На море в България 2021 г.! - 5

• 64 854
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
Какво му е на Wave на плажа?

За Еврика знам само хубави отзиви, ама все ме спира, че е на Слънчев бряг... Ама както се е видяло май натам ще се насоча сякаш да дебна. Била съм само веднъж на бг ол инклузив в хотел Оазис на СБ преди 4 години, все в Турция ходим, ама пандемията ме кара да се оглеждам за нещо тук.

# 121
  • София
Маджестик в Слънчев бряг хубав ли е?
ММ си го хареса много, има голяма и хубава градина, но сякаш нямаше много хора миналия уикенд.

# 122
Май съм на път да сотменя резервацията за другата седмица. 21 градуса ми се струват много ниски Sad какво ще го правя тия деца в тоя студ Sad бихте ли ми предложили хотел на северното Черноморие със закрит басейн?

# 123
Май съм на път да сотменя резервацията за другата седмица. 21 градуса ми се струват много ниски Sad какво ще го правя тия деца в тоя студ Sad бихте ли ми предложили хотел на северното Черноморие със закрит басейн?
Кога пътувате ? Планирам " Топола Скайс " за почивните дни,имат отопляем басейн.След 7 ми мога да дам отзив.

# 124
Планираната почивка е от 7 до 12ти

# 125
  • There I was on a July morning
Здравейте,  ние сме в Слънчев бряг в момента. Времето днес беше сравнително хубаво, жълт флаг на плажа, малки вълнички.топла вода, леко водорасли.
Отседнали сме в хотел Хелена парк и засега сме доволни. Комплексът е много приятен, с богато озеленен двор. Храната е хубава и разнообразна. Дадоха ни номер на маса на която ще се храним всяка вечер, като се съобразиха с всичките ми изисквания - да е отвън и да сме втора смяна. Няма пластмасови чаши, само стъклени и напитките се сервират ст сервитьор.
По-натам ще пиша още.

# 126
  • Sofia
Скубиду, Приятна почивка и хубаво време Ви пожелавам! Simple Smile Ние трябва да сме от 9-ти и много се чудя, какво да правим, гледайки времето! Няма басейн в комплекса и не ми се виси в стаята, ако не става за плаж. Има ли много хора в курорта, още ли се водят битки за чадър и шезлонги?

# 127
  • BG
Скубиду, Приятна почивка и хубаво време Ви пожелавам! Simple Smile Ние трябва да сме от 9-ти и много се чудя, какво да правим, гледайки времето! Няма басейн в комплекса и не ми се виси в стаята, ако не става за плаж. Има ли много хора в курорта, още ли се водят битки за чадър и шезлонги?
Вчера гледах прогноза за първата половина на септември. От 10-ти дават максимална темп 30-31 градуса. Е, сутрин и вечер ще е по-хладно, но поне дневните, ако са по-високи ще е добре. Не се нагласяй негативно.

# 128
Crystal, ти си сменила Обзор със Слънчев бряг ли? Заради лошите отзиви от Риу ли се отказа? В кой хотел в Сънито ще бъдеш?

# 129
То останали някой читав хотел на All Inclusive? Чета ви цяло лято с интерес, за да си набележа за догодина хотел, а то...

Ние бяхме в Риу, Обзор, края на юли. Относно хотела и храната нямам никаква забележка. Чисто, вкусно, любезен персонал. На входа на ресторанта дезинфекция на ръцете, компромис с хигиената в ресторанта нямаше. Щом забележат някой без маска или ръкавица за слагане на храната, правят тактична забележка. Дори децата бяха с маски. Хотелът е точно на плажа, но няма собствени шезлонги. Пробвахме само детския басейн, където водата беше студена. Морето не ми хареса, дълбоко само на крачка от брега, мръсна вода и вълни през целия ни престой от 1 седмица. Плажът обаче беше много чист и поддържан. Имахме лек инцидент, при който спасителите на плажа реагираха мигновено и сърцато. Навсякъде в хотела имаше много персонал и всички мили и любезни. Разбрах обаче, че собствениците на хотела се сменят.
Голям минус - за около може би над 400 стаи само около 20 паркоместа и то срещу заплащане, излагация. Ходиш да се паркираш из ливади и поляни на 10 минути от хотела. Обяснението - хотелът е предвиден да посреща гости от чартъри Simple Smile Имаше много румънци и всякакви други чужденци, но нямаше шум и простотии.

Последна редакция: чт, 02 сеп 2021, 09:36 от Анонимен

# 130
  • Sofia
Какво му е на Wave на плажа?

Имаше доста споделени снимки, някакъв странен и тъмен пясък, който не съвпада с моята представа за хубав плаж.

# 131
То останали някой читав хотел на All Inclusive? Чета ви цяло лято с интерес, за да си набележа за догодина хотел, а то...

Ние бяхме в Риу, Обзор, края на юли. Относно хотела и храната нямам никаква забележка. Чисто, вкусно, любезен персонал. На входа на ресторанта дезинфекция на ръцете, компромис с хигиената в ресторанта нямаше. Щом забележат някой без маска или ръкавица за слагане на храната, правят тактична забележка. Дори децата бяха с маски. Хотелът е точно на плажа, но няма собствени шезлонги. Пробвахме само детския басейн, където водата беше студена. Морето не ми хареса, дълбоко само на крачка от брега, мръсна вода и вълни през целия ни престой от 1 седмица. Плажът обаче беше много чист и поддържан. Имахме лек инцидент, при който спасителите на плажа реагираха мигновено и сърцато. Навсякъде в хотела имаше много персонал и всички мили и любезни. Разбрах обаче, че собствениците на хотела се сменят.
Голям минус - за около може би над 400 стаи само около 20 паркоместа и то срещу заплащане, излагация. Ходиш да се паркираш из ливади и поляни на 10 минути от хотела. Обяснението - хотелът е предвиден да посреща гости от чартъри Simple Smile Имаше много румънци и всякакви други чужденци, но нямаше шум и простотии.

О, изобщо не мога да се съглася с коментарът за паркирането, както и за шезлонгите. Изобщо не са 20 паркоместа пред РИУ Обзор. В момента сме в Казабланка, който е на една ръка разстояние от РИУ и мога да кажа, че са повече от 20 местата за паркиране.
Място за паркиране има и то доста. Също за шезлонгите, ами те са си направо на плажа, само че са оградени и същевременно са хем на басейна, хем на плажа.
Без да се заяждам, но вчера точно коментирах как разни хора, разни мнения. Ето сега, ако четете този коментар ще си кажете, ама то няма шезлонги на плажа, няма парко места и т. н., а не е така. Готова дъм да документирам със снимки казаното от мен.
Пак казвам, не съм гост на РИУ, не съм го посещавала, но всеки ден минавам от там по няколко пъти и имам наблюения.

# 132
Е, да де, ама твоето Кристал е наблюдение, а на stambuli е опит от първо лице Simple Smile И двете мнения са полезни, де и си права, че колкото човека, толкова мнения.

# 133

Вчера гледах прогноза за първата половина на септември. От 10-ти дават максимална темп 30-31 градуса. Е, сутрин и вечер ще е по-хладно, но поне дневните, ако са по-високи ще е добре. Не се нагласяй негативно.
Къде я видяхте тази благоприятна прогноза?
Ето аз каква видях
https://www.timeanddate.com/weather/@732768/ext
и отмених резервацията ни. Sad

# 134

Общи условия

Активация на акаунт