На море в България 2021 г.! - 5

• 64 666
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • Някъде по Дунава
Хотел Лонгоза или по-скоро бунгалата им стават ли за бебета? Няма снимки отвътре на помещенията. Някой бил ли е в Обзорските?
Хотела е ок. Детето ми беше там на карате лагер миналата година. По - миналата беше в някакви бунгала двуетажни наблизо. Бяха скромни, но прилични. Ако носите кошара за бебето, защо да не става?

# 526
Хотел Лонгоза или по-скоро бунгалата им стават ли за бебета? Няма снимки отвътре на помещенията. Някой бил ли е в Обзорските?
Хотела е ок. Детето ми беше там на карате лагер миналата година. По - миналата беше в някакви бунгала двуетажни наблизо. Бяха скромни, но прилични. Ако носите кошара за бебето, защо да не става?
Благодаря. 🙂
Питам по-скоро за удобства за бебето. Има ли къде да забъркам каша, да направя сок/чайче, място за кошарата? То ще бъде, живи и здрави, на 1 година. И най-вече дали е чисто.

# 527
Благодаря. 🙂
Питам по-скоро за удобства за бебето. Има ли къде да забъркам каша, да направя сок/чайче, място за кошарата? То ще бъде, живи и здрави, на 1 година. И най-вече дали е чисто.
Не бих отишла с бебе в Камчия, хеле.пък на бунгала. Там е ад от комари. Повечето бази с бунгала с  морално остарели и яко амортизирани. Да не говорим, че мястото е скучно и  няма нищо интересно за разходки или забавления. Ако обаче сте любители на такъв вид туризъм с минимални условия за почивка може и ди ви хареса.

Славейче, добре че бяха твоите значителни жалби, тa затвориха хотел Серенити! Всички институции са те взели насериозно и са се задействали, та даже са взели бизнеса на хората!

Последна редакция: чт, 20 яну 2022, 10:26 от fatalina

# 528
  • Сф
Още едно отрицателно за Камчия, еле пък с бебе.
С уговорката,че е възможно да има някои ведомствени бунгала , които да са по прилични. В тоя дивоч и комари..трябва да сте големи ентусиасти. Simple Smile Не препоръчвам!

# 529
  • Разпиляна във въображението
Точно това ме интересуваше за Камчия - състоянието на бунгалата и комарите. Другото не ме притеснява, че няма какво да се прави.

# 530
  • Сф
Точно това ме интересуваше за Камчия - състоянието на бунгалата и комарите. Другото не ме притеснява, че няма какво да се прави.
Ние като бяхме на Камчия, верно отдавна , но минахме през Варна при братовчедите и те като чуха..викат, вземете си спирали на Райд,че има и едни мушички... Леле, сега си спомних. Влизат по очите, много неприятно, нищо не ги плаши горе долу. Детето се изплаши от шум в храстите, змия ли беше , що ли...абе махни..Някъде около или в бунгала Дани бяхме. Не знам точно, защото познат който ни дължеше услуга ни прати, безплатно ни беше, но имаше си човек там ,който ги отдаваше, направо отврат бяха и наоколо разгледах аз други бунгала. Само на един плевенски завод имаше едни по- поддържани. И като кажат тишина и спокойствие, глупости. Всеки си надул нещо от колата, едвам захлушихме чалгата с едни металяги..и щеш не щеш наблягаш на пиенето. 🤣 Направо отврат впечатление ми е останало от тия бунгала. В нищото. Дали имаше и магазин, май не. Барче също. То хората си идваха с доматите и пържолите и ракията
Иначе като спане не бяха и най- евтини цени, да се чудиш ,кой ходи по Камчия...
В руските бази знам че е по- добре , там ходят и на спортни лагери и от Бг
 И ние имахме спортен лагер там , ама нямаше желаещи и пропадна 🤣 Това е единственият лагер, който пропадна от 7 години в атлетиката на детето .
О , да ! Ами мухъла и влагата??? Там е усойно.Че моето дете беше и с алергии, мисля че се изнесохме по- рано към Бяла и Обзор.
Не вярвам сега да е променено, освен по- западнало, иначе щяхме да чуем.Еле пък покрай КВ пандемията. Бягайте, бягайте далеч от района. Най- добронамерено го казвам като майка. Вероятно и Камчия си има фенове, без мен.
Между другото, снимките , тогава , преди 5,6 години - не отговаряха на действителността.

# 531
Пък какви заведения има там. Ние сме от Варна, ходихме миналото лято на разходка с лодка. Сефте решихме да седнем да хапнем, че детето беше гладно.  Уж избрахме най-читавото, пълна трагедия откъм хигиена и храна. Но поне си тренирахме имунните системи. Сега даже се чудя с какъв акъл седнахме Grinning

Последна редакция: чт, 20 яну 2022, 09:59 от Ели-Мели

# 532
  • В.Търново
Славейче, добре че бяха твоите значителни жалби, то затвориха хотел Серенити! Всички институции са те взели насериозно и са се задействали, та даже са взели бизнеса на хората!
Не вярвам да са го затворили, къде-къде има много лоши хотели и нищо не им правят.

# 533
  • софия
Аз тази година реших основното ни море да е в Гърция, тъй като честно казано миналата година се разочаровах от съотношението цена/качество. Все пак си търся олинклузив хотел -тов е любимият ми начин на почивка, в България за второ море, по-точно чудя се от няколко варианта.

# 534
Благодаря на всички за споделеното. 🙂 Бунгалата си ги представях от сорта на тези в Градина.😁 Явно съм далеч от истината.
Основното море и на нас ще бъде Гърция, но аз искам преди това да отида с децата на нашето за 2-3 седмици. Не желая хотел, а по-скоро апартхотел. Хем да си ядем каквото искаме навън, хем и в апартамента/къщата да мога да направя закуска например. Хем да ни е широко, да има двор и да бъде цивилизовано+разходки. Досега съм намерила едно такова. Но още оглеждам. Иска ми се по на юг.
Къща във вилни зони не искам. Малко ме е страх сама с децата.🙃

# 535
  • София
За Гърция също си вземете нещо против комари... не се шегувам, ужасно много са.. Confused

# 536
  • Разпиляна във въображението
Ако търсим нещо добро като условия - за спане, хранене, готвене и близост до/на плажа, да се оглеждаме на юг ? Влязох в сайта на "Градина", но не дава възможности за избор.

# 537
На почитателите на хотелите Грифид честито ново попълнение. Бившият "Морско око" от този сезон е "Моко бийч". Вече има пуснати оферти.

# 538
Ако търсим нещо добро като условия - за спане, хранене, готвене и близост до/на плажа, да се оглеждаме на юг ? Влязох в сайта на "Градина", но не дава възможности за избор.
Ако искаш нещо по-прилично, може да погледнеш този къмпинг. https://www.zora-ob.com/

# 539
Питате ли за сертификат? Джон Малкович (актьора) не го пуснали в шикозният хотел "Даниели" в Италия,щото нямал зелен сертификат. Е,той си наел луксозна вила...

Общи условия

Активация на акаунт