На море в България 2021 г.! - 5

• 64 594
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Аз отдавна се отказах от варианта с изхранване и тази година имаме само закуска, която беше в пакета иначе и без нея можех, имаме запазен апартамент с кухня и нямам малки деца. Храната доста надува разходите, а и вариантът ОИ в БГ все повече не ми допада.

# 631
  • София
Така е, така е. Факт. Особено ако и когато бях без деца, не ми е хрумнало да запазя ОИ, ние не сме по- яденето, мъжа ми набляга на бирата на морето,  Grinning ама тази на ОИ не му харесва. Та тъй или инак без деца не сме стъпвали на ОИ. С децата обаче си е удобство от всякъде, не само изхранването, комплекса, заградената територия, парк ако има, площадки, пързалки, плаж наблизо, анимация ... изобщо много по-удобно

# 632
  • В.Търново
Аз отдавна се отказах от варианта с изхранване и тази година имаме само закуска, която беше в пакета иначе и без нея можех, имаме запазен апартамент с кухня и нямам малки деца. Храната доста надува разходите, а и вариантът ОИ в БГ все повече не ми допада.
За къде резервирахте?

# 633
Аз пък след много умуване резервирах едно ранно море през юни в Марина бийч - Дюни. Дано не се разочаровам!
Нормално са завишени цените. При положение, че се плащат такива сметки за ток, газ, хранителни и нехранителни продукти, увеличена минимална заплата, е ясно, че цените ще са нагоре.
Който търси нещо по-нормално като цена, е необходимо да планира почивката си в извън активен сезон. Тъкмо ще избегне и борбите за паркиране и чадъри на плажа.
Има доста хотели, които настаняват деца до 12.99 и дори до 13.99. Този въпрос е коментиран назад в темите. Просто си трябва ровене в офертите.

# 634
  • Пловдив
fatalina Честита резервация!.Малко съм изненадана от избора ти за Дюни.Дано ти хареса.Ще споделиш после отзиви.

# 635
  • There I was on a July morning
И аз съм изненадана от резервацията на fatalina за Дюни, толкова рипаше срещу тях Smiley, но мисля, че е направила добър избор. Hands V
От повишаването на цените не съм изненадана - всяка година те са по-високи от предходната, колкото и да не ни е приятно - инфлацията си казва думата.

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 20:18 от Скубиду

# 636
  • Sofia
И аз съм изненадана от резервацията на Фаталина за Дюни, и също мисля, че изборът е добър. 😀 На този етап не гледам цени и нещо нямам желание да резервирам, въпреки че и двамата с мъжа ми сме "сертифицирани". Искам да изчакам да видя, каква ще е ситуацията с Омикрончо и тези след него, и тогава ще го мисля. Да сме живи и здрави, ще дебна нещо на "оферта в последната минута", дали ще е тук или в Турция, ще зависи от офертата. Simple Smile Честити резервации на всички и успешни на останалите.

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 20:12 от Crystal_Noir

# 637
За къде резервирахте?
Свети Влас - Райска градина. Похвалиха ми го тук момичетата като питах за добро място в Свети Влас. Съни турс пък ми дадоха добра оферта на ранни записвания.

# 638
Направихме си една разходка през уикенда по южното Черноморие. Толкова е презастроено, думи нямам. В сезона не се усеща, заради гъчканицата по улиците, но сега нямаше хора и имах възможност да добрия представа до къде нашите управници са докарали положението. Извод: никога не бих си причинила да отида на почивка в Слънчев бряг, Св. Влас и Несебър. Строено, презастроено и в момента продължават да строят. Това не е моят начин за почивка.
Минахме покрай Черноморец, Созопол и Приморско и мисля, че скоро няма да се знае къде свършва единия град и започва другия, от строежи. Confused Тъжна и грозна гледка, въздух няма.
Наобиколихме и Дюни, впечатлена съм. Фатална, поздравления за избора, сигурна съм, че няма да съжаляваш.

Последна редакция: ср, 02 фев 2022, 21:57 от Кристал

# 639
  • Пловдив
Дюни май остана единственото място където има природа,хубав плаж,нямаш грижа къде да паркираш и дали ще намериш място на плажа и свободен шезлонг.

# 640
Ами аз отдавна съм набелязала комплексът, но по ред причини до сега не съм го посетила. Все нещо ме отказва.  Сега прецених, че цената на хотел Марина бийч, който единствено ме устройва като разположение, тази година е приемлива на фона на доста други хотели и реших да го пробвам. Иначе през годините съм следила отзивите от комплекса, които за съжаление през последните две лета са на двата полюса, включително в тази тема и в темата за Дюни. Затова буквално до вчера се двоумях дали да рискувам да платя депозита за резервацията. Надявам се като е началото на сезона и няма толкова туристи, хигиената да е на нужното ниво и храната да е прилична, като за хотел 5*, че и за двете четох някои ужасни менения. За мен плажът е приоритет, а за него поне има само добри отзиви. Другото не ме интересува особено и на практика няма да се възползвам от доста от нещата, които комплексът предлага. Тъкмо ще имам база за сравнение и живот и здраве ще дам отзиви.

# 641
  • софия
Ами аз отдавна съм набелязала комплексът, но по ред причини до сега не съм го посетила. Все нещо ме отказва.  Сега прецених, че цената на хотел Марина бийч, който единствено ме устройва като разположение, тази година е приемлива на фона на доста други хотели и реших да го пробвам. Иначе през годините съм следила отзивите от комплекса, които за съжаление през последните две лета са на двата полюса, включително в тази тема и в темата за Дюни. Затова буквално до вчера се двоумях дали да рискувам да платя депозита за резервацията. Надявам се като е началото на сезона и няма толкова туристи, хигиената да е на нужното ниво и храната да е прилична, като за хотел 5*, че и за двете четох някои ужасни менения. За мен плажът е приоритет, а за него поне има само добри отзиви. Другото не ме интересува особено и на практика няма да се възползвам от доста от нещата, които комплексът предлага. Тъкмо ще имам база за сравнение и живот и здраве ще дам отзиви.

Радвам се, че си имате резервация ! Ще чакам отзиви с нетърпение!

# 642
Само искам да отбележа за Фаталина, че за Дюни няма слаб сезон и ниска натовареност. Работят на макс от юни до септември. Което създава известно напрежение ако има почиващи румънски туристи и нашенци с техния манталитет. Но и аз и пожелавам приятна почивка и да сподели отзиви.

# 643
  • There I was on a July morning
Последните 2 години на Дюни не е много натоварено. Работят по-малко хотели, отварят ги по-късно и ги затварят по-рано. Пеликан 2 години не е работил, Марина Бийч юни месец също - не. Миналата година го отвориха около 10-ти юли, в началото на юли в комплекса беше много приятна обстановката, като работеха 3 от 5 хотела.
Честно казано, не вярвам и тази година Дюни да работи с пълен капацитет. Забелязах, че и други комплекси няма да отварят всичките си хотели /например Ривиера/.

# 644
  • София
Последните 2 години на Дюни не е много натоварено. Работят по-малко хотели, отварят ги по-късно и ги затварят по-рано. Пеликан 2 години не е работил, Марина Бийч юни месец също - не. Миналата година го отвориха около 10-ти юли, в началото на юли в комплекса беше много приятна обстановката, като работеха 3 от 5 хотела.
Честно казано, не вярвам и тази година Дюни да работи с пълен капацитет. Забелязах, че и други комплекси няма да отварят всичките си хотели /например Ривиера/.

На Ривиера кои хотели ще работят ?

Общи условия

Активация на акаунт