На море в България 2021 г.! - 5

• 64 680
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, моля за мнения за агенция bulgariaholidays.net, защото ми пуснаха много донра оферта и нещо се съмнявам Simple Smile
Благодаря предварително!

# 511
  • В.Търново
Здравейте, моля за мнения за агенция bulgariaholidays.net, защото ми пуснаха много донра оферта и нещо се съмнявам Simple Smile
Благодаря предварително!
Имаше питане за същата агенция преди 1-2 стр. Коректни са.

Все още Визитбг не са пуснали оферти за Виа Понтика.Някъде другаде има ли?

Сега видях, че точно Бългерияхолидей. нет  са пуснали за Виа Понтика, но цени няма, само бутон направи запитване за сезон 2022г. Странно.

# 512
Здравейте!
Търся препоръка за хотел в Несебър  за две нощувки в края на юни и препоръка за ресторант, в който да се отпразнува рожден ден!
Благодаря!

# 513
  • Пловдив
Може ли препоръка за хотел с Аквапарк и детска анимация, нещо по-евтино от Уейв? Бяхме в Сол Луна Бей Обзор 2020, много ни хареса, но морето беше доста бурно и влязохме само веднъж.
2021 в Сол Несебър Бей няма да повторим. Не беше лошо, но паркингът беше трагичен. Щом излезехме на разходка с колата, не ни пазеха мястото и после нямаше къде да паркираме. Нищо, че си плащахме.

# 514
Може ли препоръка за хотел с Аквапарк и детска анимация, нещо по-евтино от Уейв? Бяхме в Сол Луна Бей Обзор 2020, много ни хареса, но морето беше доста бурно и влязохме само веднъж.
2021 в Сол Несебър Бей няма да повторим. Не беше лошо, но паркингът беше трагичен. Щом излезехме на разходка с колата, не ни пазеха мястото и после нямаше къде да паркираме. Нищо, че си плащахме.
Топола Скайс 💕 Перфектен, с голям,безплатен паркинг !! За съжаление плажа е на 1 км и местата за разходка са свързани с автомобил.Комлекса обаче е голям,има достатъчно забавления и няма да скучаете !!

# 515
Дюни, Мирамар, Еврика бийч (в последния не съм била, но е в листата ми). 🙂

# 516
Някой случайно да има резервация през февруари в Роял Гранд Каварна ?
Много интересно писмо получих от тях през букинг, че хотела няма да работи за 14ти февруари и ме молят да си изтрия резервацията.

Аз пък не мисля да я трия и ако се окаже, че работи хотела, жална им майка.

# 517
Някой случайно да има резервация през февруари в Роял Гранд Каварна ?
Много интересно писмо получих от тях през букинг, че хотела няма да работи за 14ти февруари и ме молят да си изтрия резервацията.

Аз пък не мисля да я трия и ако се окаже, че работи хотела, жална им майка.
Не би следвало Вие да отменяте резервацията,а те.В такъв случай от Букинг ще Ви предложат алтернатива и разликата в цената,ако има такава,ще е за сметка на хотела.Ваше право е да изисквате същия или по-висок клас настаняване, като не е нужно да е точно в Каварна.
П.с. Дори и в момента през сайта на хотела можете да направите резервация.

Последна редакция: ср, 12 яну 2022, 12:43 от mamaivy

# 518
Някой знае ли какво се случва с Серенити бей Царево? Няма никъде цени и не мога да се свържа с тях?

# 519
Някой знае ли какво се случва с Серенити бей Царево? Няма никъде цени и не мога да се свържа с тях?
те всяка година са така,още не са ги пуснали но до края на месеца,началото на другия ще ги пуснат.Те вече не са под крилото на веригата ТУЙ

# 520
Точно за там дебна и аз. Изпратих запитване , на което отговориха , че са във ваканция и ще ми изпратят оферта след 17-ти. До момента нямам нищо.

# 521
  • Пловдив
Само не се лъжете да запазвате за Сирени Царево.Най ужасният хотел в който съм почивала.Дадени пари на вятъра.А може и да са ги затворили след жалбите които бях пуснала навсякъде.

# 522
  • Разпиляна във въображението
Здравейте! Търся мнение за почивка на Камчия. С приятели искаме да бъдем на бунгала/каравани, близо до морето. Приемам и други предложения Simple Smile

# 523
  • Някъде по Дунава
Здравейте! Търся мнение за почивка на Камчия. С приятели искаме да бъдем на бунгала/каравани, близо до морето. Приемам и други предложения Simple Smile
Хотел Лонгоза

# 524
Хотел Лонгоза или по-скоро бунгалата им стават ли за бебета? Няма снимки отвътре на помещенията. Някой бил ли е в Обзорските?

Общи условия

Активация на акаунт