На море в България 2021 г.! - 5

• 64 593
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Новият Грифид с много интересни отстъпки и цени при резервации до 10-то февруари - направо ми се виждат нереални тези цени за тези хотели, малко ме е яд май, че вече резервирахме в Мирамар както обикновено с детето 😁 ако беше adults only като Метропол направо щях да запазвам за самостоятелната ни почивка, но е за деца - до 13 безплатно настаняване, над 13 с 30% намаление.
Ето ги офертите

Това е бившия хотел Морско Око,нали така?
цените за това което предлагат са топ!!
Къде се намира този хотел, бихте ли ме ориентирали ?

Според мен е Морско Око,ако е той напишете в гоогъл мапс и вижте-на златни пясъци по на север,на първа линия

# 661
Здравейте, колебая се между Грифид Енканто и Вистамар на Златните..Може ли някой да сподели кой е по добър ката цяло? Предпочитам по модерен стил на хотели.

# 662
Някой с отзиви за хотел Етъра на Диневи? Виждам, че май не се предлага закуска, т.е. само настаняване излиза че има. Има доста ресторанти наоколо, но май няма ресторант към хотела?

# 663
Новият Грифид с много интересни отстъпки и цени при резервации до 10-то февруари - направо ми се виждат нереални тези цени за тези хотели, малко ме е яд май, че вече резервирахме в Мирамар както обикновено с детето 😁 ако беше adults only като Метропол направо щях да запазвам за самостоятелната ни почивка, но е за деца - до 13 безплатно настаняване, над 13 с 30% намаление.
Ето ги офертите

Това е бившия хотел Морско Око,нали така?
цените за това което предлагат са топ!!
Къде се намира този хотел, бихте ли ме ориентирали ?

Според мен е Морско Око,ако е той напишете в гоогъл мапс и вижте-на златни пясъци по на север,на първа линия
Това е хотела както и предположих,днес звънах да запазя,но ме отказаха,не настанявали повече от 3 човека в стая,а аз съм с две деца и жена,като сметнаха ми излеза разлика от близо 500лв. допълнително за втората стая,и се отказах,но ако някой влиза в категорята до 3ма човека да запазва,хубава е офертата!

# 664
  • There I was on a July morning
Mitko_dvd, има някакви фамилни стаи, не ви ли предложиха?
“ФАМИЛНА СТАЯ С ИЗГЛЕД МОРЕ
Морски изглед
Подходящи за настаняване, на двойки или двама възрастни и две деца
Видове настаняване: 2 възрастни, 2 възрастни + 2 деца до 12.99 г.“

# 665
Е хубава работа. Как така няма стая за 4мс ?

# 666
На този етап няма да ги предлагат защото нямали изготвени цени за тях Cry

Абе гадна работа,а бях решил да ида да се поглезя за седмица и да видя веригата Грифит какво предлага Sunglasses,нищо следващия път Confused

# 667
По-странен отговор не бях чувала, дефакто те си губят всички клиенти с две деца за целия сезон, защото не знаели как да калкулират… 😳

# 668
По-странен отговор не бях чувала, дефакто те си губят всички клиенти с две деца за целия сезон, защото не знаели как да калкулират… 😳

Според мен те ги губят само сега до 10-ти докато са обявили голямото намаление,а може просто това да им е търговски трик  Wink

# 669
Ето ги офертите

Този хотел е с много лоши отзиви във visit,така че не съжалявайте!

# 670
  • There I was on a July morning
Е, той сега е с нов собственик, ремонтиран, с нова концепция и басейни. Тепърва ще трупа отзиви.
Вероятно пак ще пускат промоционални оферти,, но не се знае какви ще са.

# 671
В хотелите от веригата, в които сме били, не сме имали никакви оплаквания. Грифид по принцип си държат на реномето и цените респективно.

# 672
Здравейте! Предстои да резервирам за Сънрайз Ол Суитс Ризорт в Обзор. Четох доста отзиви. Питането ми е свързано с плажа и морето - плитко ли е и като цяло дали е подходящо за деца. Другото ми колебание е дали да резервирам помещения с гледка частично море или към долината. Разликата в цената е малка и по-скоро се притеснявам за шума. Прочетох,че до хотела минава пътя и предполагам, че стаите с изглед море са по-тихи. В тази връзка да поискам ли стаи и апартаменти на по-висок етаж? Изобщо всички препоръки ще ми бъдат от полза.
Някъде прочетох, че интернета се заплаща по 6лв дневно. Това така ли е?
Голяма компания сме и аз съм се наела с организацията. Искам всичко да е наред.

Благодаря предварително!

Последна редакция: пн, 07 фев 2022, 22:57 от Anelia20

# 673
Здравейте! Предстои да резервирам за Сънрайз Ол Суитс Ризорт в Обзор. Четох доста отзиви. Питането ми е свързано с плажа и морето - плитко ли е и като цяло дали е подходящо за деца. Другото ми колебание е дали да резервирам помещения с гледка частично море или към долината. Разликата в цената е малка и по-скоро се притеснявам за шума. Прочетох,че до хотела минава пътя и предполагам, че стаите с изглед море са по-тихи. В тази връзка да поискам ли стаи и апартаменти на по-висок етаж? Изобщо всички препоръки ще ми бъдат от полза.
Някъде прочетох, че интернета се заплаща по 6лв дневно. Това така ли е?
Голяма компания сме и аз съм се наела с организацията. Искам всичко да е наред.

Благодаря предварително!

Според нашите виждания морето е дълбоко. И Много ветровито.

# 674
И пътя за Обзор минава отзад - близо. Така, че гледка "море".

Общи условия

Активация на акаунт