На море в България 2021 г.! - 5

• 64 585
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • There I was on a July morning
Последните 2 години на Дюни не е много натоварено. Работят по-малко хотели, отварят ги по-късно и ги затварят по-рано. Пеликан 2 години не е работил, Марина Бийч юни месец също - не. Миналата година го отвориха около 10-ти юли, в началото на юли в комплекса беше много приятна обстановката, като работеха 3 от 5 хотела.
Честно казано, не вярвам и тази година Дюни да работи с пълен капацитет. Забелязах, че и други комплекси няма да отварят всичките си хотели /например Ривиера/.
На Ривиера кои хотели ще работят ?
Както и миналата година, имат оферти само за  - Ривиера Бийч, Нимфа и Оазис. Но последния не го брой, той е бутиков, суперскъп и не предлага изхранване, освен закуска.

# 646
  • София
Последните 2 години на Дюни не е много натоварено. Работят по-малко хотели, отварят ги по-късно и ги затварят по-рано. Пеликан 2 години не е работил, Марина Бийч юни месец също - не. Миналата година го отвориха около 10-ти юли, в началото на юли в комплекса беше много приятна обстановката, като работеха 3 от 5 хотела.
Честно казано, не вярвам и тази година Дюни да работи с пълен капацитет. Забелязах, че и други комплекси няма да отварят всичките си хотели /например Ривиера/.
На Ривиера кои хотели ще работят ?
Както и миналата година, имат оферти само за  - Ривиера Бийч, Нимфа и Оазис. Но последния не го брой, той е бутиков, суперскъп и не предлага изхранване, освен закуска.

Благодаря ! Мислехме за Лотос, но щом няма да работи...

# 647
Може ли ако някой има лично наблюдение и мнение за хотел Перла Бийч Клуб Приморско,че нещо не намирам нови от 2021г.мнения. Благодаря предварително Simple Smile

# 648
Новият Грифид с много интересни отстъпки и цени при резервации до 10-то февруари - направо ми се виждат нереални тези цени за тези хотели, малко ме е яд май, че вече резервирахме в Мирамар както обикновено с детето 😁 ако беше adults only като Метропол направо щях да запазвам за самостоятелната ни почивка, но е за деца - до 13 безплатно настаняване, над 13 с 30% намаление.
Ето ги офертите

# 649
Новият Грифид с много интересни отстъпки и цени при резервации до 10-то февруари - направо ми се виждат нереални тези цени за тези хотели, малко ме е яд май, че вече резервирахме в Мирамар както обикновено с детето 😁 ако беше adults only като Метропол направо щях да запазвам за самостоятелната ни почивка, но е за деца - до 13 безплатно настаняване, над 13 с 30% намаление.
Ето ги офертите

Това е бившия хотел Морско Око,нали така?
цените за това което предлагат са топ!!

# 650
  • В.Търново
Като всеки нов хотел на Грифид предлагат примамващи оферти, на следващата година ще ги изравнят с другите хотели. Офертата наистина е много добра. Но морето пред хотела е много дълбоко.

# 651
Здравейте!
За няколко дни изрових целия интернет, търсейки информация за приятни местенца по северното ни черноморие Weary
Това, което търсим с приятеля ми е нещо, различно от типичните хотели и курорти. Идеята ни е да се разходим до Балчик и нос Калиакра, затова и търсим нещо над Варна. Като повечето места, които видях, бяха или тотални дупки, или със скандални цени (от рода на 150-200лв само за нощувка)

В крайна сметка се спрях на къмпинг Лагуна - хотелската им част. Изглежда точно като това, което търсим - далеч от тълпи, сергии и шум.
Цената от 85лв ни устройва горе-долу, пише, че има и чадър и шезлонг на плажа (който е малък, но не е такава драма).
Някой има ли повече отзиви за мястото - относно чистота, спокойствие, цени и качество в ресторанта, има ли наблизо магазин или място от където може да се купи вода или друго? В морето има ли скали, или е пясъчно? Всяка информация е добре дошла. Simple Smile
Благодаря предварително на всеки!

Ето това е мястото:
https://www.lagunavillageresort.com/

Последна редакция: сб, 05 фев 2022, 17:49 от simonakrushkina

# 652
Здравейте!
Като сте гледали хотелите ALL INCLUSIVE,  дали имате мнение за Paraizo Theopolis?
Ориентирам се към него за началото на сезона, заради допускането на домашни любимци.

# 653
  • Берлин
Някой се похвали с резервация в Райска градина Св.Влас. Ако обичате плаж, това не е вашето място. Комплексът е ок, има достатъчно басейни, но никакъв плаж (ако 10 кв.м се броят за плаж, значи има де). Само затова се включвам, да предупредя

# 654
  • В.Търново
Здравейте!
Като сте гледали хотелите ALL INCLUSIVE,  дали имате мнение за Paraizo Theopolis?
Ориентирам се към него за началото на сезона, заради допускането на домашни любимци.
До колкото знам хотела е приличен, ресторанта не е кой знае какво.Бяха писали по-рано, че храната е прилична.

simonakrushkina
, Забелязваш ли от клипа колко е дълбоко морето там?Прави ми впечатление, че тази цена от 85лв на вечер за двойна стая е за по-старите вили. Имайте го предвид. За по-новите вили е 149лв за двойна стая.Аз не бих дала 85лв за стара вила двойна стая. А 149лв само за двама възрастни за спане, още повече няма да дам.Плажа е много малък, едва ли шезлонгите и чадърите ще стигнат за всички.

Последна редакция: нд, 06 фев 2022, 08:33 от Русалка_1

# 655
Някой се похвали с резервация в Райска градина Св.Влас. Ако обичате плаж, това не е вашето място. Комплексът е ок, има достатъчно басейни, но никакъв плаж (ако 10 кв.м се броят за плаж, значи има де). Само затова се включвам, да предупредя
Благодаря за отзивите. Аз съм резервирала там. Ами какво да ви кажа, аз съм почивала и в Албена и в Сл. бряг миналата година - все прекрасни плажове, а не бяхме доволни. Специално в Сл.бряг имаше много малко шезлонги и трябваше да лежим на пясъка, доста си беше населен плажа и то в началото на юли. Бих предпочела да се изкъпя в морето а да се пека на шезлонг в комплекса. Спечели ме и това, че имат закрит басейн, а аз отивам през юни, та има риск да е студено на външни басейни и в морската вода. В Албена пък прекрасен и широк плаж, ама шезлонгът ти до кофата за боклук на 300 метра от морето и се пържиш там. Сравнявам със Санта Марина, където бях очарована от престоя си. Плажът кофти много и далече. Но прекрасни басейни, зеленина и хубава гледка към морето. Предполагам нещо такова ще е и на Св.Влас.

# 656
  • Берлин
Да, моите аргументи за резервация бяха същите. Комплексът е ок, има захабени неща, но е чисто, зелено и спокойно. Препоръчвам италианския ресторант. Иначе до плажа става пеш и със стъклен асансьор.  Басейните бяха чисти и удобни. Аз само писах, да да не се разочаровате от плажа. Иначе хвърлям око на темата, но нашият вид почивка е по-различен и се въздържам от коментари. Приятно прекарване!

# 657
  • Сф
Точно отворих картата на Влас. Видях къде е Райска Градина. За ориентир ми служи църквата Св. Власий ( параклис ли е, едно малко ,влизала съм) и надолу пристанището на Диневи,където ходихме на плаж. Нормален ,хубав плаж. Не виждам да е далеч. Не бих се притеснявала за Влас точно, че няма плаж Simple Smile  Много е красиво навсякъде и не вярвам да е пълно юни.
Кеф ти и Сл бряг и Несебър на една крачка.
Август е кофти,като е гмеч, ама аз съм ходила преди кв.
Знам,че има хора, които не харесват Влас. Аз съм от другите. Съвсем различно усещане дава Влас. Супер си е, не плашете жената излишно Simple Smile

# 658
Аз отивам във Влас за първи път и се колебаех между комплексите на Диневи и Райска градина. Мисля, че плажът на Райска градина наистина е много малък, обаче пък комплексът е точно до него, поне по снимки. Ние мислим да обикаляме, а и и имаме уговорка с приятели, които купиха имот там. Дано ни хареса.

# 659
Ето ги офертите

Това е бившия хотел Морско Око,нали така?
цените за това което предлагат са топ!!
Къде се намира този хотел, бихте ли ме ориентирали ?

Общи условия

Активация на акаунт