На море в България 2021 г.! - 5

• 64 661
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Тази година за първи път от много години ще почивам на север. В хотел Марина Слънчев ден резервирах декември заради цената за висок сезон която ми дадоха.

# 556
  • There I was on a July morning
Тази година за първи път от много години ще почивам на север. В хотел Марина Слънчев ден резервирах декември заради цената за висок сезон която ми дадоха.
Откъде резервирахте?

# 557
Миналата година към средата на юли бяхме в Обзор и водата си беше студена. За плаж ставаше, но не беше мор като август (ние така предпочитаме по принцип). Топола е още по-на север, а юни беше ужасно студен, не знам как се хванали топла вода, но се радвам за вас. Аз юни на север не бих ходила.

# 558
Здравейте! Излезе ми реклама на някакъв нов хотел в Китен - Queen Nelly. Не знам за първа година ли ще работи,затова идвам да проверя дали има някой с отзиви.

# 559
Здравейте! Излезе ми реклама на някакъв нов хотел в Китен - Queen Nelly. Не знам за първа година ли ще работи,затова идвам да проверя дали има някой с отзиви.
За първа година е и няма да има отзиви. В Приморско има хотел със същото име и подозирам, че е на същите собственици. За него отзивите бяха добри. Ако някой е бил там може да сподели.

# 560
  • София
Откъде резервирахте?
ВЕРСО тази година цените са им по добри от на Визит ,но има разбира се уловка но и с нея/ 50лв неустойка ако анулираме/  пак ни излизаше по изгодно. Дано ни хареса средата на юли ще сме там.

# 561
Преди три-четири години отидохме в началото на юни на Южното Черноморие,(Сънито,Поморие и т.н.)и водата беше топла,доста топла! Казаха,че някакво топло течение от Средиземно море е навлязло в Черно море.

# 562
Откъде резервирахте?
ВЕРСО тази година цените са им по добри от на Визит ,но има разбира се уловка но и с нея/ 50лв неустойка ако анулираме/  пак ни излизаше по изгодно. Дано ни хареса средата на юли ще сме там.

Кой е този сайт ?
Хотел Марина е изцяло реновиран и е много хубав по принцип.

# 563
За първа година е и няма да има отзиви. В Приморско има хотел със същото име и подозирам, че е на същите собственици. За него отзивите бяха добри. Ако някой е бил там може да сподели.
И двата хотела се менажират за първа година от едни и същи собственици. Аз заглеждам този в Приморско.

# 564
  • Sofia
Някой може ли да препоръча някой от Грифид хотелите? Интересува ме някой с хубава храна, хубав плаж и всякакви занимания за деца, включително тинейджър.

# 565
Кои хотели са безплатни за деца на 3 и 5 години, на плажа и със хубав All inclusive?

# 566
Изумявам какви са тези цени в хотелите по морето тази година, включително и Казабланка са си намалили възрастта на децата. Май и ние леко-полеко ще се ориентираме към чужбина, колкото да я отричахме до този момент.

# 567
Типично като за бг туризма. Видяха миналата година огромния наплив и дайте сега тази година да вдигнем цените, да намалим възрастта на децата... Разбира се, ще се оправдаят  с цената на тока..

Последна редакция: сб, 22 яну 2022, 17:12 от Ели-Мели

# 568
  • Русе
Откъде резервирахте?

Кой е този сайт ?
Хотел Марина е изцяло реновиран и е много хубав по принцип.
Вероятно Verso Travel.

# 569
  • София
Някой може ли да препоръча някой от Грифид хотелите? Интересува ме някой с хубава храна, хубав плаж и всякакви занимания за деца, включително тинейджър.
[/quote]

Препоръчвам Грифид Вистамар.

Миналата година бяхме в два хотела на Грифид - Енканто и Вистамар. През юли в Калиакра бийч Албена и през август в ММЦ Приморско.
За първите два нямам забележки, ако през активния сезон влизаха в бюджета ни нямаше да имаме колебания;
За Калиакра бийч съм писала още миналата година. Имах много повече очаквания. Бяхме на -50 процента от ранните записвания за РД на Албена и за цената си беше добре. Най- голямото разочарование беше храната и ако бяхме дали 400+ Лева на ден и нямаше какво да се яде щяхме да сме си тръгнали. Персоналът беше на минимум и колкото и да се стараеха си личеше. Имаше и плюсове - анимацията беше добра и децата се забавляваха. Топлите външни басейни бяха много приятни. Стаята ни беше просторна и с всичко необходимо, но определено има нужда от модернизиране.

Общи условия

Активация на акаунт