На море в България 2021 г.! - 5

• 64 857
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
  • Sofia
Кристалче, да, има шезлонги, но за разлика от предишните сезони, точно пред Риу Хелиос бей са чадърите и шезлонгите на хотел Казабланка, докато тези на Риу-то са след тях, към безплатната зона.

# 136

Вчера гледах прогноза за първата половина на септември. От 10-ти дават максимална темп 30-31 градуса. Е, сутрин и вечер ще е по-хладно, но поне дневните, ако са по-високи ще е добре. Не се нагласяй негативно.
Къде я видяхте тази благоприятна прогноза?
Ето аз каква видях
https://www.timeanddate.com/weather/@732768/ext
и отмених резервацията ни. Sad
Цитат от сайта на Синоптик:
"Затопляне очакваме още през първите дни на второто десетдневие. Температурите ще са по-високи от нормалното за този период. Най-високите стойности на термометъра ще достигнат между 30 и 35 градуса"

Прогнозата е за нашето Черноморие. Така че спокойно отивайте в Бургас след 10-ти септември.

# 137
Привет от Бургас.
Чисто и спокойно е морето.
По-късно ще се включа от Поморие

# 138
  • В.Търново

Вчера гледах прогноза за първата половина на септември. От 10-ти дават максимална темп 30-31 градуса. Е, сутрин и вечер ще е по-хладно, но поне дневните, ако са по-високи ще е добре. Не се нагласяй негативно.
Ето аз каква видях
"Затопляне очакваме още през първите дни на второто десетдневие. Температурите ще са по-високи от нормалното за този период. Най-високите стойности на термометъра ще достигнат между 30 и 35 градуса"

Прогнозата е за нашето Черноморие. Така че спокойно отивайте в Бургас след 10-ти септември.
До тогава морето ще е вече към 23 гр. Днес го обявиха 25.
Наистина, къде ги видяхте тези 30гр. Даже го дават превалявания след 10-и.
https://m.sinoptik.bg/burgas-bulgaria-100732770/10-days

# 139
В момента съм близо до Албена, вчера следобяд имаше неприятен вятър и тоя ситен пясък се сипеше от всякъде.
Днес беше променлива облачност до преди малко, която май върви към предимно облачно, вероятно така ще е следващите 5-6 дни , даже и преваляване прогнозират.
Водата уж е 24-25 градуса, за мен се усеща хладка (през юли бях в Испания, водата беше под 24, но беше много приятно да се стои 29-30 минути в морето).

# 140
Как стои въпроса с паркирането и чадърите на плажа?Влизат ли в цената? От  агенция или от хотела направихте резервацията?Моля,качете някоя снимка от плажа и храната и каквото друго желаете.
Паркоместа има много, до изчерпване са, безплатни. Т. Е има и коли, за които не стигат явно. Настаняването е в 11,слагат гривни и всичко може да се ползва, но стая дават след 14. Напускане - до 11.
Шезлонги и чадъри на плажа са безплатни, да.
Снимки на плажа имам само с децата, а днес сме около басейните и не мога да снимам. На храната снимки не ми се струва редно да правя, съжалявам.
Тук е облачно днес и Т е по-нисичка, но ако го няма вятъра е добре.

# 141
Кристал, неслучайно съм написала периода на почивката ни, края на юли. Беше препълнено и каквото и да е твоето мнение, не е нормално да си търсиш място на 10 минути от хотела. Споделям моето мнение максимално обективно, какво значи не си съгласна??

# 142
Кристал, неслучайно съм написала периода на почивката ни, края на юли. Беше препълнено и каквото и да е твоето мнение, не е нормално да си търсиш място на 10 минути от хотела. Споделям моето мнение максимално обективно, какво значи не си съгласна??

И сега е препълнено. Sunglasses
Не съм съгласна, означава, че виждам с очите си как не са 20 паркоместата на хотела. На 10 минути, както се изрази, че сте паркирали колата, стигаме до центъра на Обзор пеш.
Казах в предния ми пост, че не се заяждам, не съм гост на хотела, никога не съм била, но имам наблюдения точно в този момент. Пресилен ти е малко поста, нищо друго не казвам.

# 143
  • There I was on a July morning
Скубиду, Приятна почивка и хубаво време Ви пожелавам! Simple Smile Ние трябва да сме от 9-ти и много се чудя, какво да правим, гледайки времето! Няма басейн в комплекса и не ми се виси в стаята, ако не става за плаж. Има ли много хора в курорта, още ли се водят битки за чадър и шезлонги?
Има свободни чадъри и шезлонги на плажа в платените зони поне в северния край на плажа, няма напрежение.
Времето е на късмет,  дано да е добро при Вас!

# 144
  • Sofia
Благодаря! Така, като гледам времето, бой за шезлонги няма да има, да не започнем да воюваме за ушанки и олекотени завивки! 😂

Приятна и слънчева почивка! Simple Smile

# 145

Ето аз каква видях

До тогава морето ще е вече към 23 гр. Днес го обявиха 25.
Наистина, къде ги видяхте тези 30гр. Даже го дават превалявания след 10-и.
https://m.sinoptik.bg/burgas-bulgaria-100732770/10-days
Пак в Синоптик го пише,но в прогнозата за месеца. Тя е в отделна статия...

# 146
По прогноза от всички сайтове между 16 и 27 август на Ривиера трябваше да има два дни с дъжд и три  - с облаци. Дъждът беше 2 часа на 26 август, облаците - другата сутрин до 11 часа. Не се шашкайте с това време - смело към морето, там светът е друг:) И малко инфо от Ривиера  - това лято работеха три от общо петте хотела на комплекса - не работеха Империал и Лотос. По думите на персонала и по хората около тях - бяха на 90%, може и повече. Достъпът до плажа през централния вход беше ограничен, влизаха само гости на комплекса и наелите шатрите. Последните - 40 лв на ден. Морето - в горе упоменатия период, чисто и топло, плажът - прилично чист и в свободните зони - натоварен.

# 147
Днес денят започва с много ясно небе, да видим, по прогноза пак много облаци след 1 часа. ..

# 148
В Поморие доста подухва/ плажа на Сънсет/… за пръв път се прибирам от плаж, заради вятър 🥺
Но по-рано се къпахме в морето и водата ни допада

# 149
  • Пловдив
В Поморие доста подухва/ плажа на Сънсет/… за пръв път се прибирам от плаж, заради вятър 🥺
Но по-рано се къпахме в морето и водата ни допада
Как е хотела в който сте?

Общи условия

Активация на акаунт