На море в България 2021 г.! - 5

• 64 641
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Някой има ли отзиви за Парадайз бийч, Свети Влас? Набелязала съм го за второ море  в края на август, но във фб коментарите са доста противоречиви. Доста добра цена ми дават от визит за ранни и много се изкушавам. Как е плажът, анимацията? Има ли къде да се разходи човек, че ми се струва в нищото?

# 571
Ние последно бяхме в Грифид Метропол и много ни хареса. Той е само за възрастни обаче.

# 572
  • В.Търново
Наши приятели от всичките Грифид препоръчват Болерото. Казват, че нивото му е малко по-добро, въпреки че някои от хотелите изглеждат по-висок клас. Хем има и аквапарк.

# 573
  • София
Тази година за първи път от много години ще почивам на север. В хотел Марина Слънчев ден резервирах декември заради цената за висок сезон която ми дадоха.
Откъде резервирахте?
ВЕРСО тази година цените са им по добри от на Визит ,но има разбира се уловка но и с нея/ 50лв неустойка ако анулираме/  пак ни излизаше по изгодно. Дано ни хареса средата на юли ще сме там.

Кой е този сайт ?
Хотел Марина е изцяло реновиран и е много хубав по принцип.
Вероятно Verso Travel.
Да ВЕРСО ТРАВЪЛ агенция са .

# 574
И аз започвам да се оглеждам за лятната почивка. Искам някакво спокойно, селски тип градче с хубав и безлюден плаж. Обаче става въпрос за август месец. Има ли такова чудо у нас?

# 575
И аз започвам да се оглеждам за лятната почивка. Искам някакво спокойно, селски тип градче с хубав и безлюден плаж. Обаче става въпрос за август месец. Има ли такова чудо у нас?
Точно такава комбинация няма. Иначе Бяла е такова градче, но плажът определено не е безлюден и даже не е от хубвите плажни ивици. В района обаче е плаж Кара дере и ако те уствойва да пътуваш да там и си любител на дивото плажуване, може този вариант да избереш.Шабла също е такова място, но и там плажът не е безлюден.

# 576
Не е градче,  село Шкорпиловци е с доста голям и спокоен плаж.

# 577
Не е градче,  село Шкорпиловци е с доста голям и спокоен плаж.
Спокоен може би, но дамата търси безлюден. В този район такъв почти безлюден плаж е Камчийски пясъци. Много романтично изглеждат такива диви плажни ивици, но трябва хората да са подготвени, че там няма тоалетни, вода, нещо за хапване, често има храсталаци, от които да изпълзи змия или друго животно. Като цяло такива плажни ивици са трудно достъпни и неохраняеми, т.е. риска да се влиза в морето си е изцяло за плажуващите. Тези обстоятелства поне за мен са неприемливи, особено ако сме с деца.

# 578
  • Някъде по Дунава
В Шкорпиловци август е пълно с хора.

# 579
В частта на старите бунгала и лагери никога не е била пълно. Последно ходих 2020г.

# 580
Незнам защо използвах думата “безлюден”. Точно “спокоен” си имах в предвид. Благодаря да информацията.

# 581
  • София
Здравейте,
Ще се радвам да намеря препоръки за хотел на плаж Атлиман (Китен)
Не държа на ОИ, искам закуска и хотела да е на плажа Simple Smile

# 582
Здравейте,
Ще се радвам да намеря препоръки за хотел на плаж Атлиман (Китен)
Не държа на ОИ, искам закуска и хотела да е на плажа Simple Smile

Бодуров!!
два пъти съм почивал,храната е супер и е на плажа,недостатък вече е захабеното оборудване и шума от дискотеките по плажа

# 583
# 584
Оглеждам и нищо не мога да избера. Това , което ми харесва и съвпада с предпочитанието на семейството, най-вече с пързалките на малкия е на баси цените.

Общи условия

Активация на акаунт