На море в България 2021 г.! - 5

• 64 676
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Няма какво да питаме за сертификати. Още през лято 2021 ги изискваха. Сега където и да отида в хотел, и къща за гости също ми изискват сертификат. Ако някой, чака да се ги отменят ще се излъже. Иначе да, който няма такъв, може да си наеме апартамент, вила или самостоятелна къща, ако разбира се собствениците и там не предявяват претенции за спазване на Ковид мерки.

# 541
  • Пловдив
Славейче, добре че бяха твоите значителни жалби, то затвориха хотел Серенити! Всички институции са те взели насериозно и са се задействали, та даже са взели бизнеса на хората!
Не вярвам да са го затворили, къде-къде има много лоши хотели и нищо не им правят.
Явно не сте усетили иронията на fatalina?
Това и беше хотела който рекламираше в последните години.Не знам на комисионна ли е там?

# 542
  • here and now
Няма какво да питаме за сертификати. Още през лято 2021 ги изискваха. Сега където и да отида в хотел, и къща за гости също ми изискват сертификат. Ако някой, чака да се ги отменят ще се излъже. Иначе да, който няма такъв, може да си наеме апартамент, вила или самостоятелна къща, ако разбира се собствениците и там не предявяват претенции за спазване на Ковид мерки.
Това категорично не е вярно. Поне за България.

# 543
  • Sofia
Така е! Лято 2021 никъде в БГ не се изискваха зелени сертификати. Въведоха ги буквално "от днес за утре" и влязоха в сила от 21.10.2021 г.

# 544
  • Somewhere far away
С риск да повторя вече казаното - но никъде не са искали никакви сертификати в лято 2021!

# 545
Просто не се казваха зелени сертификати, но са ни проверявали документ за поставена ваксина, както и попълване на декларации. Лично на мен ми се случи миналото лято.

Славейче, да, взимам тлъста комисионна от хотела.

# 546
И къде това? Нито някой ме е проверявал, нито някой познат, нито познат на познат. ЗС влязоха в есента в сила. И другото - кой ви е проверявал и с какво право?

# 547
  • Пловдив
Не е много по темата, но лятото бяхме в Сол Несебър и Павел Баня, никъде не са искали сертификати.
Сега ги искат, но пък Европейски държави започват да ги отменят, примерно Великобритания от вчера, та до лятото може и до нас да стигне.

# 548
Това в един морски хотел, защото имах здарвословен проблем и трябваше да доказвам, че не съм с Ковид, а от есента в Сапарева баня, в Белчин бани и в с. Баня до Разлог. Не ми е проблем, нито да ми искат сертификат, нито да им попълвам декларации, че при евентуална Ковид ситуация разходите ще са за моя сметка.

# 549
Ясно, което е абсурдно. Все пак хората се разболяват и от други неща... спирам, че ще избягаме от темата.

# 550
Ако има посещавали 2та комплекса, имам чуденка между Топола Скайс и Аркутино с АИ през юни.
Ще сме с бебе на 10 месеца Simple Smile Ако има предложения и за други хотели, ще оценя Simple Smile

# 551
  • В.Търново
Миналото лято никъде не са ни искали сертификати, особено по морето.

# 552
  • Русе
Ако има посещавали 2та комплекса, имам чуденка между Топола Скайс и Аркутино с АИ през юни.
Ще сме с бебе на 10 месеца Simple Smile Ако има предложения и за други хотели, ще оценя Simple Smile

За юни по-скоро Аркутино, чисто като местоположение. Не съм посещавала Топола Скайс.

# 553
Юни месец на Топола ще си е студено според мен. Водата 100%, иначе за плаж може и да става. За юнско море само на юг.

# 554
Юни месец на Топола ще си е студено според мен. Водата 100%, иначе за плаж може и да става. За юнско море само на юг.
Миналото лято точно юни края и точно на Топола...беше около 30- 32 гр.Водата дори към Шабла ставаше за къпане.Ние не ходим на юг,само на север и разликата винаги е била само с градус.Така че всичко си е до късмет.Климата отдавна се промени и вече често на север е дори по- топло.

Общи условия

Активация на акаунт