите ,,домашни любимци,,....ще изпусна и последния влак .
Моля предложете ми хотел , да е близо до плажа , с храна по Южното черноморие. Искам да запазя от 09,09 за 4 нощувки.
Благодаря.

# 153
  • Пловдив
Много ме яд ,че тази година времето се развали толкова рано.Взех си отпуска с надеждата да направим още едно море.Оферти сега има хубави но с тоя вятър и дъжд който се очаква съвсем ме отказаха.Ще заложим на Родопите.

# 154
Втората десетдневка на септември го дават хубаво и приятно време.  Не отменям почивка.Заминаваме, защото не ми се мисли от октомври до май как ще е.

# 155
Днес е супер приятно, няма вятър. Чиста вода с приятна Т.

# 156
Някой около Варна и курортите има ли? Утре пъруваме на там и ме интересува как е на плажа, има ли много вятър и става ли за плаж поне следобед?

# 157
Има вятър, да. Не много силен. Става за плаж.

# 158
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Несебър днес идеално за плаж.Свободната зона пълно , платената има места.Това за Южния плаж.

# 159
Пътя през Аксаково до Албена отворен ли е?

# 160
Пътя през Аксаково до Албена отворен ли е?
Да. Има ремонтни дейности, но не се чака много.

# 161
  • Русе
Препоръчайте ми заведение с хубава морска храна в Балчик.
Кой плаж е за предпочитане- Иканталък1 или Бялата лагуна?

# 162
Делфинариума ще работи ли след 7.9?

# 163
Прекрасно е днес времето в Несебър.Само че много народ на свободната.Един до друг с непознати хора.Според мен 20 % само свобода зона.

# 164
Пътя Аксаково- Албена е ок, почти са привършили ремонтните дейности,не се чака изобщо.
Имаше питане за плажовете в Иканталъка.Аз лично предпочитам този на къмпинг Свети Георги/ Херос.
Този на Бялата Лагуна с консеционер Лайт Гост е по- малък.

Общи условия

Активация на акаунт