На море в България 2021 г.! - 5

• 64 633
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Тая години наистина цените са безумни! Не знам дали аз все такива места избирам или навсякъде е такова положението,но сравнявайки с минали години разликата е драстична.

Моля да споделите препоръки от къде е най-изгодно да се резервира за Дюни!

# 586
  • София
Дюни винаги съм резервирала през Визит.бг заради начина на плащане. Най- нисък %аванс, най - късно се доплаща. И поради това, че в пандемията ми върнаха депозита веднага и без отлагане и уговорки. Доволна съм от тях. Инак по - преди сме резервирали няколко пъти през calisto.bg...също става

# 587
Дюни винаги съм резервирала през Визит.бг заради начина на плащане. Най- нисък %аванс, най - късно се доплаща. И поради това, че в пандемията ми върнаха депозита веднага и без отлагане и уговорки. Доволна съм от тях. Инак по - преди сме резервирали няколко пъти през calisto.bg...също става

Благодаря! Винаги резервирам през Визит,но се чудех дали някъде излиза по-изгодно! Значи пак ще е през тях.

# 588
  • Сф
Защо не питате и в темата з а Дюни ? Не знам защо , като съм чела де,  но ми се върти друга агенция като по- изгодна , като крайна цена , не Съни турс. Сега , за схемата на плащане не знам .

# 589
  • There I was on a July morning

Благодаря! Винаги резервирам през Визит,но се чудех дали някъде излиза по-изгодно! Значи пак ще е през тях.
И аз винаги досега съм резервирала през Визит, но вчера направих резервация за там през booking. С отстъпката за Genius ми стана по-ниска цената /за х-л Белвил/, отколкото през визит и официалния сайт на Дюни. Освен това, имам право на безплатна анулация почти до края на юни, което е по-добро, отколкото предлагаха другите. Резервирах набързо и имам време да го мисля дотогава, може да реша и за друго място и хотел, но засега е това.

# 590
  • Sofia
За Дюни може да проверите цена и тук:
https://www.holidayplanet.bg/pochivki-na-more-2022-v-bulgariya/hoteli-dyuni-5

# 591
  • Пловдив
И аз съм много доволна от Холидей Планет за Дюни.Дават най ниската цена и са много точни.Тази година в България цените са безумно високи и за това отново резервирах за Анталия.Там със самолет ми излиза по евтино отколкото тук.А получавам много повече за парите си.

# 592
Цените за Дюни на Холидей планет и на Съни турс са еднакви, лично проверено.
https://www.holidayplanet.bg/hotel-belvil-dyuni-all-inclusive-tseni-2022-o10
https://visit.bg/oferti-pochivki/paketni-ceni-hotel-belvil-djuni-19623/

# 593
  • Пловдив
В сайта на Холидей Планет може да са като на Визит.Но като пишете на  Холидей Планет ви дават друга цена.А Визит не правят отстъпки от това което е на сайта им.Точно за Дюни те са най добри.Фирмата е от Бургас и може да имат нещо общо с хотела.

# 594
Не знам от Холидей планет, колко по-ниски цени предлагат, но от Визит винаги ми дават и малка допълнителна отстъпка, като за редовен клиент.
Все пак, благодаря за информацията, следващият път ще им пиша, да видя какво ще ми предложат. Hands V

# 595
Новотон са пуснали Серенити, някой се интересуваше.

# 596
Здравейте! Благодаря за споделените мнения! Визит ми дадоха цена с моята отстъпка 1044лв,вместо 1080лв. Това е за 5 нощувки за двама възрастни през юни месец. Сега ще проверя и на другите агенции,които сте ми препоръчали!

# 597
  • Пловдив
Здравейте! Благодаря за споделените мнения! Визит ми дадоха цена с моята отстъпка 1044лв,вместо 1080лв. Това е за 5 нощувки за двама възрастни през юни месец. Сега ще проверя и на другите агенции,които сте ми препоръчали!
За кой хотел на Дюни е това?И юни няма ли да ви е студено?

# 598
Новотон са пуснали Серенити, някой се интересуваше.
Това са цените на сайта на хотела http://hotelserenitybay.com/bg/offers/ Както всяка година, така и тази ги публикуваха след 20-ти януари. Първо дете до 13.99 в студио/апартамент се настанява безплатно.

# 599
  • Sofia
Направете запитване до поне 2-3 агенции, които работят с комплекса, включително сайта на Дюни и Букинг. Така е най-лесно да изберете най-добрата цена и условия за безплатна анулация. Не, че при нас безплатното анулиране до 7 дни ни помогна (Ковид-чо ни захапа три дни преди морето), но все пак. Simple Smile
Още ми е рано за резервации, но на "първо четене" бая са се  изхвърлили с цените!

Общи условия

Активация на акаунт